بنده 1 انتقاد ساده كردم ( با اين مضمون كه چطور ممكن است در مورد مطلبي كه حتي اونو نديديم اظهار نظر نماييم ) چون با بسياري موارد مشابه مواجه شده ام ( متاسفانه ظاهرا داشتن پستهاي زياد خيلي اهميت پيدا كرده ) .
همانطور كه عرض كردم هيچ گونه تعصبي نسبت به اين سايت روسي ندارم. بديها و نقصها بايد مورد انتقاد علمي قرار گيرد تا سبب ارتقاي ديگران شود.از ايرادي كه به اين ازمايش گرفتيد استفاده كردم و خوشحال ميشوم كه لينك مقايسه عكسهاي اين دو دوربين را در شرايط ازمايشگاهي ( مخصوصا عكاسي طبيعت ومنظره) و معتبر مورد نظرتان همراه نتايج و استنباط ازمايشگر كه مورد تاكيد جنابعالي است را به من بيسواد و ساير عزيزان تازه كار معرفي بفرماييد.................................. ...............
بنده هدفم از حضور در اينجا فقط يادگيري است و هيچ ادعايي هم ندارم و هيچ ايرادي هم در اشتباه كردن و تصحيح شدن نمي بينم. جسارتا نظرات ناقص خود را بيان ميكنم و منتظر تصحيح اساتيد در صورتي كه بنده را لايق بدانند هستم. از اينكه سايت ندارم يا ان سايت متعلق به من نيست هم كمبودي احساس نمي كنم چون اساسا چيزي نميدانم داشتن سايت كار اساتيد است (احتمالا) از جمله شما دوست عزيز و ديگران متوقع و منتظر. پس در صورت صلاحيت شتاب كنيد.......................................... ............
اندر مزاياي اينترنت گازوييلي كه شكر خدا بنده نيز از ان بهره مندم : علاوه بر اينكه هر چيزي را نمي توان باز كرد اين است كه در مورد چيزهايي هم كه باز نمي شود نمي توان اظهار نظر كرد............................................ ...
بنده با پيام خصوصي جوابگوي ادامه پستهاي احتمالي شما خواهم بود
موفق باشيد دوست عزيز