درود
مثل اینکه خیلی بیشتر باید از موضوع این تاپیک فاصله بگیریم ! و کار را از موضوعات زیر بنایی تری دنبال کنیم تا مشخص شود چرا در اشتباهید.
بد بودن؟ در کجای مطالبم بد بودن رو در مورد لنزی بکار بردم؟!
اما اکنون موضوع دیگری رو مطرح کردید ! قدیمی بودن آیا باعث میشود در انتخابمان تجدید نظر کنیم؟
انتخاب لنزی که تاریخ ساخت آن 1998 هست(100-400 ) فارغ ار بحث اپتیکی با توجه به اینکه عکاسی دیجیتال هم عمری زیادی از آن نمیگذرد 12 سال برای عکاسی دیجیتال زمان کمی نیست و در این مدت نسل امروزی تفاوتهای قابل ملاحظه ای نسبت به نسل های گذشته داشته اند. و ما نمیتوانیم هنوز محصول سال 1998 را دست آویز قرار دهیم. و گزینه ای دیگر هم نیست. و درصورت عرضه هم تکلیف قیمتش پیشاپیش روشن است.
حال ممکنه ما بگیم برای ما راه افتادن کارمان با ارزانترین گزینه دست یافتن به این رنج مطرح است.
اما وقتی قرار باشد 1800 بابت آن هزینه شود هم دگیر بحث گزینه ارزان مطرح نیست ، و هم باعث میشود تا به این نکته هم توجه داشته باشیم چنین تاریخ ساختی برای یک محصول یعنی لبه پرتگاه بودن.
چون هر لحظه میتونه ورژن جدید آن معرفی بشه با تکنولوژی امروز و شما رو از انتخابتون پشیمان و متضرر بکنه. انها مسائلی هست که به دنبال انتخاب یک وسیله قدیمی خواه ناخواه وجود خواهد داشت. که فقط هم برای این محصول نیست شامل حاصل همه خواهد بود.
اون نتیجه حاصل از چند تست و ری ویو بود که عرض کردم نه نظر شخصی خودم برای اینکه برایتان روشن شود مطالعه بفرمایید:
منابع دیگری هم هست اگر خواستید ارائه خواهم داد ، اتفاقا 3 روز پیش داشتم روی ترجمه آنها کار میکردم.کد:http://www.michaelfurtman.com/sigma150_500.htm
و ترجمه اش را هم دارم اما خواندن مطلب اصلی فکر کنم نتیجه بهتری داشته باشد.
خصوصا با کلبک روی لینک سمپلها نمونه عکسهایش را هم مشاهده کنید تا فرق بین این دو لنز یا بهتره بگم عدم فرق چشمگیری که این اختلاف قیمتی را جبران کنه .
در نهایت تفاوت چشمگیری به جز قیمت بیشتر کنون وجود نخواهد داشت اگر نخواهیم موضوع را بیش از حدی که اهمیت دارد برزگ کنیم.
دلیل بیشتر بودن یوزر های کنون در ایران هر چه که باشد ( حالا کاری با دلیل اصلی آن ندارم ) بیشتر بودن و تنوع بیشتر لنز هایش مسلما نیست چون در رنج واید ، و مید رنج که عمومی ترین رنج در بین اکثر مصرف کننده هاست تنوع و حق انتخاب بیشتری در نیکون هست و بر کسی پوشیده نیست.
دو تا دونه لنز قدیمی آنهم در رنج تله که موارد مصرفش نمیتواند عمومی باشد ،نمیتونه دلیلی صحیح برای انتخاب یک برند با یا عدم انتخاب یک برند باشه .
حال اگر این دو عدد لنز اینهمه مدت از زمان ساختشان نگذشته بود وضع فرق میکرد و شاید میشد روی کل آن جریان حساب کرد و امیدوار بود همانطور که چنین لنز هایی رو الان ساخته پس میتونیم منظر گزینه های دیگری هم باشیم که همین روند رو ادامه بده. در حالی که قبلا هم گفتم تجربه نشون داده تولیدات جدید کنون قیمتی بیشتر داشته اند که کمتر نداشته اند.
و در پایان به این نکته توجه کنید:
موفق باشید
انوش