با سلام.من یک سوال کلی داشتم و اون اینکه اساسا لنزهای سری L کانن برای چه نوع کاری بیشتر پیشنهاد میشه وعلت اصلی گرانی آن نسبت به دیگر لنزهای کانن چیست؟با تشکر
حمید رضا مرادی
G12
به مطلب زير مراجعه فرماييد :
http://www.akkasee.com/articles/7158/
ضمن خوشامد گويي لطفا از ايجاد تاپيك هاي اضافي و ارسال پست در تاپيك هاي نامرتبط پرهيز كنيد.
فرهاد حسيني
با سلام
اگه ممکن هست در رابطه با حروف انگلیسی و شکلهای تعبیه شده در روی دوربین دیجیتال کمی توضیح دهید و اگر کتابی که مفصل کار با دوربین دیجیتال راتوضیح داده باشد وجود دارد معرفی کنید ممنون میشم
تا حالا دفترچه دوربینتونوخوندید؟مشکلتونو بیان کنید تا دوستان کمک کنن.شما اصلا نگفتید چه دوربینی دارید!
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
به فروم خوش آمدید.اگه ممکن هست در رابطه با حروف انگلیسی و شکلهای تعبیه شده در روی دوربین دیجیتال کمی توضیح دهید
برند و مدل دوربینتان چیه؟
احتمالا منظورتان این ها است :
AV: مد تقدم سرعت شاتر : شما سرعت رو میدی دوربین دیافراگم
TV:بر عکس حالت بالا ISO :حساسیت سنسور (معادل حساسین فیلم) MF-AF : فوکوس منوال و اتوماتیک
EV :جبران نوردهی AE-L : قفل نور سنجی AF-L :قفل فوکوس و .... عکس گل : عکاسی ماکرو برای نزدیک عکس کوه برای منظره عکس دونده برای اجسام متحرک و ...
شما نوع دوربینتان رو که بفرمایید دوستان راهنمایی میکنند یه گشتی هم تو فروم بزنید مقالات سایت هم هست.
سلام به دوستان
اول از همه سوال می کنم آیا واقعا یه دوربین کامپکت sx10 canon می تونه برای استفاده در استودیو مناسب باشه ؟
دوم اینکه من تجربه و اطلاعاتم در زمینه ی کار در استودیو خیلی خیلی کمه و یه ست فلاش خریدم 330 ÷ول و 2 سافت باکس و یه چتر دارم با یک فضای 16 متری .. و نمی دونم باید چیکار کنم ؟ :confused:
------------------------
سلام ، به نظر من اصلا" و ابدا" . یک 400 دی یا 350 دی با کمی تفاوت قیمت بسیار ارجحییت دارد جهت آتلیه . تفاوتها زیاد است مثلا" در کامپکتها با هر بار روشن و خاموش کردن دوربین لنز ان باید باز و بسته شود و اگر برای هر مشتری اینکار را بخواهید انجام دهید احتمالا" نه خیلی زود ولی بهر حال ممکن است دوربین شما ایراد پیدا کند ،
کیفیت تصویرو رنگ و نویز آنها هم که اصلا" با یکدیگر قابل قیاس نیست و مهمترین دلیل هم همین ها است . من هم پاور شات اس 5 دارم و هم کانن 40 دی و اینرا تجربه کرده ام که عرض میکنم .بهر حال تصمیم با خود شماست . موفق باشید.
مجید اسماعیلی
Canon EOS 40D / EF-s 15-85 IS USM / EF-S 18-55 IS / EF-S 55-250 IS/ Speedlite 430EX II / LowPro 200AW
دوست عزیز فکر نمیکنید یه مقدار برعکس عمل کردید؟
در هر صورت پیشنهاد من اینه که اگر هنوز sx10 رو نخریدید بهتره به فکر یه دوربین SLR با قیمت های پایین مثل Nikon D3000 ، CANON EOS 500D، یا مدل ارزان قیمت Sony A200K در نهایت حتی میتونید دست دوم ش رو تهیه بکنید مگر اینکه اصلا قصد کسب درآمد رو نداشته باشین!
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8