سلام
1- والا کسی جرئت نمیکنه بگه S3 IS!! چون به محض اینکه بگه, سر و کله " علیرضا خان غفاری" پیدا میشه و میگه : شما هم که تو این سایت, تا کسی میگه سرم درد میکنه, به جای استامینوفن براش S3 IS تجویز میکنید. :biggrin:
2- بله, همین S3 IS عزیز و A630و A640و A710 IS(البته بعد از نصب فرم ویر جدید) و Panasonic-FZ8 و Panasonic-LX2 .
3- بستگی به نیاز شما دارد که زوم بالا, لرزشگیر,ابعاد جمع و جور, LCD تاشو و قیمت از 300 تا 400 تومان کدام یکی را انتخاب کنید.
4- به دلیل کم بودن در سطح بازار و اینکه اگر کسی فوجی بیاورد, هر قیمتی میتواند روی آن بذارد, در صورتی که دوربینهای (مثلا") سونی و پاناسونیک به دلیل عرضه از سوی یک نمایندگی انحصاری و فروش در فروشگاههای زنجیره ای آنها کم و بیش قیمت ثابتی دارند. دلیل دیگر نیز کارت حافظه بیخود و .... XD دوربینهای فوجی است.
A710 مشکل firm ware داره ؟
سلام
نه!!!
بنده منظورم این بود که آن 4 دوربین مذکور کانن فقط در صورت آپگرید کردن فرم ویر قادر به گرفتن عکس با فرمت RAW هستند.
این تاپیک را ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265
من نگفتم که S3is را تجویز نکنید گفتم برای هر کس که می گه دوربین....... فقط این دوربین را تجویز نکنید. باور کنید 2 نفر از دوستان خود من این دوربین را که من بهشون معرفی کردم ابتیاع کردند.کد:- والا کسی جرئت نمیکنه بگه S3 Is!! چون به محض اینکه بگه, سر و کله " علیرضا خان غفاری" پیدا میشه و میگه : شما هم که تو این سایت, تا کسی میگه سرم درد میکنه, به جای استامینوفن براش S3 Is تجویز میکنید
اگه برای تمام بیماری ها میشه استامینوفن تجویز کرد برای همه نیازها هم میشه S3is معرفی کرد.شاید برای یک نفر این بهترین انتخاب و برای دیگری بدترین باشد.
جالب توجه اینکه یکی از این دو دوست عزیزی که من این دوربین را به انها معرفی کردم چنان عکسهای مزخرفی می گیرد که نگو اما ان یکی....
منم خيلي دوست دارم بدونم كه سنسور دوربيناي كنني رو كه Dpreview سازنده اش رو Unknown مي زنه كي مي سازه.سلام
مرسی که روشن سازی ( همون شفاف سازی ) کردید من شنیدم A710 سنسورش sony زده
و میگن زیاد جالب نیست درسته این حرف
ولي دوست عزيز :
1- Sony سنسور هاي خوبي مي سازه و سنسور بيشتر دوربين هاي نيكن رو هم سوني مي سازه ولي از كنن بعيده كه به سوني سفارش سنسور بده چون خودش سنسور سازه.
2- در هر صورت كنن كمپاني اي نيست كه بده مثلن كمپاني تيشونفن چين براش سنسور بسازه :biggrin: مطمئن باشين آبروشو بيش از اينا دوست داره.
3- مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه. فرمت Raw توي دوربيناي كامپكت مثل گيرباكس تيپ ترونيك براي پرايد ميمونه (چه ربطي داشت ! )
سلام....
اول اینکه هیچ غیر ممکنی وجود نداره...
در دنیای تجارت آدم چیزهای عجیب و غریب زیاد میبینه.شاید کنون هم به سونی سفارش سنسور میده ، هیچ جیز قطعی وجود نداره.
اینکه سنسور سونی بد یا خوبه هم حرف عامیانه ی مردم هست و شما زیاد جدی نگیر دوست عزیز ، معنی نمیده سنسورش بده و یا خوبه...
فرهاد جان من بدنم ، چرا اینقدر به چین بد بینی خیلی خوبه....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله!
كانن به سوني سفارش سنسور ميده...
سنسور بسياري از كامپكتهاي كانن ساخت سوني هست... يكي از جاهايي كه از قصه مشخص شد مربوط ميشه به اشكالي كه در ساخت سنسورهاي سوني به وجود اومد و كمپاني ها درخواست دادن كه دوربينهاي زيادي براي تعويض سنسور به نمايندگي ها برگشت داده بشن...
كه مدلهاي متنوعي هم از كانن اين وسط وجود داشت!
كافيه يه دوري در خبرهاي سايتهاي عكاسي بزنيد تا اون مدلها رو پيدا كنيد... و احتمالا اين رابطه و ساخت سنسور براي كانن از طرف سوني ادامه داره.