خیلی هیجان انگیزه این مشخصات باورش مقداری سخته . با این قیمت و مشخصات بر فروش اکثر دوربینهای نیکون هم تاثیر میزاره چه گرانتر چه ارزانتر .
خیلی هیجان انگیزه این مشخصات باورش مقداری سخته . با این قیمت و مشخصات بر فروش اکثر دوربینهای نیکون هم تاثیر میزاره چه گرانتر چه ارزانتر .
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
درود
روی مدل های پایین تر که بعید میدانم تاثیری بگذارد ( D3100 ) مشخصات ذکر شده این D7000 در مقایسه با مشخصات D3100 و قیمت آن مشخصات حداقلی خواهد بود . روی مدلهای بالا تر موجود هم باید تاثر بگذارد برای همین هست که منتظر D400 هم باید بود.
تازه مشخصات عنوان شده D7000 آیتم های اصلی هستند ، قطعا آیتم های خورده ریز هم میتواند اضافه شده باشد که حتما تصحیح Ca لنز ها پیش پا افتاده ترین آنها خواهد بود چون هم اکنون حتی روی D3100 هم این ویژگی رو گذاشته چه رسد به ....
با معرفی این D7000 به نظرم پی گیری قدم بعدی هیجان انگیز تر خواهد بود چون وقتی D7000 چنین مشخصاتی داشته باشد دیگر باید دید این D400 چکار خواهد کرد.
خصوصا شایعه عرضه ورژن دوم لنز Nikkor 18-105 هم میتواند هیجان انگیز باشد اینکه چه چیز هایی در آن میتواند ارتقاء پیدا کند و با چه قیمتی...
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 7 September 2010 در ساعت 01:26
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
بازم مثل همیشه؟؟؟؟؟؟ باز بحث کنون و نیکون پیش اومد نمیشه زیاد ادامه داد(بعضی ها هم خوب میدونی ازنوشته های من زیاد خوششون نمیاد یه دفعه میبینی مثل پست هام که غیب میشه ،کل کنترمو صفر میکنن ها )اما از کی تا حالا نیکون تونسته بوده با کنون رقابت کنه که این دومیش باشه؟ زیاد عجله نکن حاج آقا برگ برنده دسته کانن هست شاید با Canon EOS 8D
بله با بالا اومدن سطح ارزان ترین دوربین نیکون کاملآ قابل پیشبینی بود,
حالا دی5000 که این وسط یکم سردرگم بود جای مدل فعلی دی نود رو میگیره و دی 300 هم همرده یا کمی بالاتر از 7دی خواهد شد. اینطوری باید منتظر جایگزین D700 و D3 باشیم, با دیر شدن آپدیت دی700 معلوم بود تغییرات بیش از اونه که هیجانزده نشد. این وسط فقط فکر کنم با پایین آوردن سطح کیفیت بدنه 60دی کنون یکم ضرر کرد...
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
همان اندازه که مشخصات قید شده در پستهای قبلی برای مدل 7000 تعجب برانگیزه و جای تامل دارهبنده در این چند وقت قصد تغیییر برند از کنون به نیکون را داشتم
تغییر برند از کانن به نیکون با داشتم نازنینی مثل 7D و دلبری مانند 85-15 و خرید 7000
هم به همان اندازه....
اگر مشخصات قید شده برای 7000 واقعی باشه خرید D300s و یا D300 چندان منطقی نخواهد بود.
D7000 یه آپگرید هیجان انگیز حتی برای d300 دار هاست ! فقط اگر باهمین مشخصات باشه و واقعیت داشته باشه . با اومدن 35 1.4 هم ست لنزهای فیکسش داره تکمیل میشه . هر چقدر که نیکون داره قدمهاش رو بلند تر بر میداره کنون خیلی آهسته و لاکپشتی حرکت میکنه. به نظرم مثلا داشتن ایزوی 25600 در دوربین آماتوری چون D7000 و رفتار نویزی مناسب ،خیلی بهتر از افزایش رزولوشن هست . من اطمینان دارم d400 و بعد d800 حسابی گوی سبقت رو از کنون خواهد گرفت کما اینکه دیدیم هر چقدر d700 موفق بود 5dmkII خیلی نتونست توی دل هوادارانش جا خوش کنه
دوست گرامی
بنده قبل از خرید 7دی این قصد را داشتم و میخواستم دی300 اس بخرم با 16-85 یا 18-105 اما
الان که مشخصات این دی 7000 را دیدم یک دلیل موجه برای اینکار پیدا کردم آن این دی 7000 است
7دی را هم به دایی گرامی خواهم فروخت بدون ضرر همانگونه که 50دی را به ایشان فروختم بدون ضرر
خدا از این دایی ها به همه بدهد
یا علی
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام !
با مورد 1 تا 4 موافقم ولی جدا از جدال های بین البرندی ! فکر میکنم مورد 6 یک شوخی بود . :)
5D Mark II نتونست تو دل هواداران جا خوش کنه !!؟؟
بگذریم !
نکته جالب اینه که وب سایت های مختلف نیکون دارن خودشون آماده میکنند تا صفحات کالاهای جدید رو در دسترس عموم قرار دهند !
1. Template صفحه مربوط به دوربین d7000 روی وب سایت نیکون لهستان !
2. روی وب سایت نیکون ایتالیا !کد:http://nikon.pl/pl_PL/product/digital-cameras/slr/consumer/d7000
3.و روی وب سایت نیکون آلمانکد:http://www.nikon.it/it_IT/product/digital-cameras/slr/consumer/d7000
منبع:کد:http://www.nikon.de/de_DE/product/digital-cameras/slr/consumer/d7000
کد:http://nikonrumors.com/2010/09/06/nikon-europe-preparing-their-website-to-accomodate-the-nikon-d7000.aspx