نوشته اصلی توسط
reza76622201
دوست عزيز ، من نه مغازه دارم و ن...
...با آرزوي موفقيت براي همه.
دوست عزیز اگه برای شما مقایسه سایتها خیلی مهم است بد نیست به سایت زیر که مرجع بسیاری از عکاسان و حتی بسیاری از دوستان در این سایت است مراجعه کنید تا دلایل اصلی رد یا تصدیق یک دوربین را به خوبی متوجه شوید . تنها با دیدن یک عکس در مانیتور نمی توان نظر قطعی در مورد یک دوربین داد. در سایت زیر دوربینهای سوپرزوم مورد برسی قرار گرفته و می بینیم که نیکون بنا به دلایلی که اورده شده حضور ضعیفتری نسبت به دیگر رقبای خود داره:
باطری ضعیف نویز در ایزوهای بالا مشکله فوکوس در حالت تله و فلاش ضعیفتر از جمله مواردی است که در این سایت اشاره شده.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
شما احتمالا بدلیل اینکه به تازگی به جمع اعضا این فروم پیوستید با جو این فروم آشنا نیستید. اینجا یک فروم تخصصی است و جناب فرهاد از اساتید این فروم محسوب می شوند و اگر نظری میدهند از رو ی تعصب نیست بلکه از روی تجربه ایشان در زمینه عکاسی است و درست نیست چنین بی مهابا با قضیه روبرو شید. بنده خودم از تجربیات همین اساتید و عرایضشان که چندین سال است در این فروم ذکر می شود و مرجع کاملی است برای امثال بنده که به تازگی وارده دنیای عکاسی شده اند ,استفاده کردم و دوربینی را خریدم و از انتخابم بسیار خرسند م و این را مدیون تمامی دوستان و عزیزانی میدانم که در این فروم فعالیت می کنند.
نوشته اصلی توسط
mehdip
دوست عزیز سایان جان
در مورد sx110 به این نکته دقت کن که این مدل چشمی یا همون view finder چه از نوع الکترونیک و چه از نوع اپتیکال نداره و این مورد در نور روز و بیرون از خانه خیلی مهمه چون نور شدید باعث میشه نتونی از ال سی دی به وضوح تصویرت رو ببینی . تازه رنج لنز این دور بین از 36 شروع میشه تا 360 در حالی که s2000hd فوجی از 27 تا 414 است و تنظیمات کامل دستی هم داره ضمن اینکه فیلم برداری hd و چشمی الکترونیک هم داره. دیگر تصمیم با خود شماست . امیدوارم هر دوربینی میخرید نهایت استفاده و لذت رو ازش ببرید .
راستی قیمت sx110 روز 29 اسفند 87 از 275 هزار تومان به بالا بود الان نمیدونم چطوریه.
چشمی اپتیکال اینگونه دوربینها اگر دقت کرده باشید در راستای لنز دوربین قرار نگرفته بنابراین با خطا در کادربندی مواجه هستید و بودن و نبودن آن در این رده از دوربینها خیلی حیاتی به نظر نمی رسه