سلام
شخصا اگر كنن روزي بدنه هايي به اين زشتي توليد كند (شبيه بدنه هاي سوني است ) به اردوگاه نيكن پناهنده خواهم شد :)
فرهاد حسيني
15 اسپتامبر ظاهرا خیلی روز پر خبری است !
احتمالا Olympus E5 هم در این روز معرفی خواهد شد.( یک ماه به تعویق افتاده؟؟)
سلام:
حقیقت آنکه چند روز پیش این لینک رو دیدم و دوستان هم بعدا زحمت ارسال این لینک رو کشیدند. ولی مشکلی که من با ارسال اینگونه لینک ها دارم اینست که مطالب آن خیلی هم شایعه نیست مطالب آن قطعا روبروی ما هست... تو این برزخ خیلی دنبال تاپیک ( که خاطرم هست قبلا ایجاد شده بود ) مورد نظر گشتم تاپیکی بنام اخبار عکاسی چیزی در همین حدود...
که آن لینک رو پیدا نکردم . دوستان تاپیک هایی از مطالب این لینک هم ایجاد کردند. تو این برزخ دیدم برای هر کدام از آنها تاپیک باز شود خوب نیست، شایعه هم که نیست، بلکه تحقیقاتی است یا مواردی است که پیش رو ما هست
نهایتا دیدم وقتم بیش از حد تو این برزخ گرفته شد بی خیال شدم. این از من .... ولی ممکن است همین حالت هم برای دوستان دیگرمان اتفاق افتاده باشد. بعضی از مطالب خیلی هم شایعه نیست بیشتر به اخبار روز عکاسی شباهت خواهد داشت. به هر شکل شما کار پسندیده ای کردید و ممنون از توضیحات ضمیمه
موفق باشید
الآن شما با کدام دکمه ها (که در عکسهای بالا هم معلوم باشند؛بخصوص پشتی) مشکل دارید مگر؟ دکمه شاتر ؟منظورمو بد گفتم...شخصا اگر كنن روزي بدنه هايي به اين زشتي توليد كند (شبيه بدنه هاي سوني است ) به اردوگاه نيكن پناهنده خواهم شد
اول اینکه منظورم این بود کاش این طرحای اولیه اجرایی تر میشد.
چرا اینو میخواستم؟
نه به این دلیل که الان طرحای خوبی هستن، بیشتر به این دلیل که شالوده شکنی بکنه کنون و شاهد طراحی بدنه های متفاوت تر باشیم. از بیخ!
ضمن اینکه اون دکمهی کنار لنز (که روی بدنه های نیکون از قدیم استاندارد بوده) هم طبعا اگه الان روی 7D بود خب من خوشحالتر بودم!
خب آره. منم دیدم لینک شما و دیگر دوستان رو.سلام:
حقیقت آنکه چند روز پیش این لینک رو دیدم و دوستان هم بعدا زحمت ارسال این لینک رو کشیدند. ولی مشکلی که من با ارسال اینگونه لینک ها دارم اینست که مطالب آن خیلی هم شایعه نیست مطالب آن قطعا روبروی ما هست... تو این برزخ خیلی دنبال تاپیک ( که خاطرم هست قبلا ایجاد شده بود ) مورد نظر گشتم تاپیکی بنام اخبار عکاسی چیزی در همین حدود...
که آن لینک رو پیدا نکردم . دوستان تاپیک هایی از مطالب این لینک هم ایجاد کردند. تو این برزخ دیدم برای هر کدام از آنها تاپیک باز شود خوب نیست، شایعه هم که نیست، بلکه تحقیقاتی است یا مواردی است که پیش رو ما هست
نهایتا دیدم وقتم بیش از حد تو این برزخ گرفته شد بی خیال شدم. این از من .... ولی ممکن است همین حالت هم برای دوستان دیگرمان اتفاق افتاده باشد. بعضی از مطالب خیلی هم شایعه نیست بیشتر به اخبار روز عکاسی شباهت خواهد داشت. به هر شکل شما کار پسندیده ای کردید و ممنون از توضیحات ضمیمه
فقط بحث توضیح و اینا بود...ضمن اینکه بلاگ فیلیپ بلوم هم خیلی جاها توضیح درست و حسابی نداده بود. (فیلمبرداره دیگه عکاس که نیست!)
ولی بحث شایعات...
حقیقتش رو بخواید من شاید سر جمع 20 صفحهی این تاپیک رو دیده باشم، اما تو تک تکشون علاوه بر شایعات اینور اونور، خبرها و محصولات جدید هم معرفی شده...
حق بدین دیگه بهم...
بدین دیگه!
.
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام
در مورد مشخصات فلاش جدید نیکون , تا این لحظه :
_______________________Nikon Speedlight SB-700: it will have various illumination patterns (center-weighted, even and normal); the color gels will communicate the type of gel inserted to the camera and the white balance will be set automatically. That’s all for now
تصویر و مشخصات PENTAX K-5
Pentax K-5 Specs
* 16.2MP CMOS Sensor
* 18-point AF
* ISO 50-25600
* 1920 x 1080 25p, 30p
* External mic output
* Magnesium body
* Weather sealing
* $1699 retail price
• Magnesium body with plastic and rubber exterior, 80 weather seals.
• Tempered glass top and rear LCD
• 16.2mp Sony EXEMOR Sensor • 23.6 x 15.8 mm CMOS sensor
• Dimensions 131 x 97 x 73mm
• Weight 770g
Focusing
• Complete new AF system superior algorithms.
• 18-point wide autofocus system (SAFOX IX+)
• AF-Single
• AF-Continuous
• 4 Custom AF-C modes, auto, action, portrait, night
• Manual focus
Sensitivity
• ISO standard : 200-12800
• Expanded ISO : 50 – 25,600
Movie mode • AVi (Motion JPEG)
• 1920 x 1080 25p, 30p
• 1280×720 25p, 30p
• 640 x 480, 25p, 30p
• Av, Sv, Tv and M modes for video.
• External stereo mic jack.
• Movie processing including Custom Image, Cross Process and selected Digital Filters
Viewfinder
• penta-prism
• Hybrid VF utilizing translucent LCD to display focus points and framing grid.
Flash
• Angle of view coverage: 28mm wide-angle (35mm equivalent)
• Flash Exposure Compensation: -2 EV – +1EV (1/2EV steps)
• P-TTL (Is same P-ttl as in 645D)
• Hot shoe, sync-speed: 1/180 sec. (will have 1/250 available with new flashes to be released First half 2011)
• Wireless-sync with PENTAX dedicated flash and IrSimple.
Continuous shooting • Hi speed: 8fps
Connectivity • USB/Video
• USB 2.0
• HDMI
Storage :
• Dual SD or SDHC card
به نظرم با این قیمت شانسی برای رقابت ندارد ....
1001783222_NeGBR-M.jpg
Canon Rumor - CR2
بر اساس گفته های وب سایت شایعات Canon
فعلا خبری از دوربین Canon 1Ds Mark IV نخواهد بود و احتمالا این دوربین اواخر سال 2011 یا اوایل 2012 ارائه خواهد شد ! (ظاهرا تغییرات اساسی زیادی در راه است !)
و قبل از ارائه Canon 1Ds Mark IV شاهد ارائه نسل جدید از 5D ها خواهیم بود (5D Mark III ؟؟ ) که احتمالا 28 مگاپیکسل خواهد بود .( در سال 2011)
کد:http://www.canonrumors.com/2010/09/1ds-mark-iv-in-2011-or-2012-cr2
ممنون از آقا وحید. (ویرایش::. نوید! شرمنده! اون h آخرش غلط انداز بود!)
و مهمترین بند این شایعه به نظر من اینه:
The word “radical” was used to describe the changes we’ll see in the next 1Ds.
که میگه منبع موثق ایشون تغییرات اعمال شده توی 1Ds Mk IV رو بنیادی توصیف کرد...
Come on canon...you can do it!!
ویرایش توسط MH.Rahmani : Friday 10 September 2010 در ساعت 15:59
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85