سلام
منظورم هر دو مورد بود . چون معلومه که شما هم مثل من خیلی علاقه دارید و مثل اکثر قریب به اتفاق اونهایی که DSLR گرفتند ، حتما در آینده لنزهای خوب دیگری هم تهیه خواهید کرد .
آقا وحید لرزشگیر کانن که قوی تره :biggrin:(لرزشگیر نیکون 3 استاپ و کانن 4 استاپ)لرزشگير قوي و موثر آن هم كه نعمتي است
در مورد شارپنس هم که بنظر من عملکرد هردو در حد خیلی خوب هست
این هم برای مقایسه کیفیت :
Lens Test: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
لنز نیکور کمی (فقط کمی) شارپتر هست که اونهم اصلا به چشم نمیاد :::big grin:::
Lens Test: 18-55mm f/3.5-5.6G VR AF-S DX Nikkor
و ماکروی هر دو هم که 1:2.5 هست (خیلی نزدیک به هم) حداقل فاصله فکوس برای هر دو لنز حدود 25 سانتی متر هست (اگر اشتباه نکنم )
ضمنا شما برای ماکرو میتونید بعد از تهیه دوربین و لنز (انشالله) با تکنیک لنز معکوس عکسهای خیلی خوبی بگیرید
تفاوت دیگه : قطر دهنه کانن 58 م م و نیکون 52 م م که باعث تفاوت در قیافه لنز میشه ( از نظر شکل ظاهری بنظر من کانن بهتره : biggrin:(
کاملا درست می فرمایید . کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .اگر اشتباه نكنم لامپ كمكي فوكوس همان نوري است كه هنگام فكوس روي سوژه توسط دوربين تابيده و باعث فكوس دقيق تر و بهتر ميشود ( در موقعيت هاي كم نور)
ظاهرا اين لامپ در دوربين هاي كامپكت كنون ، لا اقل در بعضي هاش وجود دارد .... چرا در اين دوربين جاي داده نشده؟!
اگر حرفم اشتباه است لطفا تصطيح #تصحیح البته# كنيد چون در عكاسي من خيلي بيسوادم.
ضمنا 1000دی هم دارای ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.
ببخشید پستهای من طولانی میشه
موفق باشید