بله درستهاز بچه ها کسی که جواب نداد. خودم یه جا زنگ زدم بهم 370 قیمت داد. قیمت درسته یا نه؟
اس3 هم گیر میاد
250 فكر كنم(مطمئن نیستم)
بله درستهاز بچه ها کسی که جواب نداد. خودم یه جا زنگ زدم بهم 370 قیمت داد. قیمت درسته یا نه؟
اس3 هم گیر میاد
250 فكر كنم(مطمئن نیستم)
دوستي كه اين تاپيك را ايجاد فرمودين ، بی زحمت یك تحقیقی درباره ی Panasonic TZ3 داشته باشين بد نيست .ضمنا Canon G9 را نيز مد نظر داشته باشيد .
يه خورده صبر كن يا يه خورده پول هاتون رو جمع بكنين فوجي اس 100 اف اس در رده زير اس ال آر بهترين مي باشد .من تحقيقات ميداني داشتم در اين زمينه. الان 510 ميشه خريد با گارانتي ايده آل. موفق باشيد.
دوست من برای کارش میخواد دوربین دیجیتال بخره بودجشم حدود 400 الی نهایتا 500 هست اولویت کاریشم اول زوم بالا هست و میخواد دوربینشم ضد اب باشه (برای زیر اب نمیخواد - برای بارونو یا اگه بش اب پاشید طوری نشه) همچنین میخواد دوربینشم حدالامکان تاریخ ریلیزش جدید باشه مثلا برای سال 2007 یا2008 نباشه لطفا یه راهنمایی اگه میشه بکنید
با تشکر
سلام
Panasonic LX3 در رده 400 تومن خیلی عالیه. سنسور بزرگ به همراه کیفیت عکس خیلی خوب قابل رقابت با G های کانن.
یک مزیتش نسبت به سری G کانن ابعاد خیلی کوچکتر است.
حمید رضا مرادی
G12
سلام
دوستان لطفا قبل از پاسخگويي به تاريخ پست ها توجه فرمايند. از 27 جولاي تا 24 آگست تقريبا يك ماه گذشته و احتمال اينكه اين دوستمون دوربين مورد نظر رو تهيه نكرده باشه خيلي كمه.
فرهاد حسيني
از آخرین پست حدود یکسال گذشته است، در حال حاضر با توجه به قیمتهای الان دوستان در رابطه با موضوع چه نظری دارند؟
آیا G9 یا HX1 گزینه مناسبی هستند؟
حالا که اینهمه میخوای پول بدی سراغ g9 که قدیمی شده نرو اتفاقا تو این سری g11 از همه موفق تر بوده. اگر هم میخوای قیمت بالای 400 نزنه S90 گزینه خوبیه (اگه کیفیت مدنظره) اگر هم امکانات مهمه SX20 هم فکر کنم رو 400 بتونی بخری . این مدل سونی رو هم که اشاره کردی امکاناتشو میتونی تو سایتها با SX20 مقایسه کنی . در شرایط یکسان معمولا کنون ارجهه.