احتمالا هیچ. اولین اتفاق این خواهد بود که دیگر نرم افزار مجیک لنترن رویش کار نخواهد کرد و کسی هم احتمالا بخاطر یک شیش دی ساده آستین بالا نمیزند که کدها را برای سیستم عامل آندروید تغییر دهد.
از طرفی هم خود دوربینها اینترفیس قابل قبولی دارند و هم نرم افزارهایی که برای دوربینها در اندروید تا بحال دیده ایم برای اس ال آرها چیزی شبیه به شوخی خواهد بود.
با وجود پردازندههای قدرتمند و ارزانی که برای سیستم عامل اندروید ساخته و بهینه میشوند و کدهای پردازش تصویر و فیلمی که در این سیستم عامل وجود دارد، شاید این تصمیم کنون بیشتر جنبه اقتصادی داشته تا عملا تصمیمی برای ارتقای نرم افزاری دوربین ها!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
چيزی که من خوندم اين بود که سيستم عامل اندرويد انتخابيه و سيستم عامل عادی کنون روش نسبه و با يک سويچ انتخاب ميکنيد که از کدوم استفاده کنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
بعید میدونم کنن همچین کاری انجام بده که 2 سیستم عامل داشته باشه! اینها احتمالا شایعات من در آوردیست
و اینکه استفاده از اندروید بسیار ایده جالبیست اگر اجرا شود و منتظر نرم افزارهای جانبی جدید باید شد که در کنترل دوربین به صورت وایرلس و پست پراسس سریع تر
کنترل وضعیت فلشهای اکسترنال و ... موثر خواهند بود
خوب دلیلی نداره که دوربینو با pc مقایسه کنید که بعد از روشن شدن امکان انتخاب سیستم عاملو دارند. هر چند کامپیوترها هم قابل تنظیم هستند که بدون نمایش منوی انتخاب سیستم عامل سریع سیستم عاملی که قبلا انتخاب شده را لود کنند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
از نظرات دوستان ممنونم بنظر خودم این نوع شایعات بیشتره جنبه تبلیغات بازاریابی دارن تا واقعیت های موجود. نرم افزار های داخلی دوربین های امروزی امکانات خیلی خوبی دارند حتی به نظرم گاهی اونقدر امکانات رو دوربین گداشتند که کاربران معمولی اکثرا ازشون استفاده ای ندارند. کاش بجای این نوع تبلیغات روی جنبه های دیگه ساختارهای خود دوربین کارکنند مثلا من آرزومه که سیستمی درست بشه که موقع تعویض لنز از ورود هرکونه گردغبار روی سنسور یا آینه جلوگیری بشه امکان ساده ای که هنوز روی دوربین های دیجیتال با اینهمه پیشرفت یک معضل به حساب میاد.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 12 September 2015 در ساعت 14:34
نه اگر اين حالت هم باشه احتمالاً با سيستم عامل اصلی سريع لود ميشه و فقط رابط کاربری اندرويد
شايد هم فقط با اندرويد کار کنه اما در اون صورت يا بايد مثل موبايل هميشه روشن بمونه يا اينکه با يکبار خاموش روشن کردن 2-3 دقيقه طول بکشه که لود بشه (مثلاً زمان تعويض باتری) که جالب نيست
من که تاحالا هيچ دستگاه اندوريدی رو نديدم سريع لود بشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid