عکسهایی از دوربین بدون آیینه جدید نیکون در چند سایت دیدم، بادی شباهت نسبی به دوربین بدون آیینه سونی دارد. تقریبا همان اندازه و همان گریپ.البته این عکسها تا الان از طرف نیکون تایید نشده اند. هرچی سعی میکنم نمیتونم عکسشو آپلود کنم تو فروم.
تو کانالهای عکاسی منتشر شده که سنسور دوربین نیکون ۸۵۰دی ساخت کمپانس اسراییلی towerjazz هستش. لازم به ذکر است این شرکت سابقه خوبی در تولید سنسور دارد. بطوری که تعدادی از مدلهای دوربین لایکا، سنسورشون طراحی و ساختشان با این شرکت بوده است.
چه خوشگله!
امیدوارم قیمتش نجومی نباشه.
البته تصویر بالا، تصویر المپیوس OMD-em10 III است :
IMG_3145.JPG
و پایینی هم بسیار شبیه به فوجی X-E3 . و معلوم نیست آن تایمر مکانیکی دوربینهای آنالوگ آنجا چکار میکند.
فکر کنم اینها کار علاقمندان باشد تا تصویری لو رفته از کمپانی.
بله به نظر من صد درصد فیک هست. ولی یک سری اطلاعات در مورد مانت دوربین احتمالی منتشر شده که به نظر منطقی می آيد. مثلا اینکه مانت این دوربین, جدید خواهد بود که به نام z-mount معروف شده است.
https://nikonrumors.com/2018/01/18/a...-z-mount.aspx/
یک خبر خوب دیگر برای نیکونی ها اینکه فروش آخر سال 2017 نیکون روی dslr هایش خیلی بهتر از پارسال شده که خیلی امیدوار کننده است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
۹۳ دلیل از کنون برای اینکه به عکاسی با موبایل رضایت ندهید:
20171227_canon-01_article_main_image.jpg
محصول جدید لو رفته از LAOWA برای eos m:
Venus Optics Laowa 9mm f/2.8
Venus-Optics-Laowa-9mm-f2.8-ZERO-D-APS-C-mirrorless-lens1.jpg
Venus-Optics-Laowa-9mm-f2.8-ZERO-D-APS-C-mirrorless-lens6.jpg
Venus-Optics-Laowa-9mm-f2.8-ZERO-D-APS-C-mirrorless-lens2.jpg
To be announced in March-
Field of view: 115 degrees-
49mmm filter-
Will be available for Sony E, Canon EOS M and Fujifilm X mounts-
(ZERO-D lens (“Close to zero distortion” like the previous 15mm f/2 ZERO-D and 12mm f/2.8 ZERO-D lenses-
استیون سودربرگ کارگردان صاحبنام آمریکایی، و سازندهی فیلمهایی چون یازده یار اوشن، فیلم آخر خود را به نام Unsane به تمامی با آیفون و با فرمت 4K ساختهاست. سودربرگ که به کارهای خلاقانه و نوآورانهاش مشهوراست، این پروژه را « gamechanger » برای خود نامیده و اضافه میکند " این آیندهی فیلمسازیست".