نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
قیمت KeyMission 360 مشخص شد : 420 یورو ( 499 دلار )
دو مدل دیگه هم به این خانواده اضافه شده با نام KeyMission 170 قیمت 330 یورو ( 399 دلار ) و KeyMission 80 قیمت 250 یورو ( 299 دلار *) این دوتا هم جالبن مخصوصا مدل 170
----
دوستان شبتون به خیر ولی میگن شایعه شده مدیر عامل کنون بعد معرفی سونی رفته پشت نمایشگاه قایم شده شایعس دیگه به من چه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
فوجی فیلم از اولین دوربین قطع متوسط دیجیتال خود رونمایی کرد.
این دوربین با برخورداری از یک حسگر سیـماس 51.4 مگاپیکسلی مجهز میباشد و این همان چیزی است که در پنتاکس 645Z و هسلبلاد XQD قابل مشاهده است. این Mirorless قطع متوسط بر اساس گفته مهندسین فوجی نمونه بزرگتر شده X-T2 است و به سنسوری ۴ برابر بزرگتر از آنچه که این کمپانی در دوربین های سری x به کار گرفته، مجهز است.
fuji-medium-format.jpeg
سیگما با معرفی سه لنز حظور خودش در فتوکینای امسال رو اعلام کرد
85mm F1.4 DG HSM Art, 12-24mm F4 DG HSM Art and 500mm F4 DG OS HSM Sport
unnamed-770x770.jpg
لنز 85 mm با قیمت$ 1200
لنز 12-24 mm با قیمت 1600$ لنز500 با قیمت 6000 $
ویرایش توسط aliakbar : Tuesday 20 September 2016 در ساعت 01:03
به علت محبوبیت بالای نسبت تصویر 1:1 در شبکه های اجتماعی فوجی فیلم مشغول توسعه این فرمت روی دوربین های سری Instax است.قراره از بهار سال بعد شاهد دوربین های جدید با این نسبت تصویر باشیم.ابعاد فیلم ۸۵.۶ در ۷۲ و خروجی تصویر ۶۲ در ۶۲ میلیمتر.
این هم صفحه ای که فوجی راه اندازی کرده برای این سری.
دی پرویو
من هم اگر بیاد خریدارش هستم.
دوستان اینطور ک بنظر میرسه امسال خبری از جانشین d810 و الفا ۷ار ۲ نیست ،درسته؟
بنظرتون کی باید منتظرشون باشیم ؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.