ویرایش توسط lamagra : Monday 8 February 2016 در ساعت 00:41
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
Capture.JPG
نتایج جالب توجه رای گیری اخیر سایت دی پریویو. به نظر میاد ذائقه کاربران واقعا در حال تغییر است
سلام
از آن جالبتر درصد کاملا مساوی کاربران کانن و نیکون است.(که تا چند روز گذشته فاصله نسبتا زیادی داشتند.)نتایج جالب توجه رای گیری اخیر سایت دی پریویو. به نظر میاد ذائقه کاربران واقعا در حال تغییر است
پس از تبلیغات و بزرگ نمایی های مشکوک و زیاد این سایت در مورد سونی،که در کامنتی در معرفی آلفا 6300 هم نوشتم و منجر به بن کردنم شد،واقعا هیچ اعتمادی به dp ندارم و از نظر من محتویات این سایت، به هیچ عنوان قابل استناد نیست.
امین ظریف مهدیزاده
اگر بخوام در یک کلمه، بیشتر کاربرای dp رو شرح بدم اون کلمه "هیپستر" هست، من هر از چند گاهی کامنت هاشون رو می خونم دقیقا هر چیزی از کنون، نیکون زایس و ... در اونجا تقبیح میشه ، سطح کامنت ها به شدت پایین و غیر علمی هست و میشه کاملا غرض رو در اونا دید خیلی وقت ها معلوم هست که اصلا نمی دونن محصولی که معرفی شده چه کاربردی داره ولی از کوبیدنش دریغ نمی کنند . البته هیپستریزم فقط مختص عکسی نیست در همه چیز این وجود داره ، معمولا جماعت خیلی فعالی هستند و در فروم ها و کلا فضای نت خیلی فعالیت می کنند. به نظر میرسه سایت dp فعلا محفل این دوستان شده! آن نظر سنجی هم از اساس مشکل داره یعنی گزینه هایی که وجود داره اصلا قابل درک نیست!
ویرایش توسط Kane : Thursday 11 February 2016 در ساعت 11:22
شاهین بوذرجمهری
بعد از خبر های خوش برای دوستان کنونی حالا اخباری هم از جبهه رقیب به گوش میرسه:
هرچند نیکون تازه با معرفی D5 و D500 همه رو متعجب کرد ولی حالا اخباری در اینترنت دیده میشه در مورد معرفی سه دوربین کامپکت سطح پیشرفته نیکون با سنسور 1 اینچی
بعد از معرفی سری G-X کنون و دوربین های سونی با سنسور 1 اینچی نیکون بازار دوربینهای این سطح رو تقریبا از دست داد ولی حالا ظاهرا برای نمایشگاه CP+ برنامه هایی داره.
این طور که در اخبار اومده احتمالا این سه دوربین لنز های زیر رو دارند:
1-
Wide angle version: 18-50mm f/1.8-2.8
2-
Normal range: 24-85mm f/1.8-2.8
3-
Superzoom: 24-500mm f/2.8-5.6
باید دید با توجه به سنسور های APSC نیکون که عملکرد نویزی و داینامیک رنج خیلی خوبی داشتن ،سنسور های 1 اینچی هم همینطور خواهد بود ،که احتمالش کم نیست.
البته احتمالاتی هم در مورد عرضه کامپکت هایی از نیکون با سنسور کراپدار و فول فریم هم هست.
اخباری هم هست در مورد معرفی دوربین کراپ جدید نیکون از نوع سطح پایین که به نظر من احتمالا D3500 هست(اگر نیکون باز نخواد یک سطح جدید مثل D1XXX معرفی کنه که بعید هست)
و آخرین خبر هم شایعاتی پیرامون معذفی جایگزین دوربین محبوب و با کیفیت Panasonic LX100 با نام LX200 هست.
روز خوش - گام ها استوار - موفق باشید
مهدی
البته بعضا پیش می آید که بدلیل تفاوت های فرهنگی و ساختار زبانی کامنتی که ما می نویسیم در زبان های بیگانه صورتی ناخوشایند و خارج از عرف پیدا کند اما در کل من فکر می کنم سهم زیادی از پیشرفت ، تکامل و تبلیغات دوربین های بدون آینه بر عهده سونی بوده است . در رده های مختلف هم (بدون توجه به فاکتور قیمت) بعضا دوربین های سونی چشمگیر و قدرتمند هستند .
این قضیه کاربران فله ای هم به باور من از وقتی صورت حادی پیدا کرد که با معرفی بخش تلفن همراه در سایت ، خیلی از کاربران که تا آن زمان در دنیای تلفن همراه بر سر اعداد و ارقام و مسائل کاملا سلیقه ای مشغول بحث های لغو بودند را با دی پریویو و دنیای عکاسی آشنا کرد.
18-50؟!! روی سنسور یک اینچی میشود 36-100، درسته؟
به عبارتی از نظر نویز و عمق میدان میشهمعادل 36-100 اف 3/5-5/6 روی یک فول فریم با این تفاوت که دیگر شارپنس بالای پیکسلهای درشت فول فریم را ندارید.
نظر من خیلی هم جذاب نیست، حداقل نسبت به بدنه امضایتان چیز خاصی بشما نمیدهد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.