شرمنده پست قبلی ویرایش نشد !
لینک مربوطه :::happy:::
کد:http://www.xritephoto.com/custom_page.aspx?pageid=141&utm_source=xritephoto.com&utm_medium=homepage-banner&utm_campaign=joe-brady
Printable View
در ادامه صحبت دوستان عرض کنم که هیستوگرامی که در دوربین می بینید، هیستوگرام پروسس شده دوربین، تحت تاثیر تنظیمات داخلی دوربین است. به طور مثال اگر کنتراست دوربین را در picture setting افزایش دهید این هیستوگرام تغییر می کند.نقل قول:
جناب دکتر به نظر شما یک احتمال نمی تونه این باشه که هیستوگرامی که در دوربین نشون میدهد برای فایل raw و jpg متفاوت است؟ یعنی همان طور که فایل خام raw داینامیک رنج بالاتری داره, هیستوگرامش هم وسیع تره ... ( به بیان دیگر دوربین اوراکسپوز و اندراکسپوزهایی که با عکاسی به صورت خام می توان احیا نمود را جزو highlight warning قرار نمی دهد.)
برای دیدن هیستوگرام واقعی فایل Raw کنتراست دوربین را در حالت minimum قرار دهید. در این صورت این هیستوگرام به هیستوگرامی که مبدل Raw نشان می دهد نزدیکتر است و اطلاعات دقیقتری از محدوده تونال عکس به شما می دهد.
کد:http://www.luminous-landscape.com/tutorials/right-hista.shtml
البته با این کار به هیستوگرامی که مبدل RAW نشان میدهد نزدیک نمیشود بلکه به هیستوگرامی نزدیک میشود که بیشتر با وضعیت Dynamic Range دوربین تان همخوانی دارد.
هیستوگرام مبدل RAW خود تحت تاثیر چند فاکتور است.
سلام جدیداً سر نزده ام.اما فکر نکنم چون وقتی چین بود باهاش حرف زدم گفت پیدا نکردم هنوز. من خودم از طریق یکی از دوستانم در اروپا خریده اما که اونم نمی دونم کی بدستم برسه. بازم اگر این وارد کننده آورده بود خبر می دهم.
نمی دانم چرا چیز به این مهمی رو کسی نمیاره؟ این همه وارد کننده همه با ادعای حرفه ای بودن. قیمتی هم ندارد که ریسکش بالا باشد.
کاش دوستانی که دستشان در این زمینه باز است قاطی جنس هاشون اینم بیارند. حجم و وزنی هم ندارد!
سلام
امروز يه مشكلي برام پيش اومد...
آينه و شيشه مات دوربينم يه كم كثيف شد... موندم اثر كثيفي ها توي عكس مي مونه يا نه..؟ آخه از دوستم پرسيدم گفت نه..فقط ممكنه فرايند فوكوسينگ رو اذيت كنه...
البته هنوز خوذم شك دارم و يه حال بدي پيدا كردم
من خودم فكر مي كنم موقعي كه شات مي زنيم و آينه بالا ميره نور مستقيما به سنسور مي خوره و اصلا ربطي به كثيفي آينه و شيشه مات نداره..
اما دوستان بگويند خيالم راحت ميشه..آخه دوربين هم مال من نيست..الان دستم هم نيست تست بزنم ببينم اثر داره يا نه!؟ۀ:::waw:::
درست فکر می کنید. در عکس ثبت نمی شود. مشکلی نیست.
صفحه فوکوس را می توان در اکثر دوربین ها به راحتی در آورد و تمیز کرد . تاپیکی هم در این باره هست.
اما اگر می ترسید خراب کاری کنید این کار را به فردی با تجربه محول کنید
آینه هم تمیز می شود. اما خودتان دست نزنید بهتر است. کلا بدون آگاهی کافی به آینه و صفحه فوکوس و اون محدود ه دست نزنید حساس است و پیچ میچ تنظیم دارد! بهم می خوره بعد باید ببرید سرویس.
کلا جای نگرانی نیست. آسوده باشید.
سلام
چند سوال درباره تفاوت لرزش گیر دوربین ولنز داشتم:
1-آیا لرزش در دوربین های DSLR مثل D90 با نرم افزار ودیجیتالی کنترل می شود یا خیر؟
2-اگر چنین نیست آیا سیستم لرزش گیر دوربین و لنز کیفیتی مشابه دارند؟
3-آیا دوربینی که 3 استپ لرزش را میگیرد به اندازه لنزی که قابلیت 3 استپ کنترل لرزش را دارد موثر است؟
4-آیا میتونیم با تکیه بر اینکه دوربینمون 3 استپ لرزش را میگیرد دیگر لنزی با لرزشگیر 3 استپ نخریم و لنز بدون لرزشگیر تهیه کنیم؟
5- از چه سایتی میتونم اطلاعاتی درباره قدرت لرزشگیر دوربین ها ولنز های نیکون بدست بیاورم؟
6-در زمانی که هم لنز و هم دوربین لرزشگیر دارند،به طور خودکار از کدامیک استفاده میشود وآیا میتوان از هر دو با هم استفاده کرد؟
بخشید که سوالام زیاد شد،بدجوری ذهنم رو مشغول کردند......
سلام:
مدتی پیش صحبتی در این خصوص شد پست ها را نقل قول میکنم شاید پاسخ سوالات شما در میان این چند پست باشد.
.
.
.
اگر ابهامی این میان بود بفرمایید. من اگر بدانم؛ یا کاوه عزیز اگر پست شما را ببینند؛ یا دوستان خوب فروم در خدمت هستیم
موفق باشید
سلام
واقعا از شما ممنونم جناب قشقایی وهمچنین از آقای قبادی مطالب بسیار مفید و تخصصی بود از آنها لذت بردم...
نقل قول:
سنسور در دو جهت افقی و عمودی در حدود 2 م م جابجایی دارد.
در مورد تاثیر گذاری آزمایش عینا طبق همان متد لنز های لرزه گیر دار انجام می شود.
این نوع لرزه گیر ها در حال حاضر که نسل سوم هستند بین 2 تا 4 استاپ اثرگذاری اسمی دارند.
این اثر گذاری در فاصلخ کانونی 70 م م 4 استاپ است و در فاصله کانونی زیر 70 م م حدود 3.2 استاپ و در بالای 70 م م تا 300 م م حدود 2.5 تا 3 استاپ اثر گذاری بسته به نوع لنز .
در فاصله کانونی 300 م م هم 2.5 استاپ اثر گذار هستند
نقل قول:
در مورد اثر گذاری نتیجه ای که بنده تا به حال داشته ام این بوده است که در فواصل کانونی زیر 100 م م اثر گذاری این سیستم بسیار عالی بوده و اصولا با لنز ها قابل مقایسه نیست و یک سر و گردن بالا تر از آنها است.
در 100 تا 200 م م تفریبا مشابه هستند و هیچ مشکلی ندارند و با بسیاری از لنز هایی که تست کرده ام یکسان بوده اند
اما در بلند تر از 300 م م به دلیل اینکه به لنز های خوبی ( در برند سونی ) دسترسی نداشتم نتایج قدری مایوس کننده بود.اثر گذاری لنز های لرزه گیر دار بسیار بهتر و عالی تر از سنسور شیفت بود
نقل قول:
یکی از برتری های این سیستم نسبت به لنز های لرزه گیر دار موضوع دیافراگم است.
بهتر از بنده می دانید که در لنز های لرزه گیر دار اگر دیافراگم از حد مجازی بسته تر باشد اثرگذاری لرزه گیر ضعیف تر می شود.اما در این سیستم اندازه دیافراگم اثری بر روی سیستم ندارد.
جالب بود فقط نمی دونم در نیکون هم به همین شکل هست یا خیر؟
والبته هنوز هم به جواب قطعی این سوالات نرسیده ام.
که اگر نیکون هم مانند سونی باشد (که سنسور ها از شرکت سونیست ولی لنز ها این چنین نیست) سوالات 2 و 3 حذف میشه.نقل قول:
2-اگر چنین نیست آیا سیستم لرزش گیر دوربین و لنز کیفیتی مشابه دارند؟
3-آیا دوربینی که 3 استپ لرزش را میگیرد به اندازه لنزی که قابلیت 3 استپ کنترل لرزش را دارد موثر است؟
4-آیا میتونیم با تکیه بر اینکه دوربینمون 3 استپ لرزش را میگیرد دیگر لنزی با لرزشگیر 3 استپ نخریم و لنز بدون لرزشگیر تهیه کنیم؟
5- از چه سایتی میتونم اطلاعاتی درباره قدرت لرزشگیر دوربین ها ولنز های نیکون بدست بیاورم؟
6-در زمانی که هم لنز و هم دوربین لرزشگیر دارند،به طور خودکار از کدامیک استفاده میشود وآیا میتوان از هر دو با هم استفاده کرد؟
باز هم از شما متشکرم.