دوست عزیز! من عرض نکردم با من هم عقیده باشید! شما دارید بطور غیر قابل باوری مطالب غلط رو به اسم درست منتشر میکنید و ساده ترین مسائل علمی رو هم زیر سوال میبرید! این مثالی که از لایو ویو زدید دقیقا نشون دهنده همین عرض بنده است! خیلی ساده است که باید اون تغییرات رخ بده! اصول کارکرد لرزشگیر همینه! اولین اشتباه هر عکاس اماتوری اینه که ورودی چشم خودش رو با تصویر ثبت شده دوربین مقایسه کنه! اکسپوژر و سنسور و غیره هم همگی الکی هستند! تمام سایت های بزرگ عکاسی هم همگی کشک هستند! من عرض نمیکنم بنده درست میگم! من عرض میکنم شما منبع حرفاتون کجاست! نمیشه فقط یه نفر شما به این نتایج رسیده باشید! یه جایی یه ادم دیگه ای داخل این کره خاکی مشابه حرف شمارو باید زده باشه! لطف کنید به من بی سواد هم نشون بدید و سواد من رو زیاد کنید! یا بلعکس عرض کردم یه مقاله کنید و منتشر کنید و بقیه دنیا رو از تئوری خودتون مطلع کنید چون حدود چندین قرن ائه علم داره اشتباه میکنه و شما درستشو پیدا کردید! کجای این حرف بنده تقاضای عجیبیه؟
من برای خط به خط حرفایی زدم لینک و منبع بیرونی خواهم داد! هر جایی هر زمانی بنده هر حرفی زدم 1000 تا مرجع و مصداق و منبع نداشت بنده رو اعدام کنید!
Image Stabilization (IS) and Vibration Reduction (VR)
https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-5ds-sr/12
قسمت Mirror and Shutter Shock
در مورد رزولوشن واقعی هم که قبلا لینک دادم!
Film and digital resolution compared - Rangefinderforum.com
هر موردی دیگه ای بود بگید من بلافاصله منبع بدم! کم بود بازم منبع بدم! ولی حرف زور به عنوان واقعیت علمی بخورد باقی دوستان ندید!