صفحه 350 از 689 نخستنخست ... 250 300 340 346 347 348 349 350 351 352 353 354 360 400 450 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,491 تا 3,500 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر همراه esfandiyar2002 آواتار ها
    تشکر کرده
    194

Nikon will position the D600 as an “entry level” full frame camera

As for the Nikon D800, it’s been giving the Canon 5D Mark III a run for its money recently, besting it in low-light performance as well as video recording.

Nikon D600 full frame DSLR rumored - SlashGear

عکس تزیینی است.
    بدرود تا درودی دیگر بار
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    jebrahim، Saeed Barikani و morteza khademy تشکر می‌کنند.

كاربر همراه azari kei آواتار ها
    تشکر کرده
    692

نقل قول نوشته اصلی توسط jebrahim نمایش پست ها
    خوب دوست عزیز, مشاهدات خود شما هم که باز در جهت تجربه منه که! منم عرض کردم فروش دوربین های 5dII همراه با فروش لنز بیشتر از فروش دی ۷۰۰ همراه با لنز هست. شما هم که همین نکته رو مشاهده کردید.
    بعد هم من در پستم در چندین نوبت تاکید کردم که این ها صرفا یه سری شواهد تجربی هست و هیچ آماری در این مورد ندارم. مجددا تاکید می کنم این مطلب جنبه آماری دقیقی نداره. صرفا تجربه هست!
    ممنون كه تجربه خودتون را به اشتراك گذاشتيد(سايتي كه معرفي كرديد bookmark كردم شايد روزي به درد خورد)، ولي به نظر من فروش بادي با يك لنز بيشتر جنبه تشويقي خريدار داره ، وگرنه كسي كه فول فريم داره يه 2 جين تجهيزات مربوطه داره، من خودم به شخصه منتظر يه مارك2 دست دوم خوش قيمت هستم ، شايد هم تا آن موقع مارك3 ، خوشحالم كه مارك3 36 مگاپيكسل نيست . تعصيي هم به هيچ يرندي ندارم ، بماند كه نيكون را بيشتر دوست دارم .

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

فقط برای من بسیار جالب هست که بدونم اگر کنن بخواد جواب این حرکت نیکون رو بده چه دوربینی با چه مشخصات و قیمتی می خواد بیرون بده که اولا فروش 5DIII تحت تاثیر زیادی قرار نگیره و ثانیا مشتری خود اون دوربین رو داشته باشه. اگر دوربین با مگاپیکسل پایین تر و نویز بهتر بخواد معرفی کنه که رسما میشه D700 و اگرم بخواد دوربین با رزلوشن بالا تر تولید کنه و ۲۵۰۰ دلار بفروشه که در این صورت کسی به 5DIII نگاه هم نمی کنه (مگر اینکه نویز بسیار شدیدی داشته باشه و دینامیک رنجش از 5DIII هم یکی دو استاپی پایین تر باشه).

به نظر من کنون بعد از d3x متوجه عملکرد نیکون و سنسورهاش بوده و فعلا هیچ فول فریمی معرفی نخواهد کرد ، حداقل در این رده (mid-ff) !! اگر فول فریمی در کار باشه باید چیزی شبیه به 1ds باشد با رزولوشنی بالای 40 مثلا و یک بادی کامل با قیمتی بالا ...

با توجه به عدم آپدیت رده های دیگر یعنی Xxd ,xxxd ، فکر میکنم فعلا الویت با اینهاست
    مخصوصا آپدیتی برای 60d و 600d
    yaghoobi و jebrahim تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

مشخصات بیشتری از D600:
    The price of the D600 is rumored to be very low - maybe as low as $1500.
    The sensor inside the D600 will probably be 24MP (made by Sony, modified by Nikon).
    The D600 will probably not have an internal AF motor, which means it will work only with AF-S lenses (just like the D3200 and D5100).
    The D600 will have HD video.
    Announcement before Photokina (September 2012).
    One or more low-priced f/4 lenses will be announced with the D600. For example, Nikon recently filed a patent for a 24-70mm f/3.5-4.5 full frame lens which seems to be designed for a cheaper FX DSLR body.
    M-Yousefi، Rouzbeh Ehsani، Anoosh-Em و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر همراه alir. آواتار ها
    تشکر کرده
    627

خوب به سلامتی اگه 24 مگاپیکسل باشه و موتور فوکوس داخلی نداشته باشه در واقع همون لفظ entry level FF براش مناسبه و به احتمال زیاد تعداد نقاط فوکوس و کلا سیستم فوکوس ضعیف تری نسبت به دی 800 خواهد داشت

محدوده قیمتش واقعا بی نظیره

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

مشخصات بیشتری از D600:
    جواد جان دیگه زندگی زیادی شیرین شد! کلا به جای شایعه تبدیل به رویا شد با این قیمت!
    yaghoobi، Rouzbeh Ehsani و jebrahim تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر همراه azari kei آواتار ها
    تشکر کرده
    692

اگه نيكون بتونه با اين قيمت 1500$ اين دوربين را به بازار بده ....................................... منتظر جواب كنون بايدبود ، بالاخره آخرش به نفع من و شماست ، حالا چه مصرف كننده كنون باشيد ، چه نيكون
    تا دير نشده بعضي ها از فرصت استفاده كنند و تجهيزاتشون را براي فروش بزارند ، چون معلوم نيست تا كي بتونند لنز 1000يورويي را دست دوم 2500تومان آگهي كنند.

According to the latest rumors , the Nikon D600 is expected to have a Sony made 24 Megapixel Full Frame Sensor and price of the D600 is rumored to be $1500 only, very low compared to other entry level FF DSLR of today.

Nikon D600 Rumored Specification

24 Megapixel Full Frame Sensor
    No internal-focus motor will work only with AF-S lenses
    Features Auto DX crop mode for DX lenses
    In-camera RAW editor
    Built in time-lapse functionality
    Dual SD card slots
    Integrated GPS
    New external battery grip
    HD Movies recording
    to be announced in September
    Price $1500

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

مشخصات بیشتری از D600:
    1500 دلار ؟ خدا به داد برسه احتمالا بدنه دیگه منیزیم نیست! یا مثلا فقط مد اتوماتیک داره یا مثلا به جای منشور 5 وجهی pantamirror داره...lcd پنل بالاییش هم حتما حذف میشه...
    باور کنید از این سازنده های دندون گرد هیچی بعید نیست.
    M.Mobin، lamagra، 1986 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

مگر اینی باشه که روزبه گفت!
    حالا بدنه پلاستیکی هم عیب نداره! به اون کمبودهای احتمالی نداشتن برکتینگ و فلاش کامندر و چند مورد دیگه که اضافه کنیم قیمت جور در میاد.
    Rouzbeh Ehsani تشکر می‌کند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر فعال Bijan.DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    940

اولین تصویر از NEX-F3

توضیحات از SaR

This is the first leaked picture of the Sony NEX-F3! As you can see it has the same NEX-C3 16 megapixel sensor (with improved image quality due the new BIONZ processor) and it has a new built-in flash and the 180 degree tiltable LCD screen like the Samsung MV800. It will replace the current NEX-C3.
    yaghoobi، Nima Sadigh، lamagra و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.