نيكون D800 معرفي شد
با سنسور 36 مگاپيكسلي سوني
Svelata la D800 Nikon - Fotocamere Digitali Reflex Prove Confronto - Fotografia Digitale TestNikon-D800-D700.jpgNikon-D800-front.jpg
نيكون D800 معرفي شد
با سنسور 36 مگاپيكسلي سوني
Svelata la D800 Nikon - Fotocamere Digitali Reflex Prove Confronto - Fotografia Digitale TestNikon-D800-D700.jpgNikon-D800-front.jpg
سلام
نه عزیز من خبری از معرفی دوربین نیکون D800 نیست بلکه نقل قولی است از شایعه منتشر شده توسط سایت شایعات نیکون که قبلا درباره آن مفصل بحث شده است. از طریق لینک زیر ترجمه انگلیسی این سایت ایتالیایی را مشاهده کنید :
لینک ترجمه شده
این عکس رو هم قبلا هم دوستان گذاشته بودن که به نظر خیلی از دوستان عکس تقلبی و جعلی هستش.
با جناب میری خط رو خط شدیم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ببخشيد واقعا ، داشتم سايتاي ايتاليارو سورفينگ ميكردم ، ديدم
ايتالياييم زياد خوب نيست سوتي دادم مثل اينكه
یه خبر بد .....
اینجور که سایت شایعات کانن میگه مشکلی در تولید 5DMkIII هست که اومدن اون رو تا تابستان سال 2012 یعنی ماههای march یا April عقب خواهد انداخت
فکر کنم فنر ژیگناسش در رفته
http://www.canonrumors.com/2011/12/5...han-later-cr2/
درود
کنفرانس خبری نیکون در 6 ژانویه 2012 ..... مثل اینکه داره جدی میشه...
موفق باشید
انوش
سایت شایعات نیکون پشت سرهم داره میگه که نیکون D4 و لنز ۸۵ ۱.۸ جدید معرفی میشه.
من خبر خاصی ندارم. فقط احساس میکنم نیکون دی۴ و ۸۵ مم با اف ۱.۸ به هم نمیان!
حالا یا یکی از اینا معرفی نمیشه، یا چیزای دیگری هم(مثلن لنزهای دگری) معرفی میشه. یا خوب من اشتباه میکنم و اینا به پای هم پیر میشن.
نیکون دست به معرفی لنز اش خوبه!
اما بادی D4 عجب اسمی داره ! نیومده دلبری می کند! آدم یاد F4 می افتد
احتمالا باید معرفی شود چه الان چه یکی دو ماه دیگر اما تا قبل از المپیک معرفی و عرضه خواهد شد ( یقینا )
امسال المپیک است و 1Dx و احیانا D4 رقابت خوبی با هم خواهند داشت.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
یادمه که همین سایت شایعات نیکون پارسال یه پست در مورد لنز ۵۰ f/۱.۲ گذشته بود و پیشبینی کرده بود که این لنز در ۲۰۱۲ معرفی بشه. کمی بعد از اون شایعه، پتنت این لنز هم فاش شد و احتمال اینکه به زودی شاهد معرفی این لنز باشیم تقویت شد.من خبر خاصی ندارم. فقط احساس میکنم نیکون دی۴ و ۸۵ مم با اف ۱.۸ به هم نمیان!
به نظر من هم اگر قرار به معرفی این لنز در سال ۲۰۱۲ باشه، بهترین زمان برای معرفیش، همزمان با معرفی D۴ هست. احتمال معرفی ۸۵ f/۱.۸ به طور همزمان با D۴ هم وجود داره اما به نظر من بی سلیقگی هست که به جای ۵۰ f/۱.۲ ، این لنز همراه با D۴ معرفی بشه.
ترکیب یک بدنه کم نویز مثل D۴ با یک لنز فوق سریع مثل ۵۰ f/۱.۲ واقعا هیجان انگیزه.
ج.ابراهیمی
و البته جواد جان قیمت این لنز لابد حدود 3000 دلار میشود. لنزهایی مثل 24 1.4 با توجه به قیمتشان برای بنده در حد وصف العیش است. من که چند سالی منتظر 400-80 جدید ماندم که مثل اینکه نیکون هیچ برنامه ای برایش ندارد.ترکیب یک بدنه کم نویز مثل D۴ با یک لنز فوق سریع مثل ۵۰ f/۱.۲ واقعا هیجان انگیزه.