چه شود! حالا چقدر صحت دارد ؟
خدا کنه مشکل فوکوس در تاریکی نداشته باشه و همچنین تعداد نقاط فکوس
امیدوارم معرفی 5D Mark III همزمان با معرفی جایگزین لنز 24-105 باشه. یه لنز Walk Around سری L با لرزشگیر 4 استاپی و ....
علیرضا هاشمی
ویرایش توسط Vahid : Friday 15 July 2011 در ساعت 14:25
.
بعید میدونم اینطور بشه! وقتی کنون از 5دی به مارک 2 اینچنین جهش بلندی در افزایش رزلوشن داشت 31 مگا پیکسل برای مارک3 خیلی هم امر نا ممکنی به نظر نمیرسه.
توی دنیای کامل میتونست این شکلی باشه:موتور مارک سه 31 مگا پیکسلی همراه با بدنه 7دی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بطور کلی سوال من اینه که کانن قصد نداره 1ds رو آپدیت کنه؟
اگر قصد چنین کاری رو داشته باشه (که حتما داره) آیا ممکنه زودتر از اون و یا همراه با اون ۵دی رو آپدیت کنه؟
تاحالا اینجوری بوده که بعد از کهنه شدن مدل جدید ۱دی اس سر و کلهی ۵ دی پیدا میشد.
بر اساس روایت پیشین نباید منتظر ۵دی بود. مگر اینکه این داستان تغییر کنه.
به نظر من موتورهای(سنسور) کانن از نظر مگاپیکسل وضعیت خوبی دارند و نیازی به آپدیت کردن از این نظر ندارند در حال حاظر شاید اگر از نظر داینامیک رنج اندکی قابل بهبود باشند
کانن میتواند همین سنسورها را با بدنه هایی با امکانات بهتر و سلینگ بهتر ارایه نماید مانند آنچه که جناب حسینیان اشاره کردند موتور 5D Mark II بدنه 7D
و تصور بنده بر این است که اینطور هم خواهد شد با توجه به جهشهایی که از کانن در بدنه 7d شاهد بودیم ,نشان دهنده این هست که مسعولین کانن لوله تفنگ را درست جایی نشانه رفته اند.
از طرفی مگاپیکسل بالاتر هم بد نیست کلا به نظر من 18 تا 24 مگاپیکسل برای کراپ دار و 32 تا 36 مگاپیکسل برای فول فریم ارقام بسیار مناسب و منطقی خواهند بود
و مطمعن باشید در آینده نه چندان طور همینطور هم خواهد شد.
همچنین پیش بینی بنده بر این است که 1ds رزولوشنی بیش از 26 مگاپیکسل خواهد داشت
اگر شایعه 6دی به حقیقت بپیونده (بدنه ای بین 5دی و 7دی،منتها فول فریم) بسیار لذت بخش خواهد بود.با همون رزولوشن 20تا18
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی