انوش خان, فکر میکنم علاقه شما به دوربینتان باعث شده که حرفهای من را درست برداشت نکنید!
بنده عرض کردم
هنوز هم همین را می گویم, برای کسی که در آنلیه اش عکاسی میکند این موضوع چقدر میتواند اهمیت داشته باشد؟مزایای D300 که الزاما ً شاید به کار همه یا من نیاد:
ولی این موضوع برای دوستانی که کار خبری یا عکاسی حیات وحش انجام میدهند, نه یک امتیاز, که یک ضرورت است.
و در گفته های دوستمان که شرایط عکاسیشان را قید کردند, ندیدم که جایی از چنین شرایطی که این نوع بدنه را الزام کند؛ صحبتی بکنند!
من هیچ جا سعی نکردم تفاوتهای این دو مدل را کمرنگ یا بی اهمیت جلوه بدهم, ولی اهمیت تفاوتهای هر دوربینی با توجه به مصرف کننده آن کمرنگ یا پررنگ میشود.اما من این مطالب رو برای دوستان دیگری که ممکن است چند صباحی دیگر این مطالب را بخوانند و دچار باور غلطی بشوند و چنین نتیجه بگیرند که فرق بین این دو مدل مهم نیست.
......
گزینه بسیار کاربردی که جزو موارد کم اهمیت نام برده شد، سرعت شاتر 1/8000 sec است که.....
......
البته فکر میکنم سرعت فوکاس هم بیشتر باشد.
در پستهای قبلی هم تفاوتهای هر دو مدل را فقط ذکر کردم, انتخاب و قضاوت به عهده خواننده
خود من در 3-2 تجربه ای که از مسابقه سوارکاری و پرش اسبها داشتم, کاملا ً جای خالی بدنه ای با سرعت شاتر بالاتر, سرعت و دقت فوکوس بیشتر و عکاسی پیاپی سریعتر را حس کردم (بخصوص دو مورد آخر)
این رو که D60 ریقوی من هم دارد, و همچنین D90و خصوصا سيستم تميزکننده حسگر که سرعت و عملکرد بسيار خوبي دارد.