دوست عزیزم من به توصیه یکی دیگر از دوستان این مطلب را برایتان مینویسم اگر جسارت میکمن مرا ببخشید در لینک زیرhttp://www.dpreview.com/reviews/fuji...0exr/page4.asp دقت کنید در setup منوی EXR چهار گزینه وجود دارد با تغییر در آنها احتمالاً به خواسته خود میرسید البته من این دوربین را ندارم اما S200EXR دارم که عملکردی مشلبه دوربین شما دارد و من عکسهای آن را با کانن 1100 شرکت مقایسه کردم. و قطعاً به شما میگویم که دوربین من نویز کمتری دارد. درمورد DPI عکس هم با دوستم موافقم شما اندازه کلی عکس را در DPI ضرب کنید عدد حاصل عدد ملاک اصلی است چون وقتی پرینتر یا چاپگر سایز تصویر را کم میکند خود بخود Dpi را افزایش میدهد. و معمولا با DPI 300چاپ خواهد کرد. در هر صورت پیش از فروش دوربینتان چند نمونه از عکسهایی که با مود جدید گرفتید چهپ نمایید. موفق باشید.
دوست عزیزم از اینکه وقت گذاشته اید از شما ممنونم.
نکته اول:با شما موافقم شاید نمونه چاپی زیاد بد از آب درنیاید وسعی میکنم این کار را فردا انجام بدهم.گرچه شاید اول باید عکس بدرد بخور و قابل چاپی بگیرم.
نکته دوم:من با شما موافقم که شما با دوربینتان عکسهای بسیار عالی تری نسبت به Canon A1100 بگیرید اما مشکل من این است که کاربر اصلی دوربین من نیستم و انرا برای کسی تهیه کرده ام که اطلاعات چندانی از عکاسی ندارد و البته علاقهای هم ندارد.معمولا ایشان دوربین را(این دوربین یا هر مورد دیگر) در حالت اتوماتیک قرار میدهد و عکس مورد نظرش را میگیرد(point and shot).البته من حتماً فردا نمونه های گرفته شده در حالت اتوماتیک را برای دوستان عزیز آپلود خواهم کرد.متاسفانه در حالت اتوماتیک نتایج رضایتبخش نیست البتهلازم به ذکراست که در حالت Manual نتایج چندان هم بد نیست.(من منکر کیفیت قابل قبول و نه رضایتبخش در حالت Manual نیستم)
نکته سوم:نظرتان در مورد Canon SX200 در قیاس با Fuji F200 چیست گرچه شاید بهتر باشد تا ابتدا من شات ها آپلود کنم تا بعد به این حالت برسیم.
نکته چهارم:S200 از لحاظ CCD تا حدی به F200 شباهت دارد.مسلما شما عکس هایی را گرفتهاید با دوربین های بسیاری از این کلاس مقایسه کردهاید و فکر میکنم بتوانید قضاوت منصفانه تری نسبت به من کنید.آیا عکسهای این دوربین به شارپی رقبای کنونی اش است یا خیر؟
بازهم از توجه شما و دوست تان نهایت سپاس را دارم.
دوست عزیزم با تشکر از لینک ها بسیار سودمندت ادامه این بحث اینجا پیگیری میشه
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=48#
با تشکر(تا چند ساعت دیگه براتون اونجا مطلبی در مورد لینک خواهم گذاشت)
سلام.
دوربین دیجیتال بین 200تا 300تومن میخواستم.ویژگی ها:
عکاسی خوب در فضای بسته مثل اتاق.عکاسی خوب در مکان کم نور و تاریک.حالت ماکرو خوب.کیفیت عکس شفاف.مانیتور بزرگ.
زوم هم اصلا مهم یست.
.canon a2100+canon a3100بین مدل های زیر راهنمایی کنین.
آ2100 مانیتور بهتری داره و زیباتره.
مرسی
با تشکر از آقا شهرام.
ولی همانطور که خودتون بهتر میدونید دوربین عکاسی که فیلم بگیره کیفیت فیلمش بدرد بخور نیست و بالاعکس.در ضمن منم دوربین فیلم برداری دارم.زوم زیاد هم کیفیت رو کم میکنه.
اگه بیخیال فیلم برداری و زوم بالا شویم.لطف کنین راهنمایی کنین.
اگر مدلی از کانن و سونی با عکس با کیفیت در نظر دارین معرفی کنین.
بازم ممنون
سونی hx55 چطوره؟