تند نرید دوست من . اجازه بدید که نسل جدید کنون هم معرفی بشه. بعد با هم در این رابطه بحث خواهیم کرد . شاید نظر شما عوض شد.چرا گذشته را در نظر میگیرید ؟ دوربین های جدید کنن از سنسورهای 18 مگاپیکسلی بهره میگیرند که عملکرد ضعیف تری در ایزوی بالا و دینامیک رنج نسبت به سنسورهای سونی نشون میدن!
من ترجیم میدم از سنسورهای 16 سونی استفاده کنم !
==============
خب من فکر میکنم کنون اولین برندی بود که چنین کاری رو شروع کرد. هنوز هم نیکون دوربینی با این امکانات و با این قیمت بیرون ندادهمن میدونم تکنولوژی مخصوصا تکنولوژی های نوین در سیستم های دیجیتالی خیلی زود پیشرفت میکنند و خیلی هم ارزان میشوند. یادم می آید سال سوم دبیرستان 64 مگابایت رم به عنوان کادوی تولد خریدم 65 هزار تومان ! الان قیمت 2 گیگ رم چنده !؟
صحبتم بیشتر این بود که فرضا، جایگزین 5D Mark II با 32 مگاپیسکل و کلی امکانات می آید جایگزین مدل فعلی میشود . تا جایی که یاد دارم قیمت ها خیلی عوض نمیشوند . یعنی رده همان رده است. رده دوربین های 2500 دلاری. اما بعد از سه سال با کلی امکانات بیشتر ! ( از نظر فنی و اقتصادی اگر سه سال پیش چنین چیزی تولید میشد خیلی خیلی گران تر می بود)
شاید بهتر باشد بگویم دوست دارم رده ارزانتری از دوربین های فول فریم تولید شود.یک گروه با امکانات بیشتر و قیمت بالاتر یک دسته با امکانات کمتر و قیمت مناسبتر.
و اقبال به دوربین فول فریم سونی سری آلفا هم کمتر از اونی بود که بشه با 5D M II مقایسه بشه و البته از نظر قیمت هم بالاتر بود.
قیمت فعلی دوربین 5D M II رو در نظر نگیرید
شما میدونید که این قیمت در ایران کاذبه
این دوربین قیمتی حدود 2400 دلار داشت و در برهه هایی حتی ارزون تر هم شده
و بعد آیا مشکل سر همون 400 دلار اختلافه؟
با توجه به قیمت لنز های خوب برای رده فول فریم ، قبول کنید که این 400 دلار روی بدنه خیلی هم فرقی نمیکنه.
رده دوربین های 5D در کنون به نظر من کاملا معقول و دلپذیره. البته ارزونتر هم که بشه , خیلی هم بهتر خواهد بود ( اگر اقتصاد ما کمی پایدار بمونه البته )
غیر از این جریانات سونامی و نواسانات بازار اخیر , معمولا بدنه های کنون همواره افت خیلی خوبی دارند و این همیشه به نفع خریدار بوده
در ضمن حیف نیست یک بدنه فول فریم تولید بشه و امکانات کمتر داشته باشه؟؟
جدا فکر کنید و جواب بدید
من ترجیح میدم این تفاوت بیشتر روی همون درز بندی و سیلینگ باشه و امکانات دوربین های فول فریم تقریبا مشابه باشه
جهنم . 500 دلار هم اضافه دادیم , دادیم.
مطمئنم شما هم همینو ترجیح میدید.