صفحه 4 از 9 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 88
Like Tree237تشکر

موضوع: Sony A200 یا Canon 1000D يا Nikon D60

كاربر همراه partow آواتار ها
    تشکر کرده
    3722

پیش فرض پاسخ: CANON 1000D يا NIKON D60

نقل قول نوشته اصلی توسط rezafh نمایش پست ها
    ببخشید من باز فضولی کردم :biggrin:

اگه اشتباه نکنم ، یه مورد دیگه ای هم که هست و میشه بهش اشاره کرد (که البته شاید زیاد به چشم نیاد و مهم نباشه ) اینه که ویو فایندر فقط 95% از عکس رو پوشش میده و شما پس از ثبت عکس میبینید که عکس ثبت شده 5% بزرگتر از اون چیزیه که توی ویو فایندر میدیدید (عجب کلمه ای :biggrin:) و ممکنه کادر بندی عکستون به هم بخوره که البته پس از مدتی عادت میکنید و خودتون میتونید اون 5% رو در نظر بگیرید ، اما در حالت live view شما 100% عکس رو میبینید .

یه مساله ی دیگه ای که هست (البته مساله شخصی هست ) من با ویو فایندر مشکل دارم چون من عینکی هستم و درست نمیتونم از ویو فایندر نگاه کنم و اذیت میشم . به همین خاطر یکی از مهمترین اصلها در انتخاب SLR برای من هست .
    البته جناب rezafh من هم عينكي هستم ولي مشكلي با ويوفاندر ندارم اصولا با SLR LIKE هم فقط با ويوفاندر كه عكاسي مي كنم (بجز ماكرو) و علتش اين بود كه بايد خودمو براي Dslr آماده مي كردم . :::big grin:::
    rezafh و heiran تشکر می‌کنند.
    مهدی پرتو
    Canon 50D / 18-55 / 55-250

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط rezafh نمایش پست ها
    ببخشید من باز فضولی کردم :biggrin:

اگه اشتباه نکنم ، یه مورد دیگه ای هم که هست و میشه بهش اشاره کرد (که البته شاید زیاد به چشم نیاد و مهم نباشه ) اینه که ویو فایندر فقط 95% از عکس رو پوشش میده و شما پس از ثبت عکس میبینید که عکس ثبت شده 5% بزرگتر از اون چیزیه که توی ویو فایندر میدیدید (عجب کلمه ای :biggrin:) و ممکنه کادر بندی عکستون به هم بخوره که البته پس از مدتی عادت میکنید و خودتون میتونید اون 5% رو در نظر بگیرید ، اما در حالت live view شما 100% عکس رو میبینید .

یه مساله ی دیگه ای که هست (البته مساله شخصی هست ) من با ویو فایندر مشکل دارم چون من عینکی هستم و درست نمیتونم از ویو فایندر نگاه کنم و اذیت میشم . به همین خاطر یکی از مهمترین اصلها در انتخاب SLR برای من هست .
    رضا جان...

اینکه عینکی هستید و احیانا با Live View راحت تر خواهید بود به نظرم بعد از مدتی با آن کنار می آیید.

ببنید عکاسان بسیاری هستند که عینکی هستند ( مثل خود بنده ! ) و یا دوستان بسیار دیگر

اول اینکه شما می توانید به ویزور را با چشم خود هماهنگ کنید.به وسیله تنظیمی که همه ویزور ها دارند.

در نهایت اگر باز هم مشکل داشته باشید ( مثلا نمره عینک شما بیشتر از 3 و یا 4 باشد ) می توانید از ویزور های اصلاح عیوب استفاده کنید.اکثر برند ها مدل های مختلف را برای چشم های مختلف تولید می کنند.

و بعد اینکه کادر بندی و حسی که در ویزور وجود دارد با هیچ live view ای قابل مقایسه نیست.

live view هم محدودیت های خودش را دارد.

اصولا بنده از live view فقط در موارد نیاز استفاده می کنم.
    nmroshan، Amir Tavakoli، QashQai و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

نقل قول نوشته اصلی توسط skala نمایش پست ها
    با تشكر از دوستان
    بد نيست يه تايپيك به اسم لامپ فكوس درست كنيم ظاهرا بحث بسيار شيريني است
    بد فكري هم نيست، يكي از 3 تا دليل عمده اي كه باعث شده بودند Panasonic-LZ2 ام را بفروشم و S3 IS بخرم، همين مورد بود، LZ2 لامپ كمكي فوكوس نداشت و براي فوكوس امكان استفاده از فلاش را هم نداشت، تو نور كم خيلي اذيت ميكرد، كه در مدلهاي بعدي اصلاح شد.

كه در اين تاپيك!! هم به عنوان اولين نقطه ضعفش ياد كردم:

*** نکات منفی:
    - نداشتن لامپ کمکی فوکوس که عکس گرفتن در نور خیلی کم را غیر ممکن مینمود! ( در LZ3 و LZ5 رفع شد)
    partow و rezafh تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

رضا جان سلام: علاوه بر مواردی که کاوه عزیز اشاره کرد یکی از بزرگترین ایرادات لایوویو اینست که در نور بیرون قابل استفاده نیست... یعنی تا به الان هنوز LCD ساخته نشده که کنتراست آن بقدری بالا باشد که بتواند تصویر را در نور بیرون برایتان با وضوح و بدرستی نمایش دهد. لایو ویو یک ویژگی هست ولی برای مورد استفاده آن....

فرضا یکی از موارد استفاده آن عکاسی در استوودیو است ( از ماکرو تا غیر... ) که شما تا 10 ایکس زوم میتوانید پیش از ثبت چه روی مانیتو چه LCD دوربینتان... دقت فکوس خود را از هر اتوفکوسی بهتر انجام دهید یکی دیگر از مزایای آن کاهش لرزش آینه هنگام ثبت در مواردی خاص است..... در کل لایو ویو جایگزین ویوفایندر به هیچ عنوان نیست.... ( حداقل تا به الان )

پاینده باشید
    partow و rezafh تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    3722

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    بد فكري هم نيست، يكي از 3 تا دليل عمده اي كه باعث شده بودند Panasonic-LZ2 ام را بفروشم و S3 IS بخرم، همين مورد بود، LZ2 لامپ كمكي فوكوس نداشت و براي فوكوس امكان استفاده از فلاش را هم نداشت، تو نور كم خيلي اذيت ميكرد، كه در مدلهاي بعدي اصلاح شد.

كه در اين تاپيك!! هم به عنوان اولين نقطه ضعفش ياد كردم:
    يك سوال داشتم از شما وحيد جان در S3 باوجود لامپ كمكي با فكوس در نور كم مشكلي نداشتي من درS5 به شدت مشكل داشتم و بالاخره مجبور بودم فكوس دستي كنم.؟؟ در D60 چي در نور بسيار كم لامپ كمكي برات سودمنده؟؟
    مهدی پرتو

كاربر همراه rezafh آواتار ها
    تشکر کرده
    3513

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    رضا جان سلام: علاوه بر مواردی که کاوه عزیز اشاره کرد یکی از بزرگترین ایرادات لایوویو اینست که در نور بیرون قابل استفاده نیست... یعنی تا به الان هنوز LCD ساخته نشده که کنتراست آن بقدری بالا باشد که بتواند تصویر را در نور بیرون برایتان با وضوح و بدرستی نمایش دهد. لایو ویو یک ویژگی هست ولی برای مورد استفاده آن....

فرضا یکی از موارد استفاده آن عکاسی در استوودیو است ( از ماکرو تا غیر... ) که شما تا 10 ایکس زوم میتوانید پیش از ثبت چه روی مانیتو چه LCD دوربینتان... دقت فکوس خود را از هر اتوفکوسی بهتر انجام دهید یکی دیگر از مزایای آن کاهش لرزش آینه هنگام ثبت در مواردی خاص است..... در کل لایو ویو جایگزین ویوفایندر به هیچ عنوان نیست.... ( حداقل تا به الان )

پاینده باشید
    سلام جناب قشقایی و جناب قبادی
    من که نگفتم وقتی لایو ویو هست دیگه ویوفایندر بدرد نمیخوره و خیلی بهتره که از لایو ویو استفاده کرد :::big grin:::
    من فقط به کمی سخت تر بودن استفاده از ویوفایندر نسبت به LCD برای خودم اشاره کردم (همینو بس)
    گفتم شاید برای دیگران فقط یک حسن باشه ولی برای من مهمه . من گفتم الان که امکان روی دوربینهای SLR وجود داره من دلیلی نمیبینم که برم و 400دی(به عنوان مثال) بگیرم .
    در ضمن همیشه هم نمیشه از LCD استفاده کرد یه دلیلش همینیه که شما فرمودید یعنی در محیط بیرون و با نور آفتاب و یه مورد هم من اضافه کنم اون هم اینه که استفاده از لایو ویو مصرف باتری رو اگه اشتباه نکنم 1/3 افزایش میده یعنی تعداد شاتهایی که با یک بار شارژ باتری میتونیم بگیریم در حالت لایو ویو 2/3 تعداد عکسهاییه که در حالت معمولی ثبت میکنیم .

با تشکر
    Kaveh Ghobadi، QashQai، partow و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900

كاربر همراه MAHosseini آواتار ها
    تشکر کرده
    5515

Nikon D60 versus Canon Rebel XS / 1000D
    SLR Camera Side by Side Comparison Review

کد:
    http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
    Mashhadi Vahid و partow تشکر می‌کنند.
    مهدی حسینی 500px

تشکر کرده
    3722

نقل قول نوشته اصلی توسط SHUTTER نمایش پست ها
    Nikon D60 versus Canon Rebel XS / 1000D
    SLR Camera Side by Side Comparison Review

کد:
    http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
    با تشكر فراوان از جناب حسيني بخاطر اين لينك بسيار مفيدشون بايد بگم كه چيزي كه تا به حال به اون اشاره نشده بود چيدمان كليد ها روي دوربين است كه به نظر 1000دي موفق تر بوده علي الخصوص كليد ايزو كه از اهميت زيادي برخوردار است و در دي60 بايد از منو به آن دسترسي پيدا كرد.
    مهدی پرتو

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

يك سوال داشتم از شما وحيد جان در S3 باوجود لامپ كمكي با فكوس در نور كم مشكلي نداشتي من درS5 به شدت مشكل داشتم و بالاخره مجبور بودم فكوس دستي كنم.؟؟ در D60 چي در نور بسيار كم لامپ كمكي برات سودمنده؟؟
    سلام

1- نه ؛مشكلي نداشتم. در S3 IS خيلي به ندرت و در شرايط مخصوصي از فوكوس دستي استفاده كردم.
    2- بله؛ بسيار مفيد و سودمند است!
    با تشكر فراوان از جناب حسيني بخاطر اين لينك بسيار مفيدشون بايد بگم كه چيزي كه تا به حال به اون اشاره نشده بود چيدمان كليد ها روي دوربين است كه به نظر 1000دي موفق تر بوده علي الخصوص كليد ايزو كه از اهميت زيادي برخوردار است و در دي60 بايد از منو به آن دسترسي پيدا كرد.
    خب، من هم به دليل اهميت اين عملكرد، دكمه Fn/سلف تايمر را (در كنار دوربين) به اين عملكرد اختصاص دادم.
    از آن گذشته ؛ تغيير پارامترهاي اصلي خيلي سريع قابل انجام است:

کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page9.asp
    partow، rezafh و heiran تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

تشکر کرده
    3722

خوب

راستش هدف از این تایپیک مقایسه بین دو دوربین بود که من رو هم از شک نجات داد و عزمم رو برای خرید 1000D جزم کردم ولی بعضی چیز ها اتفاق می افته که آدم نمتونه پیشبینی کنه . . .

خوب من آماده بودم تا دوربین رو خریداری کنم که اتفاقی چشمم به یک سایت که مشخصات SONY A200 رو زده بود افتاد و من هم دنبال مقایسه ها و سمپل های این دو دوربین با هم دیگه رفتم ... (حالا گذشته از این آف )سوالی که مطرحه اینه آیا فقط باید گول اسم برند خاصی رو خورد ؟

A200 با یک لنز کیتش یعنی 70-18 نزدیک به 100 هزار تومان از 1000D کیت (55-18 is) ارزونتره :

با LCD 2.7 در مقابل 2.5

با عمر باتری طولانی تر

با ایزو 3200 در مقابل 1600

با لرزشگیر بدنه

با فکوس 9 نقطه ای در مقابل 7 نقطه ای

. . .

و البته لایو ویو که نداره و کمی نویز بیشتر و ...

حالا چیزی که منو به شک می اندازه خرید لنز برای سونی هست . آیا براحتی کانن و نیکون میشه برای سونی هم لنز گیر آورد؟
    آیا این لنز ها (مثلا ماکرو) رو میشه با قیمت مناسب (در آینده ای نزدیک) برای سونی گیر آورد؟؟

از استاید(علی الخصوص جناب قبادی) میخوام که بنده حقیر در این مور راهنمایی کنند.

پی نوشت: اگر ممکنه دوستانی که دسترس دارند اسم این تایپیک رو به ( 1000D or A200 or D60 ) تغییر بدن.
    مهدی پرتو

صفحه 4 از 9 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین