صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 152
Like Tree411تشکر

موضوع: انتخاب بین 50D و D90

كاربر همراه r0otsharp آواتار ها
    تشکر کرده
    375

پیش فرض پاسخ: انتخاب بین 50D و D90

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran.fani نمایش پست ها
    با سلام.
    ببینید دوست عزیز شارپنس یه تصویر قبل از اینکه به بدنه دوربین مربوط بشه با لنز ارتباط مستقیم داره.حالا نمی دونم شما این دو دوربین رو چطوری تست کردین و به این نتیجه رسیدین.همانطور که دوستان فرمودند خروجی دوربینهای امروزی انقدرها هم با هم تفاوت نداره که شما با یه تست تو نمایشگاه و یا جای دیگه متوجه اون شوید.هر دو دوربین که شما گفتین دوربینهایی هستند که امتحان خودشونو دست اساتید امر پس دادن.شما اگه میخواهید از بین این دو انتخاب کنید به این نکته توجه داشته باشید که با کدام بدنه راحت تر هستید و مطمئن باشید که در صورت فراگیری اصول عکاسی دیجیتال شما خواهید توانست از هر دو بدنه خروجی دلخواه را کسب کنید.

پ.ن.شما در پست قبلی فرودین که اعضای این سایت تعصب برندی دارن.
    در این مورد عرض کنم کسی که به یک کاری مشغول هست یکی از شرط های موفقیتش اینه که به ابزاری که باهاش کار میکنه اطمینان داشته باشه و باهاشون راحت باشه.توی عکاسی هم همینطوره .برای مثال منی که میخوام عکاسی کنم باید هنگام خرید دوربینی بخرم که از هر حیث نیازهای منو جوابگو باشه.در این میان من باید برندی که می خوام ازش خرید کنم رو با دقت انتخاب کنم به خاطر اینکه باید از این به بعد بیشتر تجهیزات مورد نیازمو از اون برند تهیه کنم که در این میان یه علاقه برندی بوجود میاد.ولی من تا بحال ندیدم که توی این فروم کسی از این علاقه برای عوض کردن نظر کسی برای خرید از یک برند عوض کرده باشه.بیشتر به خاطر راهنمایی هست.چون برای مثال منی که از برند کنون استفاده میکنم از این برند میتونم اطلاعات به شما بدم و از برند نیکون دوستانی که نیکون دارند و به هیچ عنوان نمیشه گفت تعصب برندی.

دوستان ببخشید که طولانی شد.
    تشکر می کنم بابت جواب عالی و کاملتون . بله شما درست می فرمایید . والا ما که اول کار هستیم اما کسی که این تست رو انجام داد از استادان هنر عکاسی بودن البته تا اینجایی که بنده از ایشون خبر دارم .

پس اینطوری که هست من خودم به شخصی با کانون بیشتر راحتم .

در ضمن از اینکه نسبت به دوستان و کاربران این سایت بد قضاوت کردم و کمی بد صحبت کردم نهایت پوزش رو طلب می کنم . امیدوارم دوستان از لهن بد بنده ناراحت نشده باشند .

باتشکر احسان

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

عکسهای ارسالی شما را دیدم.. پیشنهاد میدهم دست نگهدارید و فعلا خرید نکنید.

نیاز هست در مدتی کوتاه روی یک سری از مفاهیم ارزیابی داشته باشید.

در غیر اینصورت اگر مایل هستید حتما خریدی انجام دهید. ببینید بین 50D + 500D+550D+D90 کدامیک بیشتر مورد پسندتان هست ( به لحاظ ظاهری )

50D به شما خیلی توصیه پذیر نیست روی موارد دیگر یک ارزیابی داشته باشید. سراغ D80 ترجیحا نروید بهتر است روی 90 مانور دهید

موفق باشید
    Anoosh-Em و r0otsharp تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    375

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    عکسهای ارسالی شما را دیدم.. پیشنهاد میدهم دست نگهدارید و فعلا خرید نکنید.

نیاز هست در مدتی کوتاه روی یک سری از مفاهیم ارزیابی داشته باشید.

در غیر اینصورت اگر مایل هستید حتما خریدی انجام دهید. ببینید بین 50D + 500D+550D+D90 کدامیک بیشتر مورد پسندتان هست ( به لحاظ ظاهری )

50D به شما خیلی توصیه پذیر نیست روی موارد دیگر یک ارزیابی داشته باشید. سراغ D80 ترجیحا نروید بهتر است روی 90 مانور دهید

موفق باشید
    تشکر می کنم از شما بابت پاسختون .

دوستان عزیز بابت اینکه بعضی از سوال های بنده خنده دار به نظر می رسه پوزش می خوام .

والا من خودم با 500D و 50D خیلی حال کردم .

در ضمن روی D90 به نظرم نسبت به کانون 50D و 500D نویز بیشتری داره .

می تونم بپرسم چرا می گین 50D برای بنده خوب نیست ؟

باتشکر احسان

تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط r0otsharp نمایش پست ها

می تونم بپرسم چرا می گین 50D برای بنده خوب نیست ؟

باتشکر احسان
    کنترل رفتار این دوربین اندکی متفاوت تر با بقیه است. که ممکن است ابتدا به ساکن نتیجه مطلوبی در اختیار شما قرار ندهد . مضاف بر آنکه سرعت عکاسی پیاپی بدنه و یک سری موارد دیگر عملا بدرد نوع عکاسی شما ( که پیش تر اشاره کرده اید ) نخواهد خورد. و مواردی دیگر

بودجه را نفرمودید؟
    r0otsharp تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    375

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    کنترل رفتار این دوربین اندکی متفاوت تر با بقیه است. که ممکن است ابتدا به ساکن نتیجه مطلوبی در اختیار شما قرار ندهد . مضاف بر آنکه سرعت عکاسی پیاپی بدنه و یک سری موارد دیگر عملا بدرد نوع عکاسی شما ( که پیش تر اشاره کرده اید ) نخواهد خورد. و مواردی دیگر

بودجه را نفرمودید؟
    فعلا در ابتدا با لنز تا 1200 .

نمی دونم الان داشتم سایت زیر رو بررسی می کردم که در این سایت عکس های D90 بهتر از 50D افتاده . هم شدت نور هم شارپنس .

http://www.digitalrev.com/en/side-by...5-article.html

باتشکر احسان

تشکر کرده
    5125

با این بودجه ممکن است D90 با لنز 105-18 مناسب باشد منتها حتما از نزدیک ارزیابی داشته باشید یا چشم انداز آینده در خرید لنزهای دیگر و لوازم جانبی را هم مد نظر بگیرید.

اگر از نزدیک دیدید و نظرتان جلب نشد یا هر یایی دیگر... شاید دوربین 550D با لنز کیت و تله زوم 250-55 ارزان قیمتی از کانن حدود 1300 برای شما تمام شود و ارزش بررسی داشته باشد یا همان لنز کیت و دوربین و خرید لنزهای دیگر در آینده.

در کل اگر ابتدای راه هستید نیاز هست اندکی هم خودتان در این زمینه تجربه کسب کنید ( کار با دوربین ها و آشنایی به یک سری موارد ) و سپس کسب تجربه و اشتراک اطلاعات با دوستان فروم تا خرید های بعدی با دقت بیشتری آنچه که نیاز شماست انجام شود.

موفق باشید
    r0otsharp تشکر می‌کند.

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

فعلا در ابتدا با لنز تا 1200 .

نمی دونم الان داشتم سایت زیر رو بررسی می کردم که در این سایت عکس های D90 بهتر از 50D افتاده . هم شدت نور هم شارپنس .

http://www.digitalrev.com/en/side-by...5-article.html

باتشکر احسان
    چطور به این نتیجه رسیدید؟

سریع نتیجه و تصمیم نگیرید؛ شرایط عکاسی اصلاً استاندارد و یکسان نبوده.

نگاهی به اگزیف دو عکس زیر از همان گالری بیاندازید. خروجی 50D مستقیم از دوربین و D90 از فتوشاپ است. روی 50D لنز 17-85 است که به وضوح لنز مناسبی برای ارزیابی عملکرد دوربین نیست (و همین بس عکس‌هایش به شارپی D90 نباشد!!!). بقیه موارد هم اختلاف فاحش دارند که شرایط تست در یک استاندارد واحد را رعایت نکرده‌اند.

کد:
    http://www.digitalrev.com/images/features/nikon_d90_gallery/imgs/DSC_0107.JPG
    کد:
    http://www.digitalrev.com/images/features/canon_eos_50d_gallery/imgs/IMG_0101.jpg

این تست فقط از لحاظ سوژه پر ملات بود!
    ویرایش توسط Vahid : Friday 23 April 2010 در ساعت 03:45
    r0otsharp تشکر می‌کند.
    .

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

سلام دوستان
    من دیروز تو نمایشگاه حسابی دور زدم ولی این فقط باعث شد بیشتر به این نتیجه برسم که نیکون مارک جالبتری هست . به من پیشنهاد دادن که EOS 50 D یا EOS 7D بخرم و در غیر اینصورت D90 رو بدون لنز روش با 40000 تومان تخفیف بخرم و یه لنز خوب بگیرم بندازم روش یعنی لنز 18-105 رو نخرم و فقط بدنه رو بخرم و بعد لنز رو جدا بخرم .
    نمی دونم نظر شما چی هست خیلی برام مهمه که اطلاعات شما دوستان رو هم بدونم
    در ضمن دوستی نوشته بود که اگر می خواید در شرایط بارونی و غبار آلود عکاسی کنید بهتر ااست که از 50D استفاده کنید و این سوال برای من مطرح شد که اگر D90 داشته باشیم مگر نمی شود که در همان شرایط بارانی و غبار الود هم عکاسی کرد و این کمی برای من مبهم بود . و نکته دیگر اینکه دوستی فرموده بودند که اگر می خوای راحتتر لنز چه دست دوم چه آکبند گیرت بیاد مارک CANON این نیاز رو مرتفع می کنه می خواستم بدونم لنزهای نیکون دسترسی بهشون تا چه حد مشکل و یا گران هست .
    من دانشجوی سال دوم رشته عکاسی هستم و در تمام زمینه های عکاسی از FASHION گرفته تا مستند کار می کنم .
    چه دوربینی رو به من پیشنهاد می کنید ؟؟ در ضمن خیلی برام جالبه که بدونم توی نمایشگاه خرید کردن کار عاقلانه ای هست یا نه چون فکر کنم کم کم 40000 تومان تخفیف نمایشگاهی برخی کالاها داشتند . در این مورد هم راهنمایی بفرمایید .
    خیلی سوال کردم عذر خواهی

كاربر همراه delagah آواتار ها
    تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط leadpix نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دیروز تو نمایشگاه حسابی دور زدم ولی این فقط باعث شد بیشتر به این نتیجه برسم که نیکون مارک جالبتری هست . به من پیشنهاد دادن که EOS 50 D یا EOS 7D بخرم و در غیر اینصورت D90 رو بدون لنز روش با 40000 تومان تخفیف بخرم و یه لنز خوب بگیرم بندازم روش یعنی لنز 18-105 رو نخرم و فقط بدنه رو بخرم و بعد لنز رو جدا بخرم .
    نمی دونم نظر شما چی هست خیلی برام مهمه که اطلاعات شما دوستان رو هم بدونم
    در ضمن دوستی نوشته بود که اگر می خواید در شرایط بارونی و غبار آلود عکاسی کنید بهتر ااست که از 50D استفاده کنید و این سوال برای من مطرح شد که اگر D90 داشته باشیم مگر نمی شود که در همان شرایط بارانی و غبار الود هم عکاسی کرد و این کمی برای من مبهم بود . و نکته دیگر اینکه دوستی فرموده بودند که اگر می خوای راحتتر لنز چه دست دوم چه آکبند گیرت بیاد مارک CANON این نیاز رو مرتفع می کنه می خواستم بدونم لنزهای نیکون دسترسی بهشون تا چه حد مشکل و یا گران هست .
    من دانشجوی سال دوم رشته عکاسی هستم و در تمام زمینه های عکاسی از FASHION گرفته تا مستند کار می کنم .
    چه دوربینی رو به من پیشنهاد می کنید ؟؟ در ضمن خیلی برام جالبه که بدونم توی نمایشگاه خرید کردن کار عاقلانه ای هست یا نه چون فکر کنم کم کم 40000 تومان تخفیف نمایشگاهی برخی کالاها داشتند . در این مورد هم راهنمایی بفرمایید .
    خیلی سوال کردم عذر خواهی
    شما اگه بگی چقدر هزینه کنی، آیا ابعاد و سنگینی دوربین برات مهم هست بهتر میشه نظر داد.

اما با توجه به اینکه گفته بودید دانشجوی عکاسی هستید و همه نوع عکاسی هم می کنید چه فشن و چه مستند من که توصیه می کنم از کنون 7D و از نیکون D300s رو به دنبالش برید( اگه براتون وزنش مسئله ای نیست.)

دوربین های 50D و 7D بدنه فلزی دارند . 50D فکر کنم کمی سیلینگ شده است ولی نه کامل، 7D سیلینگ تقریبا کاملی داره و در مقابل رطوبت مثلا تو بارون و یا گرد و خاک مقاوم هست.

D90 بدنه فلزی نداره و سیلینگ هم نداره به همین دلیل در شرایط گرد و خاک و یا رطوبت توصیه شده که نخرید.اما در مقابل بدنه سبک تری داره.

اما در نیکون D300s به لحاظ بدنه شرایط بدنه 7D رو داره.

D300s و 7D امکانات حرفه ای تری رو مثل سیستم فوکوسشون در اختیار شما قرار می دن. 50D هم در رده ای بین این دو و D90 قرار می گیره ، اما این دوربین یکم نویزش از سه دوربین دیگه بیشتره.

خلاصه اینکه توصیه من این هست که انتخابتون رو بین 7D و D300s انجام بدید، بین این دو هم 7D جدیدتره ،عمده مزیت مشخصش، 18 مگاپیکسلی بودنش در مقابل 12 مگاپیکسل D300s و امکان فیلمبرداری بهترش هست . البته مطالب زیادی تو همین تالار گفتگو راجع به این مقایسه این دو هست.

می تونید سایت Imaging-resource سری بزنید نمونه عکسهای این دو رو مقایسه کنید. Dpreview هم اطلاعات کافی و کاملی در مورد این دو داره.
    Anoosh-Em تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

دوستان اون دو عکسی که گفتم تو نمایشگاه انداختیم :

Canon 500D 1:
    http://serv6.enterupload.com/d2/i/00...dorz4vkx25.jpg

Nikon D80 1:
    http://serv6.enterupload.com/d2/i/00...wqes202wbz.jpg

Canon 500D 2:
    http://serv6.enterupload.com/d2/i/00...n59teqhtqb.jpg

Nikon D80 2:
    http://serv6.enterupload.com/d2/i/00...ktm6i34ki1.jpg

باتشکر احسان

درود

با دیدن عکاس های بالا اولین چیزی که به نظرم رسید این نکته بود که کسی که این عکس ها رو گرفته با عنوان مقایسه، هیچ اطلاعاتی از عکاسی نداشته. این دوربینها تنظیماتشون با هم فرق داشته. دو عکس اول تنظیمات تراز سفیدی آنها با هم فرق دارد و در D80 بخاطر همین موضوع رنگ ها ته رنگ سبز دارد. و دست عکاس هم لرزیده و عکس سافت شده ! بگذریم که کادرش همه شدیدا کجه !

در مقایسه دوم تفاوت تنظیمات انجام شده قبل از عکاسی شدیدا نمایان است عکسها تفاوتهای فاحشی از نوری دارند. این ها هیچ کدام به دوربینها مربوط نیست به عکاس ناشی آنها مربوط است. یا اگر هم در مد اتو بوده باز هم اگر فقط با یک دوربین دوبار عکس میگرفتید با هم فرق داشتند چون بار دوم دوربین تنظیمات دیگری را لحاظ کرده

نکته اساسی تر از همه آنها که گفتم اصلا چرا D80 که یک دربین خوب قدیمی بوده و دیگر ساخته نمیشود و بجای آن D90 عرضه شده مورد نظر شما قرار گرفته و آنرا با 50D مقایسه میکنید؟!!!

من فکر میکنم ادامه این سوالات غلط و بی نتیجه و توضیحاتی پراکنده ای که که دوستان به این سوالات داده اند کافیت میکند. شما فقط باید مطالعه بفرمایید. به بخش مقالات سایت تشریف ببرید و جواب همه سوالات و نکاتی که برایتان مبهم است و باور های غلطی را که دارید بگرید: http://www.akkasee.com/articles/category/2/

و یا به صفحات قبلی تا پیکهایی که این دوربین ها با هم مقایسه شده تشریف ببیرید و سوالاتی را که قبلا پاسخ داده شده را مطالعه کنید.

بیاد داستانی افتادم: آن فیل که دریک اتاق تاریک بودن هر کسی میرفت در اتاق یک قسمتی از بدون او را لمس میکرد و وقتی بیرون میآمد اعلام میکرد که چه چیزی درون اتاق است . یک باد بزن است ( گوشهایش را لمس کرده) یک لوله است ( خرطومش را لمس کرده ) ...

این رویه جز سردر گمی بیشتر و در نهایت یک نتیجه گیری غیر واقعی چیزی در پی نخواهد داشت

این ایردای است که اغلب دوستانی تازه وارد میتوانند داشته باشند حق هم دارند چوت تجربه این در این مورد ندارند اما دوستان باید مسیر درست را با او رهنمون سازند نه پاسخ سوالات غلط او را.

یک نکنه من در مورد سیلیگ 50D اشتباه کرده بودم نمیدانم چرا کسی از دوستان اشتباه من را اصلاح نکرد.

دوربین 7d که از سیلسنگ بالایی برخوردار است. همینطور D300 و D300S اینها برای عکاسی که قرار است سفرهای طولانی در دل طبیعت داشته باشند در شرایط جوی مختلف، مناسب تر هستند چون برای چنین شرایطی ساخته شده اند. اما منظور این نیست که با دوبین های دیگر نمیتوانید در بیرون و طبیعت عکاسی کنید و اگر باران بارید فورا نابود میگردند.

موفق باشید

انوش
    amir reza و r0otsharp تشکر می‌کنند.

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... آخرینآخرین