صفحه 4 از 14 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 139

موضوع: Pma 2006

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

پیش فرض پاسخ: Pma 2006

منهم فكر ميكردم دوربين Dslr كنون در جواب D200 نيكون باشه كه ظاهرا اين طور نيست

ولي چيزي كه بنظرم مي رسه اينه كه كنون يك فيلمنامه اي براي مشترياش نوشته و اونم اينه كه اكثر اونهايي كه ( شايد حدود 70% ) بعنوان تازه واردين دنياي Dslr هستند و حدود 1 سالي است كه مزه عكاسي با اين تكنولوژي رو چشيدند و احتمال زياد از ارزونترين مدلها هم دارند مثل 350d و از طرفي جز مشترياني هستند كه عمده هزينه هاي فعاليتهاي تفريحي خودشون رو متمركز در خريد اين لوازم عكاسي كردند كه با توجه به رشد خيلي بالاي صنعت توريسم در دنيا تقاضاي اينگونه وسايل كه ميشه گفت از الزامات يك جهانگرده بسيار گسترده شده- مسلما براي آپگريد كردن دوربينشون 20دي بهترين انتخاب بوده
    خوب حالا با توجه به عمر مفيدي كه بازار 20دي داشته نسخه جديدش كه ارايه شده خيلي براي اين قشر جذاب ميتونه باشه و از طرفي ديگه تا الان همه از كيفيت و عملكرد 20دي با خبر هستند و ديدند كه چه كارآي و عكسهاي داره و بعنوان يك دوربين خيلي خيلي خوب شناخته شده و اين 30دي كه همون 20Dn هستش حتي ميتونه اونهايي رو كه D70 دارن و زياد براي لنزهاشون هزينه نكردن جذب كنه

حالا ديگه ِD70 and D70s كاملا در خطر جدي هستند باز نيكون بايد يك جوابي تو اين رنج قيمت بده

كنون با يك سري تغييرات كوچيكي كه داده به احتمال زياد باز ميتونه بازار بين 1000 تا 1500 دلاريها رو در دست داشته باشه -- لااقل براي 1 سال
    محمد امدادی

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

بعيد ميدونم اين دوربين، كاربران فعلي Dslr رو - حالا از هر برندي كه باشه، حتي كانون - به خودش اينقدر جذب كنه كه تن به آپگريد دوربين خودشون با تحمل هزينه هايي مربوط به آن را بدهند. چون كاربران Dslr حالا از هر برندي كه باشد، با دوربين خودشان امكانات و كيفيت خوبي در اختيار دارند و اين امكانات جديد اينقدر جذاب نخواهد بود كه آن ها را جذب كند.

بيشترين مخاطب اين دوربين كساني خواهد بود كه اولين بار Dslr ميخرند و به شدت اين بازار را تحت تاثير قرار خواهد داد.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

من تعجب می کنم چرا کنون سنسور 30 دی را ارتقاء نداده؟ انتظار می رفت دوربین جدید بیش از 10 مگا پیکسل باشد.
    احتمالا سنسورها به حد مرز اپتیکی لنزها نزدیک شده اند و در این سایز سنسور، افزایش رزولوشن بیشتر شاید خیلی مزیتی در بر نداشته باشد... مگر اینکه لنزهایی با کیفیت بالاتر داشته باشیم و آنوقت هزینه لنزها ... سر به فلک می کشد
    راستش رو بخواهید من انتظار نداشتم که دوربین جدید کنون تغییر خاصی کنه...
    1- اینکه در فروم های کنون از مدتی پیش پرچمهای سیاه بالا بود!
    2- اینکه همانطور که آقای شهبازی فرمودند میتوانیم امیدوار باشیم که کم کم بازی مگاپیکسل تعدیل بشه! اگر توجه کنید کمپانی ها کمی ترمز کشیده اند...
    کنون سعی کرده اشکالات دوربین رو بطور کامل برطرف کنه....(کاری که نیکون سعی کرده در دی 200 انجام بده و برای این دوربین سنگ تمام بگذاره) و این میتونه برای خریدار بسیار مهم باشه...

چرا فکر میکنی نداشتن Spot metering احماقانه است.این رو می پرسم چون خودم تابحال از این پارامتر
    استفاده مهمی نکردم.چون با جبران نوردهی به صورت دستی به راحتی قابل جبران است.
    به گمان نورسنجی نقطه ای یکی از مهمترین روش های نورسنجی است(به نظر من یکی از دو! نوع! متوسط گیر مرکزی و این حرفا بازی با مدارات میباشد!)
    و به هیچ وجه ارتباطی به جبران نورسنجی نداره..... در محیط های پرکنتراست در صورتی که نورسنجی نقطه ای نداشته باشید توصیه میکنم دوربین رو در مد دستی قرار دهید و دستی، ذهنی، چشمی نورسنجی کنید! بسیار بهتر میتوانید عکاسی کنید....

نورسنجی نقطه ای همون حلوای نمیدونم چی چیه! که تا نخوری ندانی!

یکی از دلایلی که خود من از این سری از لنزهای کانن خوشم نمیاد همین است.چون لنز اگر کیفیت خوبی داشته باشه به سختی کنار گذاشته میشه.اما دوربین نه.همه ماهرچقدر هم که به دوربین خودمان وفادارباشیم اگر پول برای تعویض وارتقا به یک مدل بالا تر داشته باشیم درنگ نخواهیم کرد.با چنین شرایطی اگر از چنین لنز هایی استفاده کنیم
    بعد از ارتقای دوربین باید آنهارو در کمد نگهداری کنیم یا به عبارت دیگر دور بیندازیم.
    این مساله یکی از بزرگترین مشکلات سری کنون هست....
    البته کسانی که دوربین فول فریم دارن جدای مسایلی که دارن، در مورد انتخاب لنز و مساله کیفیت... مشکلی در باب
    انتخاب لنز خواهند داشت....
    اگر 1.6 باشی و لنزهای EFS انتخاب کنی... مشکل upgrade داری.... برای دوربین های 1d با کراپ 1.3 این مشکل حل نشده و گمان نمیکنم بشه....

به نظر من آینده ازآن دوربینهای
    فول فریم خواهد بود سنسورهاکوچک فقط در دوربینها ارزان قیمت استفاده خواهد شد چه در نیکون و چه در کانن.
    البته اگر چنین رخدادی برای نیکون روی دهد همان نگرانی که برای آینده لنزهای کانن وجود دارد نیکون را هم در برمیگیرد.
    کاملا بعید میدانم!

و از همه مهمتر ... من هي رفرش ميکنم !! ولي آپگريد شده ي 350D رو روئيت نميکنم !!! کسي چيزي ميبينه ؟!!؟
    عیسی جان! نکن! انگشتت کوتاه میشه! نمیاد! حداقل تا فتوکینا نمیاد! اگر هم بیاد که بعید میدونم با این وضعیت هیچ تفاوت عمده ای نخواهد کرد....
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    4010

و اين 30دي كه همون 20Dn هستش حتي ميتونه اونهايي رو كه D70 دارن و زياد براي لنزهاشون هزينه نكردن جذب كنه
    والا اگر یک نفر رو پیدا کردی که D70 رو با 30 دی عوض کنه! به من معرفی کن! آشنا دارم بفرستمش بیمارستان بهروز؟!
    دلیل فراوان دارم....

اما برای دوستانی که 300 دی دارن این دوربین جواهر است! کسانی هم که بزرگتر شدن و دیگه 350 دی تو دستشون جا نمیشه! میتونن با هزینه معقولی 30 دی بخرن....
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    4010

در جواب به آقای قدیری فراموش کردم :
    منظور از (فقط با 5 فریم بر ثانیه..)چیه.آیا این مقدار کم هست ؟
    نه! اصولا این مقدار زیاد هست!
    شرایط بسیار خاصی هست که شما حتما نیاز داشته باشین که 5 فریم در ثانیه عکاسی کنید...
    در 20 دی این مقدار کم نمیشد!(اصولا مقدار 3 فریم در ثانیه معقول ترین نوع عکاسی پی در پی هست)

که معایب بسیاری داره عکاسی فقط در 5 فریم، .... مثل استهلاک دوربین (شاتر ، سنسور و ...) برای ثبت تصاویر بیهوده.... اشغال فضای حافظه دوربین و ... مسایلی که خودتون بهتر میدونین...
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir A
    جناب قديري عزيز، من متوجه نشدم اسپات ميترينگ به جبران نوردهي چه ربطي دارد؟ لطفا درموردش توضيح بدهيد.
    آقای محبی عزیز دوربین من هم از داشتن چنین نعمتی محروم است.من هم اگر به صورت تمام دستی عکاسی کنم
    اگر نیاز به نور سنجی نقطه ای داشته باشم برای روشن تر شدن مکان مورد نیاز از شاتر کند تر ویا دیافرگم باز تر استفاده میکنم.در حالت خود کار هم از جبران نوردهی میشه استفاده کرد . البته این مسئله کار رو کاملا مشکلتر میکنه اما چاره ای نیست .در جواب یه آرش هم باید بگم در زمانی که از جبران نوردهی استفاده میکنیم ناخواسته تغییراتی در عملکرد شاتر و دیافراگم به وجود میاد.در حالت دستی هم همانطور که از اسمش پیداست این کار دستی صورت میگیره . امیدوارم توانسته باشم منظورم رو واضح بیان کرده باشم.البته من قصد هیچ گونه بحث نابجایی با آرش عزیز وآقای محبی
    عزیز ندارم.درسته که با هم بحث های ظاهرا نادوستانه ای داشتیم(البته از طرف من به شما) ؛ اما هدف فقط بالا بردن سطح اطلاعات بوده است
    ومن هم نه خود رو یک عکاس بلکه فقط یک آماتور ؛ نه در سطح علمی آرش و آقای محبی میدونم.من تا این لحظه از پستهای آرش و امیر و دوستان
    دیگه مثل آقای روشن,امین و ..... دوستان دیگر لذت بردم.
    ویرایش توسط Ghadiri : Tuesday 21 February 2006 در ساعت 23:08
    مسعود قدیری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir A
    بعيد ميدونم اين دوربين، كاربران فعلي Dslr رو - حالا از هر برندي كه باشه، حتي كانون - به خودش اينقدر جذب كنه كه تن به آپگريد دوربين خودشون با تحمل هزينه هايي مربوط به آن را بدهند. چون كاربران Dslr حالا از هر برندي كه باشد، با دوربين خودشان امكانات و كيفيت خوبي در اختيار دارند و اين امكانات جديد اينقدر جذاب نخواهد بود كه آن ها را جذب كند.

بيشترين مخاطب اين دوربين كساني خواهد بود كه اولين بار Dslr ميخرند و به شدت اين بازار را تحت تاثير قرار خواهد داد.
    با نظر آقای محبی کاملا موافق هستم.من هم اگر در چند ماه آینده قصد خرید داشتم این رو به خاطر دلایل گفته
    شده انتخاب میکردم اما الان نه.
    مسعود قدیری

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

30دي ، دوربين جذابي است. هيچ شك و شبهه اي هم وجود ندارد. براي كسي كه ميخواهد اولين بار دوربين اس ال آر بخرد، ميتواند رقيب جدي دي 70 نيكون باشد. ولي نه براي كسي كه قبلا دي 70 دارد. مگر در يك حالت خاص! (بغير از آن حالتي كه آرش عزيز اشاره كردند، البته!)

اما اسپات مترينگ عزيز! اضافه شدن اين مساله به كنون30دي واقعا ارزشمندش كرده است. يكي از مزيتهاي بدون چون و چراي دوربينهاي ديجيتال كه نبودش گاه آزار دهنده است. مساله مهم در زمينه اسپات مترينگ، دقت فوق العاده اي است كه در زمينه نورسنجي در اختيار عكاس ميگذارد. برخي دوربينها هم كه پا را فراتر گذاشته اند و كنترل وسعت دايره مركزي در نورسنجي center- weighted را نياز در اختيار عكاس گذاشته اند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

منهم فكر ميكردم دوربين Dslr كنون در جواب D200 نيكون باشه كه ظاهرا اين طور نيست
    آیا ملاک شما برای رقابت مگاپیکسل بالاتر هست.لا اقل من که این طور فکر نمی کنم.
    هنوز هم در مورد برتری 20 دی نسبت به بسیاری از دوربینها هیچ شکی ندارم؛حتی با وجود دوربینی مثل دی200.در یکجا هم آرش نوشته بود (فکر نمی کنم کسانی که 20 دی دارن تصمیم به تعویض ا دی 200 داشته باشند.).امیدوارم در این نقل قول از آرش اشتباه نکرده باشم.در یک پست من در مورد دی200با آرش بحثی داشتم.دوستانی هم خواسته بودند نمونه عکسهایی که با دی 200 گرفته بودم در سایت قرار دهم.منهم چون آشنایی زیادی بادوستان نداشتم این کار رو نکردم البته دلایل دیگری هم برای این کار وجود داشت.اما از دوستان هر کسی میخواهد این نمونه هارو ببینه میتونم در یک فرصت مناسب در اختیار ش قرار دهم.البته هدف از ای نوشته ادامه بحث قبلی نبوده و نیست.
    حالا ديگه ِD70 and D70s كاملا در خطر جدي هستند باز نيكون بايد يك جوابي تو اين رنج قيمت بده
    اگر اختلاف قیمت بین این دو مدل زیاد نباشه من هم دقیقا همین طور فکر میکنم.اما نه به این معنی که دی 70 رو بفروشه بره 30دی یا 20 دی بخره ؛ بلکه اگر بخواهد دی70 بخره این رو انتخاب کنه.

اما برای دوستانی که 300 دی دارن این دوربین جواهر است!
    به نظر من اگر کسی بخاطر کیفیت 30 دی بخواهد 300دی رو بفروشه و 30دی بخره اشتباه بزرگی کرده.اگر از امکانات
    و قابلیتهای دی 70 بگذریم ؛اگر 300دی بهتر از دی 70 نباشه به هیچ وجه کمتر نیست.من قبل خرید دوربین خودم چند
    روزی با دی70 یکی از دوستان کار کردم وکاملا با این دوربین چه از قبل و چه حال آشنا هستم.
    ویرایش توسط Ghadiri : Thursday 23 November 2006 در ساعت 22:51
    مسعود قدیری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan
    30دي ، دوربين جذابي است. هيچ شك و شبهه اي هم وجود ندارد. براي كسي كه ميخواهد اولين بار دوربين اس ال آر بخرد، ميتواند رقيب جدي دي 70 نيكون باشد. ولي نه براي كسي كه قبلا دي 70 دارد. مگر در يك حالت خاص! (بغير از آن حالتي كه آرش عزيز اشاره كردند، البته!)
    من یه ایراد از آقای روشن میتونم بگیرم اونم اینه که ایشون با این همه اطلاعات کمتر در بحث ها شرکت میکنه.
    اما در هر موردی هم که مینویسه من یکی لذت میبرم.من داشتم پست خودم رو مینوشنم وقتی ارسالش کردم متوجه نوشته نعما شدم که دست برقضا با نوشته من یکی بود.
    مسعود قدیری

صفحه 4 از 14 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین