جز ال سی دی و باتری برتری خاصی به نکس 5ان نداره.قیمت هم تفاوتی نداره.با وجود سی3 و نکس 5ان دلیل تولید این دوربین رو درک نمیکنم! نکس 5ان هم رنگ سفید داره که بسیار هم جذابه.
اگر حقیقت داشته باشه خیلی عجیبه!
جز ال سی دی و باتری برتری خاصی به نکس 5ان نداره.قیمت هم تفاوتی نداره.با وجود سی3 و نکس 5ان دلیل تولید این دوربین رو درک نمیکنم! نکس 5ان هم رنگ سفید داره که بسیار هم جذابه.
اگر حقیقت داشته باشه خیلی عجیبه!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خب برای این مواردی که شما فرمودید سی3 هست! در داخل کشور هم با این وضعیت قیمتها باز هم قیمتش مناسبه و از همین سنسور هم استفاده میکنه.
و در آخر اینکه ممنون! میدونستم شایعه هست!
عقیل احمدی
من از روزی که فلاش نکس خودم رو روش بستم بازش نکردم.منظورم اینه که درسته کمی برجسته میشه ولی اصلا دست و پا گیر نیست و گاهی یادم میره این یه فلاش اکسترناله.در کل چیز جالبی نیست! در صورتی جذاب میشه که سنسور نکس7 رو میداشت با این قیمت! که البته کلا دور از انتظاره
عقیل احمدی
گویا شرکت Aptina Imaging که ساخت سنسور Nikon V1 رو بر عهده داشت در حال ساخت یک سنسور فول فریم برای Nikon هست (شاید برای D600)
NR
این عکسی که گذاشتید پیش فرش دفترچه راهنما یا همون عنوان 650 دی برای تازه وارد هاست!طبق شايعات كنوني ها كنون 650 دي از هم اكنون براي ارائه در تاريخ 7 مي ،داره به فروش ميرسه
با این اوصاف که کمپانی های کانن و نیکون امسال شروع کردن و دوربین های فوق العاده ای بیرون میدن فکر کنم فتوکینای امسال بسیار جذاب خواهد بود بخصوص آگه کانن جانشین
1DS mark lll رو هم معرفی کنه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1