خبر جدید دیگر اینکه سامسونگ تصمیم گرفته بی خیال صنعت دوربین بشه.(منبع asiae.co.kr)
Samsung-shutting-down-their-camera-business.png
خبر جدید دیگر اینکه سامسونگ تصمیم گرفته بی خیال صنعت دوربین بشه.(منبع asiae.co.kr)
Samsung-shutting-down-their-camera-business.png
اتفاق عجیبی نیست ، شاید بنظر بیاد با وجود شرکت های تولید لنز و سنسور ورود به این بازار راحت تر از گذشته ها شده که شرکت ها خودشان سنسور و لنز میساختند ولی دوام آوردن در این اوضاع بد اقتصادی حاکم بر جهان کاری بشدت سخته ، این اواخر به nx1 خیلی علاقمند شده بودم برعکس محصولات دیگر سامسونگ که طراحی nex را دزدیده بود ولی انقدر قیمت بالایی روش گذاشتن که میشد یک a7 II خرید و مقداری پول ذخیره کرد ، بماند که سنسور bsi این دوربین چندان خوب ظاهر نشد و فرمت خام به حدی دستکاری شده بنظر می امد که اصلا نمیشد اسم خام روش گذاشت.
و البته توشیبا بیخیال تولید سنسور شده و این بخش به سونی فروخته شد. و با این وضع موجود بزودی خیلی ها بیخیال خیلی چیز های دیگر میشوند.
http://mobile.reuters.com/article/id...technologyNews
خبر های خوب از سيگما
Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art Lens, Sigma 24-70mm f/2.8 DG HSM OS Art Lens, Sigma 70-200mm f/2.8 DG HSM OS Sport lens
در سال 2016 معرفی ميشن
اميدوارم 24-70 خوب از آب در بياد ورژن کنونی گرونه و تامرون هم70mm زياد شارپ نيست
The Sigma 85mm f/1.4 art lens is already in testing by prototype. Expect to be released in the second half of 2016.
The Sigma 24-70mm f/2.8 OS Art lens will have a completely new optical formula for the focal range.
The Sigma 70-200mm f/2.8 OS Sport lens will be announced around Photokina 2016.
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
من هم بیشتر از همه لنزها منتظر همین 70-24 هستم...اما این لنزهای زوم نرمال پاشنه آشیل برندهای متفرقه اند و هیچ وقت به خوبی لنزهای برندهای اصلی نبودند که امیدوارم این 70-24 احتمالی حالا اگر بهتر هم نه در حد رقبای بزرگ خودش ظاهر بشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
گویا سیاست پنتاکس هم مثل کنون هستش و قرار نیست فول فریمش فلاش سر خود داشته یاشه. یکی از مواردی که نیکون به خوبی اون رو درک کرده و فول فریم هاش رو با فلاش سر خود بیرون میده
البته 24-70 تامرون که خوب بوده و شونه به شونه رقبای قدرش زده. اما قبول دارم که خوب شدن برند های غیر همنام با بدنه باعث تکون خوردن کنون و نیکون میشه و این خیلی خوبه
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ضمن تایید پست شما و نظرات دوستان، حقیر نیز از معرفی 200-70 جدید سیگما بسیار خوشنود میشوم.
شاید با معرفی این لنز تنها دلیل من برای ماندن در برند کانن از بین برود.
امیدوارم کیفیت این لنز دست کم در حد 300-120 اسپورت سیگما باشد که دل همه را برده ولی امان از وزن و قیمت زیادش.
مقایسه 300-120 با 200-70 کانن
Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sports Lens Image Quality