جناب حيرتي و ديگر اساتيد سلامنوشته اصلی توسط yousefmon
من امروز براي خريد شارژرهاي گفته شده با اين فروشگاه تماس گرفتم نداشتند اگر جاي ديگري را ميشناسيد لطفا به من بگوئيد ممنون ميشم
جناب حيرتي و ديگر اساتيد سلامنوشته اصلی توسط yousefmon
من امروز براي خريد شارژرهاي گفته شده با اين فروشگاه تماس گرفتم نداشتند اگر جاي ديگري را ميشناسيد لطفا به من بگوئيد ممنون ميشم
جناب fc bayern !نوشته اصلی توسط fc bayern
با سلام، فروشگاه ايرانرهجو، نمايندگي رسمي سوني در كامپيوتر و لوازم مربوط (مجتمع پايتخت). شارژر BCG-34HRE4 با 4 باتري 2500mAh به قيمت 38،000 تومان. ديروز داشت، اگر امروز مانند فروشگاه مرداني تمام نكردهباشد. عيد است و هواي عكاسي.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
جناب حيرتي سلام و ممنون از جوابتون
در سايت ايران رهجو شارژر ي که در لينک پائين است را ديدم اين مدل همانBCG-34HRE4 است يا در هنگام تايپ اشتباه شده است
http://www.iranrahjoo.com/products_det.php?id=116
ممنون و متشکرم
با سلام به همگي دوستان
با كمك جناب آقاي حيرتي عزيز ، تست مجددي روي باطري ها و شارژر C.F.L صورت گرفت و نتيجه بسيار مثبت بود!
حقيقت اين بود كه روش خاصي براي استفاده از اين شارژر و باطري ها لازم بود كه متاسفانه توسط فروشنده ( و حتي در كاتالوگ شارژر ) هم به اون اشاره اي نشده بود!
و همين عاملي شد براي اشتباه و قضاوت غلط راجع به اين شارژر و باطري ها ....
( هر چند شايد روال طبيعي و صحيح شارژ به همين شكل باشد )
طريقه استفاده صحيح از اين شارژر ( و چه بسا ديگر شارژرها ) به شرح زير است :
بايد ابتدا باطري ها براي بار اول شارژ شوند و سپس بعد از سبز شدن چراغ اين شارژر ، از باطري ها استفاده مي شود ، تا اينكه دوربين پيغامي مبني بر تمام شدن باطري ها صادر كند ...
آن گاه بايد باطري ها را درون يك چراغ قوه قرار داد و چراغ قوه را روشن كرد تا زماني كه باطري ها كاملا خالي شوند ...
آن گاه بايد مجدد باطري ها را شارژ كرد ...
در اين زمان است كه باطري ها بر خلاف بار اول در مدت زمان گفته شده ( بين ٢ ساعت تا ٢ ساعت و ربع ، برخلاف بار اول كه حدود ١ ساعت بود ) كاملا شارژ مي شوند ...
البته ممكن است اين زمان به مرور بدست آيد و پس از اين چندين بار استفاده و شارژ مجدد رخ دهد.
...
خلاصه توسط اين باطري ها من تونستم 1000 تا عكس بگيرم كه حدود ٧٠٠ تاي اونها رو با فلاش و ٣٠٠ تاي مابقي رو بدون فلاش گرفتم ...
طبيعي است كه نتيجه عالي بود!
اما در هر حال يك نكته رو نبايد فراموش كرد كه شارژر سوني اساسا قابل قياس با اين شارژر نيست .... چرا كه در همون بار اول هم باطري ها رو به طور كامل شارژر ميكنه ، ضمن اينكه در صورت خراب بودن باطري هم اين موضوع رو اعلام ميكنه و امكان refresh كردن باطري ها رو هم داره ...
كه تمامي اين ويژگيها بسيار مهم هستند و بدون شك به مرور لازم خواهند شد.
ضمن اينكه يكي ديگه از عيبهاي شارژر C.F.L نامناسب بودن جاي اون براي شارژ باطري هاي نيم قلمي هست كه با توجه به نازك بودن و غيرمقاوم بودن اون ، امكان خراب شدنش وجود داره.
...
نتيجه اينكه با وجود اينكه اين شارژر عيب خيلي بزرگي نداره ، اما بدون ترديد قابل قياس با شارژر سوني ( BCG-34HRD4 )نيست! پس اگر امكانش براتون وجود داره شارژر سوني رو بخريد!
ولي در مورد باطري هاي C.F.L اين باطري ها واقعا عالي هستند!
...
با تشكر مجدد از راهنمايي و لطف جناب آقاي حيرتي عزيز ،
و ممنون از توجه دوستان.
( در پاسخ به fc bayern عزيز : شارژري كه شما نام برديد با شارژر توصيه شده فرق ميكنه )
ویرایش توسط ali-reza : Tuesday 14 March 2006 در ساعت 15:15
جناب fc ! با سلام و تبريك سال نو،نوشته اصلی توسط fc bayern
تفاوت اصلي BCG-34HRE4 آن است كه به جاي باتريهاي 2300mAh ، باتريهاي 2500 در بستهبندي آن قرار دادهشده و به دليل تازگي، هنوز مدل آن را در سايت قرار ندادهاند.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
با سلام مجدد،
آخرين اخبار در خصوص امتيازات شارژرهاي سوني BCG-34HRD(E)4 يا BCG-34HRMD(E)4 بر ساير شارژرها و نيز ورود نوع تقلبي مدلهاي فوق به بازار را در تاپيك زير آوردهام كه اميدوارم پيش از آن كه دير شود، به كار دوستان بيايد :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...9833#post19833
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
با سلام به جناب آقاي حيرتي عزيز
خيلي خيلي ممنون از اينكه لطف ميكنين و آخرين اخبار رو در مورد شارژرها در اختيارمون قرار ميدين ...
هميشه پاينده باشيد و استوار .
سلام
نمایندگی سونی تو جمهوری بین سه راه جمهوری و شیخ هادی انواع شارژر های سونی رو داره .
یه سوال، فقط اگر خیلی مبتدیانس به بزرگی خودتون ببخشید:
لنز Fuji S9600 عوض میشه!؟
و سوال دیگه اینکه من میخوام برم S6500 بخرم حدود 430 تومن میخواستم ببسنم که تو این رنج قیمت چیز بهتری هم می تونم پیدا کنم؟
خیلی متشکرم
سلام
نه دوست عزيز لنز اين دوربين عوض نمي شه.
ضمنن نورنگار اين دوربينو 390 مي ده و بدون گارانتيش هم من 350 تا 360 قيمت دارم. شما با چه گارانتي اي 430 مي خواهيد بخريد ؟