صفحه 5 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 41 تا 50 , از مجموع 103
Like Tree5تشکر

موضوع: دوربين نيمه حرفه اي مناسب تا 400 هزارتومان

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

پیش فرض پاسخ: دوربين نيمه حرفه اي مناسب تا 400 هزارتومان

عليرضاخان! با سلام مجدد،
    حق با شما است. چهارشنبه پيش فروشگاه مرداني اين شارژر را داشت، اما امروز كه تماس گرفتم، گفت كه سه روز پيش تمام كرده‌اند. ولي شارژر مورد بحث كيميا هم نيست و در جمهوري لااقل در 4 يا 5 فروشگاه از اين مدل ديده‌ام. خيلي عجله كرده‌ايد. مگر نوشته‌هاي تاپيك A620 را نخوانده‌بوديد؟ در آنجا به نامرغوب بودن Duracell هاي قابل شارژ هم اشاره كرده‌ام. اما در خصوص فيلمباران چه بگويم؟ تاكنون از باتريهاي او بسيار راضي بوده‌ام و به اصل بودن آنها ايمان دارم. به هر حال با ناراحتي مشكل حل نمي‌شود. اين خود تجربه‌اي است كه حتي‌الامكان محصولات آزموده را عليرغم قيمت بالايشان ترجيح دهيم و بدانيم كه ممكن است تهيه غالب شارژرهاي رنگارنگ موجود در بازار چيزي جز اتلاف وقت و هزينه (و البته تجربه تلخ) در پي نداشته‌باشد.
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

كاربر فعال Minoosepehr آواتار ها
    تشکر کرده
    1796

David 200 عزیز. لطفا از این به بعد اعمال نظر شخصی به این قاطعیت نکنید. فکر کنم به اندازه کافی راجع به این چیزها توی تاپیکهای سونی یا کنون و یا S2iS یا H1 بحث کرده ایم. باقی قضایا باید فنی بحث شود و نه با یک جمله سر و ته قضیه را جمع و جور کنیم.

اشتباه بزرگتر شما این بود که وقتی دوستمون خریداری کردند این مطلب رو درج کردید. بر فرض این که حتی اگر S2iSبدتر از H1 هم باشه (که نیست ) نباید این حرف زده میشد.
    آریو مینوسپهر

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

جناب حيرتي عزيز ،
    من تقريبا كل جمهوري رو گشتم و اين شارژر رو پيدا نكردم!
    بعيد ميدونم پيدا بشه و اگر هم بشه بسيار نادره!
    ...
    در مورد Duracell شايد حق با شما باشه!
    در مورد فيلمباران هم خدا عالمه!
    ...
    اما يه سئوال مهم :
    با توجه به اينكه شما خودتون دوربين s2is رو دارين ، ماكزيمم تعداد عكسي كه با اين دوربين و با باطريهاي مناسب تونستين بگيرين چند تا بوده ؟
    ميخوام ماكزيمم تعداد برام مشخص بشه تا بدونم اساسا اين همه تلاش كردن فايده اي داره يا نه!

و سئوال دوم اينكه آيا باطري هاي C.f.l در دوربين شما هم با كمي فشار داخل ميشد يا نه ؟
    ...
    دل من از اين ميسوزه كه دقيقا هدفم اين بود كه چيزي رو كه ديگران آزمودند و از اون اطمينان دارن تهيه كنم اما در مورد باطري و شارژر با وجود اين تلاش ، نتيجه معكوس شد!

اما عيب نداره!
    بسيار سفر بايد ، تا پخته شود خامي!

اصلاحيه 23 اسفند 84 :
    نتيجه نهايي تست اين شارژر و باطري ها و استفاده صحيح از اونها رو در آدرس زير ميتونيد مشاهده كنيد :

http://www.akkasee.com/forum/showthr...9381#post19381
    ویرایش توسط ali-reza : Tuesday 14 March 2006 در ساعت 14:45

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط a80300d
    David 200 عزیز. لطفا از این به بعد اعمال نظر شخصی به این قاطعیت نکنید. فکر کنم به اندازه کافی راجع به این چیزها توی تاپیکهای سونی یا کنون و یا S2iS یا H1 بحث کرده ایم. باقی قضایا باید فنی بحث شود و نه با یک جمله سر و ته قضیه را جمع و جور کنیم.

اشتباه بزرگتر شما این بود که وقتی دوستمون خریداری کردند این مطلب رو درج کردید. بر فرض این که حتی اگر S2iSبدتر از H1 هم باشه (که نیست ) نباید این حرف زده میشد.
    ببخشيد اگه شما S2IS نو را به قيمت 400 تومان داريد من همين الان خريدارم.

كاربر فعال Minoosepehr آواتار ها
    تشکر کرده
    1796

من که S2iS ندارم. چرا حرف من را نقل قول کردید.
    آریو مینوسپهر

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

دوستان در مورد باتري كه صحبت شده بايد بگم كه من حدود 4 سال پيش از يك فروشنده پرسيدم گفت باتريهاي تقلبي رو ما هم نمي تونيم تشخيص بديم يعني اينكه وضع بازار از نظر بتري افتضاحه

نكته ديگه اينكه من براي يكي از دوستانم تابستون S2is گرفتم با باتري و شارژر سوني از مجتمع پايتخت نمايندي كنون كه فكر كنم حدود 30000 هزار تومان شد و خيلي خوبه و تا الان دارن كار ميكنند

اينكه باتري خوبجا نميخوره صد در صد ايراده و بنظر من بهتره كه اون باتريها رو عوض كنيد و زياد به فكر هزينه ايكه كرديد نباشيد ---بنظرم در مورد باتري بايد بهترين رو خريد حتي اگر خيلي هزينش بيشترباشه چون اين همه اعصاب خورد كردنا و خاموش شدن دوربين وسط عكاسي نمي ارزه

فكر كنم سري به عكسباران و نمايندگيه اي كنون بزنيد ( روبروي پارك ستعي - ورودي مجتمع پايتخت - اول قائم مقام در تخت طاووس ) حتما شارژر سوني پيدا ميكنيد البته نمايندگيها ي سوني هم راستي هستند

ابا اين دوربين من هم كار كردم و خيلي خوشم اومده ازش --فوق العاده سريع با امكانات عالي بخصوص لنز USM و سريعي كه داره
    محمد امدادی

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

دوستان در مورد باتري كه صحبت شده بايد بگم كه من حدود 4 سال پيش از يك فروشنده پرسيدم گفت باتريهاي تقلبي رو ما هم نمي تونيم تشخيص بديم يعني اينكه وضع بازار از نظر باتري افتضاحه

نكته ديگه اينكه من براي يكي از دوستانم تابستون S2is گرفتم با باتري و شارژر سوني از مجتمع پايتخت نمايندي كنون كه فكر كنم حدود 30000 هزار تومان شد و خيلي خوبه و تا الان دارن كار ميكنند

اينكه باتري خوب جا نميخوره صد در صد ايراده و بنظر من بهتره كه اون باتريها رو عوض كنيد و زياد به فكر هزينه ايكه كرديد نباشيد ---بنظرم در مورد باتري بايد بهترين رو خريد حتي اگر خيلي هزينش بيشترباشه چون اين همه اعصاب خورد كردنا و خاموش شدن دوربين وسط عكاسي نمي ارزه

فكر كنم سري به عكسباران و نمايندگي هاي كنون بزنيد ( روبروي پارك ساعي - ورودي مجتمع پايتخت - اول قائم مقام در تخت طاووس ) حتما شارژر سوني پيدا ميكنيد البته نمايندگيها ي سوني هم راستي هستند

ابا اين دوربين من هم كار كردم و خيلي خوشم اومده ازش --فوق العاده سريع با امكانات عالي بخصوص لنز USM و سريعي كه داره
    محمد امدادی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط a80300d
    من که S2iS ندارم. چرا حرف من را نقل قول کردید.
    لطفا" يک نگاهی به موضوع تاپيک، جواب های من و جواب های خودتان بيندازيد. البته جواب من در مورد سوال انجام شده دير ارايه شد. قبول دارم.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

جناب عليرضاي عزيز!
    با توجه به اين كه مطالب ما خارج از موضوع تاپيك است و از طرفي ممكن است پاسخ پرسشهاي بسياري از دوستان باشد، خواهش مي‌كنم چكيده مطالبتان را به تاپيك "شارژر باتري نيكل كادميوم" يا نامي شبيه به آن كه اخيراً ايجاد شده و شما هم در آن مطلب نوشته‌ايد، منتقل كنيد تا اين زحمات قابل استفاده تر شود. منهم اين كار را خواهم كرد. متشكرم.
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

محمد امدادی عزيز ،
    ممنونم از توجه و نظرتون.

جناب حيرتي عزيز ،
    نكاتي كه در مورد باطري بود ، من قبلا آنها را در قسمت مربوط به باطري هم ذكر كردم...

با تشكر از توجه شما .

صفحه 5 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... آخرینآخرین