واقعا نیکون میخواد دوربین بیآینهی خودش رو با این سنسور سایز بده بیرون؟
چرا آخه!
http://nikonrumors.com/2011/07/21/pi...px/#more-21106
برای رقابت با پنتاکس شاید!چرا آخه!
...
کامنت های جالبی هست راجع به اندازش
مدتها قبل شایعاتی مطرح شده بود مبنی بر ارایه محصول یا ماونتی با پیشوند Q از سوی نیکون که به تدریج فراموش شد
اما حالا بصورت خیلی جدی تر , امکان استفاده مشترک نیکون و پنتاکس از مونت Q مطرح شده , به عنوان کنسرسیومی برای رقابت با M4/3 و ...کد:http://nikonrumors.com/2010/09/17/what-is-nikon-q-part-2.aspx/ http://nikonrumors.com/2010/09/16/no-other-products-expected-to-be-released-for-photokina-except.aspx/
در صورت صحت این خبر مضحک , بنده حق شنیدن کلیه کنایه ها و متلک هایی که برای پنتاکس Q به کار بردیم ؛ برای نیکون محفوظ میدارم .
تازه دارد معلوم می شود که انتقاد ها به بدنه سری NEX سونی مصدر و معیاری نداشته.وقتی مجبور شوید یک سنسور APS-C را در یک بدنه که حتی از میرورلس های المپوس و پاناسونیک کوچک تر است قرار دهید یقینا یک قوس زشت بالا و پایین بدنه خواهید داشت.یا خدا یا خرما!اما خدا بهتر است.داشتن یک سنسور APS-C یقینا بسیار جذاب تر از یک سنسور فسقلی چند میلیمتری است
نیکون سند مرگ اش را با این سنسور امضا می کند! ( البته در رده میرولس ها )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
به نظر من M43 با توجه به تنوع لنزها همچنان پیشرو است در این صنعت.
بسیار عالی ! تاثیر رقابتی این همکاری احتمالی، شامل حال کیفیت لنزهای Q هم میشود. ضمنا مطمئن باشید اون قیمت 800 دلاری پنتاکس تعدیل خواهد شد و به قیمت که رسید ( مخصوصا با ورود دیگر سازنده ها) نظرهای مخالف، ملایم تر خواهد شد.اما حالا بصورت خیلی جدی تر , امکان استفاده مشترک نیکون و پنتاکس از مونت Q مطرح شده
FD master
این سایز سنسور و لنزهاش جای ما رو که تنگ نخواهد کرد.بسیار عالی ! تاثیر رقابتی این همکاری احتمالی، شامل حال کیفیت لنزهای Q هم میشود. ضمنا مطمئن باشید اون قیمت 800 دلاری پنتاکس تعدیل خواهد شد و به قیمت که رسید ( مخصوصا با ورود دیگر سازنده ها) نظرهای مخالف، ملایم تر خواهد شد.
اگر با قیمت مناسبی در بازار باشه خیلی هم خوبه.
ولی به گمان من خیلی از عکاسان حرفهای که از نیکون و کانن استفاده میکنند و یا آماتورهایی که دوست دارند بدنهای با مشخصات خوب ولی کوچکتر از DSLR ها همراه داشته باشند علاقه دارند دوربینی با مشخصات NEX سونی داشته باشند. البته نه به اون زشتی! بعد نوبت برسه به تولید سنسورهای مربع و دایره و بندانگشتی!
ویرایش توسط Arash : Friday 22 July 2011 در ساعت 22:47
با این سایز سنسور فکر میکنم به یک سفر زمان یا دست کم وودویی چیزی نیازه که بتونه با خانواده نکس برابری کنه.درسته ظاهر دلچسبی ندارن ولی انصافا سنسورهای خوبی دارن و خروجی تصویر بسیار خوب.خود من به زودی قصد خرید از خانواده رو دارم ولی به خاطر احتمال معرفی نکس 7 دست نگه داشتم.به نظر من حتی شانس رقابت با میکرو 4/3 ها رو هم نداره.
نیکون و پنتاکس میتونن این محصولات رو تولید کنن و خودشون با هم رقابت کنن!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این دقیقا یک جانب این مسئله است، روی دیگر که به نظرم یکی از فلسفه های اصلی وجود این سنسورهای کوچک بر این بدنه هاست سایز لنزهاشونه و تعدادی هم به شرط قیمت مناسب به این سمت میان ... نظرتون درباره یک لنز 500-50 با کیفیتی قابل قبول که در جیب جا بشه چیست!ولی به گمان من خیلی از عکاسان حرفهای که از نیکون و کانن استفاده میکنند و یا آماتورهایی که دوست دارند بدنهای با مشخصات خوب ولی کوچکتر از DSLR ها همراه داشته باشند علاقه دارند دوربینی با مشخصات NEX سونی داشته باشند.
FD master