از نظرمن قيمت كه ملاك رقابت دوربينها در بازاره كه بعدش مشخصات هستند كه باعث انتخاب نهايي ميشننوشته اصلی توسط Ghadiri
از نظرمن قيمت كه ملاك رقابت دوربينها در بازاره كه بعدش مشخصات هستند كه باعث انتخاب نهايي ميشننوشته اصلی توسط Ghadiri
محمد امدادی
چه تمسخري تو اين جملات موج ميزنه !!!!نوشته اصلی توسط Arash
محمد امدادی
امیدوارم کسی از نگارش من نرنجیده باشه... اگر اینجوریه از همه اونها معذرت میخوام....چه تمسخري تو اين جملات موج ميزنه !!!!
اما اینکه میگم کسی دی 70 رو با 30 دی عوض نمیکنه؟ 2 مورد داره.... 1- اینکه تغییر کمپانی عکاس رو دچار مشکل میکنه... حالا چه تفاوتی میکنه از کنون به نیکون و یا بالعکس... و یا مثلا سیگما به پنتاکس! کی به کیه؟!
کلا عمل خوشایندی نیست!
نکته بعدی اینه که همانطور که آقای قدیری گفتن.... (گمان میکنم که همچین چیزی گفته باشم! یا اگر کس دیگری گفته باشه من باهاش موافقم!) کسانی که 20 دی دارن.... بسیار بعید میدونم که به صرفه باشه upgrade کنن به دی 200
همین مساله هم برای کسانی هست که دی 70 دارن.... دلیل خاصی وجود نداره که upgrade کنن به 30 دی!
+ اینکه لنز ارزشمند دی 70 رو از دست میدن و باید کلی برای لنز هزینه کنن...
آقای قدیری فرمودن:
چون گمان میکنم 300 دی دیگه توی بازار نیست... و این بحث قدیمی شده بحث خاصی ندارم! اما کاملا مخالفم!اگر 300دی بهتر از دی 70 نباشه به هیچ وجه کمتر نیست.
در مورد 350 دی و D70S خیلی میشه بحث کرد و بحث شده و این دوتا دوربین با هم کاملا اختلاف دارن نقاط ضعف و قوت... اما الان دیگه مقایسه 300 دی و دی هفتاد کمی دور از ذهن هست...
اما یک نکته باز به ذهنم رسید...
در بحث و مقایسه ای که قدیم تر ها بین 350 دی و دی 70 میکردیم.... من و بسیاری از دوستان معتقد بودیم که 2 مگاپیکسل اصلا ارزش این حرفا رو نداره...و نکات دیگری برای خرید دوربین DSLR مهم است که مگاپیکسل یکی از آنهاست...
حالا هم این حرف رو میزنم... در رابطه با 30 دی و دی 200 ...
اصولا بسیاری از دوستانی که کنون داشتن انتظار داشتن کنون طبق روش سالهای قبل دوربینی ارایه بده که حال نیکون رو درون قوطی کنه! ولی دیگه اون دوران تا حدودی گذشته!
رقابت ها بسیار فشرده شده... همانطوری که میبینیم کنون و نیکون باید بدوند تا بتوانند دوربین های کوچک با لرزه گیر تولید کنند که از پاناسونیک عقب نیفتند...
از بحث دور نشیم... 30 دی یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین دوربین های بازار خواهد بود...
اما برای چه کسی؟
باز میگم : دوستانی که 300 دی دارن... به نظر من ارزش upgrade رو کاملا داره... و برای دوستانی که 350 دارن... میتونن بدنه حرفه ای تری رو در دست بگیرن با مشخصات حرفه ای تر مثل سرعت عمل و ...
نورسنجی نقطه ای! یکی از مهمترین اونها...
کسانی هم که نیکون دارن... تکلیف مشخصی دارن.... الان هردو کمپانی کلکسیون خوبی از دوربین های مختلف دارن... که نیازی به تغییر نباشه...
اما برای کسانی که میخوان حدود 1.5 تا 2 میلیون خرید کنن؟ و DSLR ندارن! بحث بسیار داغ خواهد بود! و اینجا به نظر من انتخاب لنز! مهمتر از خود دوربین خواهد بود! که خریدار قصد داره چجور عکاسی کنه و نیاز به چه لنزی داره؟
فکر میکنم همین الان که من پای سیستم نشستم آرش هم داره توی فوروم چرخ میزنه.اینقدر تند مینویسه که تانوشته اصلی توسط Arash
یه ریفرش کردم یه پست دیگه هم نوشت
مسعود قدیری
30دي مشخصات حرفه اي تري نسبت به 350 دي داره، اما، شخصا اگر 350 دي داشتم، بفكر آپگريد به 30 دي نميافتادم.
و يك نكته كوچك ديگر : 30دي نيز سينك فلاشش رو ارتقا نداد!
در این مورد دوستانی که D70 دارن لطفا سریعا شیرینی و شام فلاش سینکشون رو لطف کنن!و يك نكته كوچك ديگر : 30دي نيز سينك فلاشش رو ارتقا نداد!
آقای روشن! فلاش سینک دی 70 الان از همه بالاتره؟ چون روی 1.1000 هم میزنه... با شاتر الکترونیکی... اگر اشتباه نکنم D1h هم همینطور بود... چه دوربین های دیگری این قابلیت رو دارن؟
در ضمن آقای روشن! چه عکس بی نظیری! چه ترکیب شیرینی!
راستی برای اینکه حال کنون رو بگیرم! یه عیب روی این لنز بگذارم! کلی فکر کردم تا یه عیب پیدا کنم! ندیده! بر اساس تجربه! گمان میکنم این لنز بسیار به درد پرتره میخوره! حالا اگر روی دماغ سوژه فوکوس کنید! چشمهایش تار خواهد بود! اگر چشمهایش فوکوس باشید نوک دماغ فوکوس نیست! اه اه اه! چه لنز بدی!
آرش جان نگران اين قضيه نباش، يه دونه 85 ميلي متر نيكون 1.8 تميز! برام گير بيار (جوانان دوكاربوراته هم باشه قبوله) من استاپ داونش ميكنم و تا بناگوش سوژه فوكوس از آب در مياد!
اما بدون شوخي، چه لنزاي خوبي هستند براي كار پرتره اين 85 ميلي مترهاي شوخ و شنگ، حالا به هيچ وجه لازم نيست 1.2 باشند، همان 1.8 هم كافيست، كسي از قيمت 1.8 85 نيكون خبر داره؟
اپيدمي شدن مشخصات، معمولا بيش از اينکه بحث تکنولوژي باشه، بازاري است و در حد بازنگري و مديفاي کردن، فکر ميکنم بايد منتظر نمونه عکس و نتايج دقيق تر باشيم تا ببينيم واقعا ...دوربینهای جدید زیر ایزو 800 ندارند
اين چند روزه خيلي به اين موضوع فکر کردم! علاقه و تمايل استفاده کنندگان و سياست فعلي کنون حرف شما را تاييد ميکند، اما تکنولوژي ساخت سنسور و امکانات ساير سازندگان چيز ديگري ميگويد، (سنسورهاي کوچک با چگالي پيکسل بالاتر) البته خيلي پارامترها دخيل خواهند بود تا جواب نهايي اين پرسش را بيابيمبه نظر من آینده ازآن دوربینهای
فول فریم خواهد بود سنسورهاکوچک فقط در دوربینها ارزان قیمت استفاده خواهد شد
مرز اپتيکي لنزها که جناب شهبازي مطرح کردند و هزينه لنز مناسب خود يک پارامتر تعيين کننده خواهد بود
اما در مورد 30d يک بحث ديگر هم هست، شايد سايز سنسور بزرگ شود ديگر تناظري با لنزهاي دهانه باريک ويژه اين محصولات همخواني نداشته باشد و در اين سايز رزلوشن بيشتر ملزم به پروسس ظريفتر بوده که با سياست توليد خانگي کنون مقدور نبوده هرچند اين شرکت توجيهاتي هم براي بزرگ بودن سايز پيکسلهاي خود دارد!من تعجب می کنم چرا کنون سنسور 30 دی را ارتقاء نداده؟
مطمينا کساني که قصد خريد 20d را داشتن الان انگيزه کافي براي خريد 30d دارند و طالبان 350d هم وسوسه ميشوند
جداي بحث dslr ها، اين مدل KODAK EASYSHARE Z612 که چند روزي هم از معرفيش ميگذرد به دليل وجود هيستوگرام زنده و همچنين زوم 12 اپتيک و بدنه کوچک و قيمت ارزون نظر من را جلب کرد، کداک در صنعت دوربين مثل gm اتومبيل سازي است و البته هيچوقت در کشور ما ...
در مورد عکاسی پرتره با لنز 85 جدید دیافراگم رو تنگ تر کنید.
عکس خوب و باب میل شما در میاد.
آریو مینوسپهر