شرمنده! منظورم s9600 بود.
تو این رنج قیمت(~430) چیز بهتری به نظرتون هست؟
شرمنده! منظورم s9600 بود.
تو این رنج قیمت(~430) چیز بهتری به نظرتون هست؟
سلام
9600 چهارصد و سي تومن ؟
مفته ولله . نه توي اين رنج قيمت بهتر از اين پيدا نمي شه.
البته شما شايد Sony H9 رو هم بتونيد با اين قيمت پيدا كنيد . كه اون موقع من دو دل مي شم :biggrin:
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا من یه اس تیری آی اس دارم.می خوام بفروشم یه دوربین بهتر بگیرم.
تا حدود 500 تومن چه دوربینی میتونم بگیرم كه از دوربین خودم انقدر بهتر باشه كه ارزششو داشته باشه؟
فکر میکنم اگر نخواهید وارد اس ال ار خریدن بشوید با تعویض این دوربین به یک اس ال ار لایک دیگر خیلی چیز بیشتری دستگیرتان نمیشود و به نظر من ارزش پرداخت هزینه برای تعویض را ندارد مگر انکه بخواهید اس ال ار بگیرید که انهم درست است که با حدود 500 میتوانید یک دی40 بگیرید اما در عوض زوم بالای که با دوربین فعلی دارید را با کیت لنز از دست میدهید و باید سراغ لنزهای بیشتری هم بروید که هزینه اتان را بالا میبرد.
با نظر من تا زمانی که بتوانید هزینه بیشتری برای اس ال ار بپردازید دوربینتان بسیار خوب است.
اس ال ار برای من خوب نیست.چون قابلیت فیلمبرداری نداره!
من نظرم روی جی 9 و فوجی ای 6900 و پاناسونیك اف زد 818 و المپیوس اس پی 550 یو زد و سونی اچ 9 بود.
كه هر كدوم نسبت به دوربین خودم یه چی كم داره و یه چی زیاد.اس فایوم كه زیاد فرق نمیكنه.(البته از موقعی كه هك های اس تیری اومده).
حالا به نظره شما عوض نكنم بهتره؟
ُسلام
قیمت s5is چنده؟
در ضمن s3is آکبندش تو تهران گیر میاد؟اگر باشه چنده؟
هر چند که بعید می دونم؟
از بچه ها کسی که جواب نداد. خودم یه جا زنگ زدم بهم قیمت s5isرو 370 تومن داد. قیمت درسته یا نه؟
ویرایش توسط aria irani : Sunday 24 February 2008 در ساعت 11:19