این هم یک ست حرفه ای ... :biggrin: .
EF 600mm F4L IS + EOS-1Ds Mark II
این هم یک ست حرفه ای ... :biggrin: .
EF 600mm F4L IS + EOS-1Ds Mark II
مجتبی ناظمی
شايد من كمي به رياضي بيشتر علاقه داشته باشم و بشه كمي ساده تر نيز نتيجه گيري نمود ولي اين دقت را داشته باشيد كه چون عكس دو بعدي است اختلاف درصد كاهش يا افزايش در مقايسه با يك كميت يك بعدي (مثلا تعداد مگاپيكسل هاي همان عكس) متفاوت حواهد بود
اگر دقت كنيد افزايش تعداد پيكسل ها از 10 به 12.8 مگا 28% مي باشد در صورتيكه افزايش قطر تصوير در حدود 12% است.
به عبارت ديگر در يك عكس در پيكسل هاي بالاتر اهميت يك مقدار مطلق كاهش يا افزايش كمتر از آن چيزي است كه در حالت مقايسه خطي مي توان نتيجه گيري نمود
بابك عزيز از شما معذرت ميخواهم، خبر شما را در مورد سامسونگ نديده بودم، حق با شماست. مطلب خودم را با اجازه حذف خواهم كرد.
شايد مقاله كن راك ول توضيح خوبي باشد در اين زمينه:
http://www.kenrockwell.com/tech/mpmyth.htm
يه DSLR ديگه !! از نوع Lumix !!
http://www.dpreview.com/news/0602/06...sonicdmcl1.asp
عيسی
امير عزيز اختيار داريد، بنده تنها خصوصا با تکيه به نوع باتري قصد شوخي داشتم : - )
در مرور انجمن ها هميشه اتفاقات اينچنيني ميفتد، اگر به همان پست من دقت کنيد ويرايش شده چون من در ابتدا اشتباها اسم جناب بهمن آبادي را به جاي جناب مهندس حيدري ديده بودم که به اين طريق از ايشان هم پوزش ميطلبم
آقاي محبي رفرنس خيلي خوبي را آدرس داديد و مطالب مفيد ديگري را نيز ميتوان در آن يافت. مخصوصا قسمتي كه اشاره نموده تعداد مگاپيكسل ها مربع پيكسل هاي طول و عرض تصوير ميباشد به يه نوعي به همان مطلب مورد نظر من پرداخته است.
ممنون
در PMA2006 عجب محصولاتي ارائه شده
Panasonic DMC-L1 يكي از اين محصولات است است كه ويژگيهاي خاص آن انرا از بقيه متمايز مي كند از همه مهمتر همكاري دو شركت مهم panasonic و olympus در توليد آن و سنسور 3\4 و ... و مهمتر توليد لنزهاي 3/4 توسط سيگما . مثل اينكه باب 3/4 تحول جديدي در دنياي ديجيتال خواهد بود و مسير هاي اوليه خود را مي پيمايد
Sigma APO 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM لنز با دامنه زوم پر كاربردي كه ويژگي ماكرو نيز به آن اضافه شده و با توجه به عدسي هاي بكار گرفته شده در آن احتمالا كيفيت خوبي را نتيجه بده . اينا خيلي وسوسه كننده هستند ايكاش به OS هم مجهز بود.
یه پیشنهاد دارم...
چندتا از بچه های فروم رو به عنوان عکاس به Dpreview معرفی کنیم!
خجالت میکشم عکسهاشو میبینم!
یعنی واقعا نمیشد از PMA یا از محصولات بهتر عکاسی کرد؟
اينها هم جهت شادي دل آرش خان