با سلام.
با بودجه 550 هزار تومان میخوام یک دوربین کامپکت بخرم که نویز کمی داشته باشه و باهاش بشه در محیط باز و بسته عکس با کیفیت گرفت. فیلمبرداریش برام خیلی مهم نیست. رزولوشن هم حداقل 10 مگاپیکسل.
ممنون.
با سلام.
با بودجه 550 هزار تومان میخوام یک دوربین کامپکت بخرم که نویز کمی داشته باشه و باهاش بشه در محیط باز و بسته عکس با کیفیت گرفت. فیلمبرداریش برام خیلی مهم نیست. رزولوشن هم حداقل 10 مگاپیکسل.
ممنون.
سلام
شما با این بودجه می توانید یک مدل کامپکت canon G10 یا canon G11 بخرید که دومی جدیدتر است و رنج قیمت آنها با گارانتی بین ۵۰۰ تا ۵۴۰ تومان می باشد
بله، چگالی پیکسل کمتر و بزرگتر شدن فتودیودها در کنار کاهش نویز کمی شدیدتر باعث شده که نویز G11 در ISO های بالا از G10 کمتر باشد.
البته اگر میخواهید در نور کم عکاسی کنید که ناگزیر به بالا بردن ISO و طبیعتا افزایش نویز خروجی باشید، G11 و G10 هیچکدام پیشنهاد نمیشوند چرا که لنزهای سریعی ندارند. در عوض میتوانید نگاهی به Powershot S90 و Panasonic Lumix DMC-LX3 بیاندازید.
آرش شاهکار
آرش جان اين قضيه ي سرعت لنز (ديافراگم باز) در دوربين هاي كامپكت رو خيلي جدي نگيريد. به نظر من كسي كه اينقدر به نويز حساسه اصلا نبايد كامپكت بخره و اگر به دلايل مختلف ( بك آپ براي دوربين هاي DSLR يا نياز به حجم كم و ... ) مجبوره كامپكت بخره سري G كنن و S90 و LX3 همه خوبند و نبايد نويز اونا با DSLR ها مقايسه بشه.
اگر واقعا هم نويز كم واجبه و هم اندازه ي كوچك بايد به دوربين هاي Micro Four Thirds مثل پاناسونيك GF-1 يا اوليمپس EP1 فكر كرد كه قيمت هاي بالاتري دارند.
فرهاد حسيني
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
اول اینکه شما حق دارید و همیشه صدق نمی کند ولی وقتی نیاز داشته باشد خودتون می دونید که حداقل 20-30 هزار تومان پول شارژر و باتری می شود
دوم اینکه گفتم حدود 100 هزار تومان، بسته به خوش سلیقگی طرف ;)
بعدم گفتم این وسط این مسائل رو هم در نظر بگیرید چون ممکنه موقع خرید بد جور آدم رو متعجب کنه !!
ویرایش توسط M. Ali Farajian : Saturday 2 January 2010 در ساعت 23:49
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام ببخشید مزاحم میشم
می خواستم بپرسم اساتید تا حدود 500 چه دوربینی رو پیشنهاد میکنند
خودم با جستجویی که کردم تو این قیمت مدلهای fuji s200 exr --- sony hx1 --canon sx20 -- canon g11رو پیدا کردم -
ضمنا در این حدود آیا دوربینی هست که رینگ فوکوس خوبی داشته باشه؟
ممنون میشم محبت کنید و من رو از راهنماییتون بهره مند کنید.