تو نور کم از G11 هم بهتره چون دیاف تو بازترین حالت 2 هست در صورتی که G11 2.8 هست. همه امکانات جای خودش ارزشمنده حتی ظاهر و زیبایی دوربین و یکی از بزرگترین اشکالات این دوربین فکر کنم همینه چون ارزش امکانات بیشتر g11 در حد همون اختلاف قیمتشه ولی میبینیم فروشش به مراتب بیشتر از S90 هست.
قیمتش حدود 400
ویرایش توسط bahri-d : Wednesday 21 July 2010 در ساعت 09:17 دلیل: اضافه کردن قیمت
مزایای دیگه g11
بدنه بسیار بهتر و محکم تر ، ظاهر حرفه ای تر و وجود ال سی دی چرخان که هنگام عکاسی کردن باهاش متوجه این نعمت خواهی شد به خصوص در شرایطی که از زاویه خاص و یا محیط های دارای نوسان نوری زیاد مانند زیر نور مستقیم آفتاب که عکاسی از طریق ال سی دی بسیاری از دوربین ها غیر ممکن و سخت هست شما با یک چرخش ساده ال سی دی می تونید سوژه رو به وضوح ببینیدو ساخته شدن لنز این دوربین توسط کارگاه های تولید لنز های حرفه ای دوربین کنون که به لنز های تایپ L معروفند و کیفیتشان زبانزد خاص و عامه
سلام
دوستان من حقیقتش میخوام بین sx210--s90--ixus1000hs یکی رو بخرم و به کمکتون احتیاج دارم.
محبت نموده راهنمایی کنید
ممنون
بابك طاهري
با اینکه تمام مشخصات فنی S90 با G11 یکیه اما هر دو رو تو محیط یکسان امتحان کردم نویز S90 بطور محسوسی بیشتر بود .
البته تو بهتر بودن کیفیت لنز G11 حرفی نیست.
برای عکس از چهره یه آیتم مهم باز بودن دهنه دیافراگم برای کم کردن عمق میدان هست که تو این مورد S90 گزینه خوبیه (برای اینکه چهره مورد نظر از بقیه سطح عکس متمایز بشه).
سلام دوستان
از نظرات خوبتون ممنون ام
راستش من عکاس حرفه ای نیستم و دوربین رو بیشتر برای سفر و اینجور چیزها میخوام.G11 فوق العادس ولی ابعادش بکار من نمیاد.
راستش با حساب کتاب اخیر بودجم به s90 نمیرسه بنابراین گزینه ای جز sx210 ندارم:(
.فکر میکنید در این رنج قیمت sx210 بهترین انتخاب باشه؟
البته بین این همه مدل دوربین که تو بازار هست فقط g11 و s90 هست که تو رده کامپکتها خیلی توصیه میشه و اون همه دوربینهای دیگه که فروش میره اگه انتظاراتو برآورده نمیکرد فروش هم نمیرفت . sx210 دوربین کاملیه و کیفیت عکسشم قابل قبوله و از همرده های خودش بهتره با توجه به اینکه زوم حین فیلمبرداری هم داره . در نهایت سلیقه و علاقه های خود شخصی که خرید میکنه شرطه.
دوربین تا 400 تومن
ماکرو 1 سانتی داشته باشه
تو شب خوب عکس بگیره
فلاش قوی
فیلمبرداری با زوم داشته باشه
باتری لیتیوم
چی پیشنهاد می کنید ؟
علی اسلامیان