جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
نه بابا مزاح كردم ، اما واقعا براي كاربران ايراني اين قضيه خيلي سنگين تموم ميشه ، نه نمايندگي معتبر و جوابگويي هست و نه امكان برگشت و در كل كسي جوابگو نيست ، از طرفي توي بازار وقتي اين مشكل پيش مياد فروشنده ها تمايلي براي خريد و فروش اون دوربين ندارن و اينجوري ميشه كه كار بيخ پيدا ميكنه ، اما واقعا حيف از اون خروجي تميز كه دچار اين مشكل هست ، البته اون سري اول هم يجور ديگه ايراد داشت اما اين يكي ظاهرا اپيدمي شديد تري داره ، واقعا تعجب آوره
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دقيقا همينطوره كه جناب نژادي ميفرماين...من خودم كاربر اين دوربينم اصلا نميدونم چه اتفاقي قراره بيوفته
اولا نه نمايندگي براي رسيدگي ...چون نميدونم اين دوربين مشكلو داره يا نه
اگه هم توليد نشه چنان افت قيمت و مشكلات خودشو داره كه بايد تا اخر صاحبش خودت باشي
اين مشكلم دو مورد از اطرافيان بهش برخوردن يكي تو شاتر 3000 يكي 15000 بصورتي كه اولين شات بعد از روشن شدن معمولا تو سرعت هاي بالاي 2000 قفل ميكنه و بعد با دراوردن باتري يا مموري يا فشردن دوباره شاتر بكار ميوفته و تا خاموش نشدن ديگه مشكلي نداره...اصلا معلوم نيست مشكل از كجاست
بيشتر بايد صبر كرد تا مشخص شه عاقبت اين نيكون 750
این دفعه آشش پر نخوده جمع شدن این دوربین از بازار میتواند دلیل محکمی بر این شایعه باشد و از اونجایی که نماینده نداریم خریدش واقعا ترس داره
فعلا باید دید دوربین جدید چه گلی به سرمون میزنه(D500)
البته هنوز روی سایت ها بطور جدی این مشکل مطرح نشده دوستانی هم که خریدن اشکالی نگرفتن برای همین
بعید میدونم خط تولید این دوربین متوقف بشه. بقول جناب نژادی نهایتأ با یه D760 مسکلات قبلی رو رفع میکنند.
این دوربین با قابلیتهای زیادی که داره هیچگاه با یه دوربین هم قیمت خودش مقایسه نشد چون تو رنج قیمت خودش رقیبی براش نیست. در عوض همیشه با مارک تری و d810 مقایسه میشه که در کل اگه سر تر نباشه چیزی هم ازشون کم نداشته. (بگذریم از خیلی مواردی که برتری با d750 است). ضمن اینکه قیمتش نصف دو بادی بالاست که این خودش فاکتور بسیار مهمیه. توسایت dpreview آخرین قسمت ریویو این بادی نوشته: تنها بادی که از هر لحاظ توانست رضایت ما رو جلب کنه همین بوده به همین خاطر بالاترین اسکور همون سال رو بهش دادن. تو معایبش هم که نگاه کردم دیدم بنظرم مهمترینش پایین بودن ظرفیت بافر بود.
حالا بنظر شما توقف خط تولید همچین بدنه ایی منطقی ست؟
Nikon D750 vs Canon 5D MIII Detailed Comparison
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دوستان این مشکل دی 750 دقیقا چی هست? یعنی فقط زمانی که دوربین رو روشن کنین و درجا سرعت شاتر بالا استفاده کنید قفل میشه? واینکه با دراوردن باتری مشکل حل میشه? چون من در حال خریدش هستم!
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
با ذکر سلام و صلوات خرید کنید
فارق از شوخی تو صفحه ی مربوط به دوربین Nikon D750 دوستان تجربیاتشون از این بدنه رو نوشتن و به مشکلات اشاره کردن
شما هم قبل خرید اونجا مطرح کنید تا راهنمایی بشید یه وقت خدای نکرده اتفاق بدی نیفته
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )