دوست عزیز این اشتباه میکنید این عکسها یا واقعیست یا کسی که آنها را طراحی کرده ماه ها داشته روی دقیق ترین جزئیات که فرقی ناچیز با مدل های مشابه دارند کار میکرده من فقط عکس از پشت رو بررسی کردم و بسیار جزئیات ریز بی دلیل داره برای جعل کردن که با کار فوتوشاپی که هیچ با کار تری دی هم بدست نمیاد...
به طور مثال دکمه های AF و AE/AF lock به هیچ کدام از دوربین های دی300 یا دی 90 تعلق نداره و کاملآ مدرن هست یا تکه چرمی که کف دست قرار میگیره در قسمت بالا تفاووت جزئی با همه مدل های مشابه داره
یا برای حسن ختام میتونید به پلاستیک روی درگاه یو اس بی و دیگر کابلهای اون تعمق کنید.
_____________________________-
چیزی که برای من جالبه اینه که دی7000 بسیار بسیار به دی سیصد نزدیک شده نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ ردهای اضافه کردن دکمهی AE/AF lock همچنین انتخاب کردن فوکوس نقطهای یا موضعی و همینطور شایعاتی که از نزدیک شدن اون به دیسیصد خبر میداد
من فکر میکنم این حرکت باعث میشه فاصله دی 7000 با دی5000 حفظ بشه و نیکون بتونه مدلی با قابلیتهای بیشتر و حرفهای تر در رده دیایکس بده مثل عکاسی پیاپی 7d و فیلمبرداری فول آچ دی دقیقآ مثل کنون فقط برعکس پایین آوردن قابلیتهای یک مدل، یک مدل اضافه کرد و سپس فاصلههارو بیشتر کرد