D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
طرح اش خیلی ساختارشکنه !
به نظرم شاید قصد اشون یک جور تمایز باشه و البته این کار رو به پشتوانه نام برندشون می کنند.
اما اینجور طراحی های ساختارشکن و ریسکی ، دقیقا ریسکی هستند .
ممکنه گل کنند و یا ممکنه شکست بخورند .
شاید عکاسان جوان ، یا کسانی که از طرح نسبتا مشابه دیگر دوربینها ناراضی باشند ، به سمت این دوربین بروند.
اما نظر شخصی من هم اینه که بیشتر شبیه به اسباب بازی اند . به ویژه دکمه ها و گردونه های آن .
یعنی فرض کنید این رو دست امون بگیریم و بریم توی خیابون عکاسی !!!
باید به هزاران نگاه چپ چپ مردم ، که : "این آقائه با این هیکل اش این رو گرفته دست اش اومده داره توی خیابون بازی میکنه" ، توجه نکنیم و روحیه خودمون رو حفظ کنیم !!
برام عجیبه که میگید اسباب بازی! به نظرم به غیر از اون زرد و نارنجیه بقیش خیلی هم شیک است.
به نظر میاد نسبت به بقیه میرورلس ها خیلی خوش دست تر هم باشه.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
آقای اخلاقی ، باورت میشه من در نوجوانی ام یک دوربین اسباب بازی داشتم ، که خیلی شبیه به این بود ؟؟!!
یادش بخیر : مدتی قبل همه توان مغزی ام رو گذاشتم ببینم که اون دوربینه چه شد و کجا رفت ؟؟!
اما خارج از این خاطره شخصی :
شما نگاهی به گردونه های آن بیاندازید .
با این حال جذابه و توجه رو جلب میکنه . در برابر نام هسلبلاد نمیشه خیلی ناز کرد ! اما واقعن احساس ام رو گفتم . اگر این رو دست ام بگیرم یا باید سعی کنم نگاه های مردم رو توجه بهشون نکنم !
یا اینکه بدتر : با تک تک اونها یک جر و بحث طولانی بعد از گرفتن هر عکس راه بندازم که : " اسباب بازی کدومه ؟! مگه شما هاسلبلاد تا حالا به گوشتون نخورده ؟؟؟!!! "
همان طور که اشاره کردم به نظر من آن موردی که لینکش در ابتدا داده شده بود و نه موردی که رنگ های جیغ دارد نگویم خیلی خیلی زیبا ولی خوب آمد و اتفاقاً آن چرم رویش حالت کلاسیک و پرابهتی به آن داده. و البته بیش از همه این ها باید مد نظر داشته باشیم که این بحث کاملآً سلیقه ایست، شاید کسی باشد که از آن نارنجی و زرد و الخ هم خوشش بیاید.
و البته با توجه به متن شاید این شرکت گروهی را خواهان این نوع رنگ ها هم دیده باشد، شاید برای ما این شکل و شمایل غریبه باشد و عده ای این ها را بپسندند.
به نظرم هر کسی آن آرم H کنار دوربین را ببیند و این کاره باشد، حساب کار دستش می آید حتی با رنگ صورتی:) (به شوخی) مهم این است که خوش دست باشد و کارامد، شما بگویید هر رنگی! و البته صورتیش را به من بدهند با کمال افتخار برمی دارم و با آن عکاسی می کنم! بگذارید کل ایران بیایند و چپ چپ نگاه کنند.
به نظرم در بین کشورهای عربی منطقه فروش خوبی خواهد کرد.
دو مدل كذايي به سليقه من هم بدون تعارف بسيار بيريخت بودند اما اين طرح واقعا به شخصيت هاسل ميخوره.
lunar100.jpg
ویرایش توسط شاهین اکبری : Wednesday 19 September 2012 در ساعت 06:33
دقیقا نظر مشترکی داریم من اولین بار طرح چوب تیره رنگ رو که دیدم بوی کاپیتان بلک به دماقم خورد !!!
------------
علاوه بر دوربین بدون آینه جدید (Lunar) دو شرکت بر روی یک فول فریم A-Mount هم کار میکنند (هنوز مشخص نیست که سیستم SLR است یا SLT)
Hasselblad-A-mount-camera.jpg
بقول ادمین Photorumors اگر Mirrorless جدید اینقدر زشت هست که نمیتونید ازش چشم بردارید ! ویدئو promo این دوربین رو ببینید:
کد:http://vimeo.com/49667699