از تمامی دوستان تقاضا دارم نظر بدهند.
از تمامی دوستان تقاضا دارم نظر بدهند.
یک ذره کار درست یک خروار معرفت میخواد!
من هم بین این دو تا مونده ام.ولی d40 رو ترجیح میدم.چون:
1)تکنولوژی جدیدتر d40,سال 1384 بود که 350d رو دوستان داشتن.
2)lcd بسیار بهتر d40 ,
3)بدنه مستحکمتر ,(لاقل در ظاهر!)
4)قیمت مناسبتر
5)لنز کیت کاملا متفاوت(این رو از دیدن sample های مختلف از چندین سایت معتبر میگم)
برای مثال:
d40 nikon : http://www.steves-digicams.com/2007_...s/dsc_0225.jpg
350d canon :http://www.steves-digicams.com/2005_...644_iso100.jpg
این گزینه واسه کسایی که میخوان با لنز کیت سر کنن باید مهم باشه!
(البته نظر اینجانب جنبه کارشناسی نداره وفقط نظر شخصی و تجربیمه!)
باعرض سلام خدمت تمام دوستان
من بین D40 وd50 موندم کدام رو انتخاب کنم. کمک...
خیلی های دیگر هم بین این دوربین ها مونده بودند....!
بهتره یك جستجو در همین فروم بفرمایید.به تنایج و بحث های جالبی خواهید رسید.بحث هایی كه افراد بسیار حرفه ای در آن شركت داشته اند و ممكن نیست باز هم بتوانند در این بحث كه به نظر تكراری است شركت كنند.پس بهتر از از نتایج آن بجث ها استفاده كنید و اگر نكته ی نا مشخصی باقی ماند سوال كنید و دوستان یقینا پاسخ خواهند داد..
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
چند روز پیش ......قیمتهای جمهوری 30-40 تومن پایینتر بود.....
اونقدر در این فروم در این باره حرف زده شده که فقط و فقط به انتخاب شما بستگی داره!
مهمترینهاش:
نیکون: نورسنجی مناسبتر (نه اینکه مال کنون بدرد نخوره، ممکنه در بعضی از مواقع 1/3 استاپ بالا و پایین باشه....)، رنگهای گرمتر، و احتمالا خوشدست تر بودن و خیلی چیزای دیگه
کنون: سنسور سیموس و رفتار نویزی بسیار مناسب در ایزوهای بالا که با نیکون اصلا قابل مقایسه نیست مخصوصا در لانگ اکسپوژرها و ......
به نظر من اینها نکات مهمتری هستند البته که تفاوتها خیلی زیادتر از این حرفهاست.....
بین 350d-400d بیشتر دوستان 350 رو پیشنهاد میدن بدلیل تمرکز پیکسل کمتر که در نتیجه نویز کمتر و احتمالا کمی شارپنس بیشتری دارد. اگرچه که 400d گزینه های خوبی دارد ولی در نهایت انتخاب اکثر دوستان اینگونه است.
d40-d40x واقعا هیچ فرقی ندارند.... نقاط ضعفی هم مثل نداشتن موتور فوکوس دارد که بهنام اشاره کرد که احتمالا اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه چون اکثر لنزهای امروزی موتور دازند مگر اینکه سمت لنزهای قدیمیتر برید....
اگه میخواهید بین 350d و d40 انتخاب کنید بایستی به نوع استفاده و تفاوت این 2 مارک هم توجه کنید. در اینکه 350d بسیار بهتر است اصلا شک نکنید! به نظر من تنها دلیل نخریدنش اینه که گریپش برای بعضی از دستها واقعا کوچیکه. من دستام کوچیکه وقتی میگیرم دستم احساس خیلی خوبی ندارم ولی دوربین خیلی خوبیه از هر جهت.
یک نکته دیگرهم که بعضی از اساتید پیشنهاد میدند و برای مبتدیایی مثل من میتونه بدرد بخوره اینه که یه نیم نگاهی هم به لنزها بندازید. نیکون چند لنز چندکاره داره که واقعا خوبن البته قیمتشون هم خوبن ولی میتونه شما رو از تعویض لنز در خیلی مواقع راحت کنه مثل 18-200 vr. میشه تقریبا گفت که نیکون برای لنزهاش کمتر جیب طرف رو خالی میکنه!
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
Lowepro nova 4, Inverse 200 & Primus Aw, Canon RS-80N3, Sigma EF 500 DG Super
سلام
اف تاپیك
ببینم این همون تاپیكه؟
این آقا حسن همونه؟
همونه كه میخواست اف زد 5 و 6500 بخره؟
آقا دوستان گول نزنن شمارو بری مارك 2 بخری:::big grin:::
فكر كنم 350 دی به اندازه دی 40 شارپ نباشه . درسته؟ دقیقا خودمم نمیدونم
به نظرم شما بعدا كه خواستید لنز بخرید نیكون ها ارزون تر باید باشند پس اینم مد نظر داشته باشید(در مورد كیفیت قضاوت نمیكنم فقط قیمتو میگم)
و اینكه همه متفق القول میگن بدنه ارزون تر با لنز بهتر با ارزش تره چون بدنه نهایتا 3 ،4 سال مهمون شماست و با این حجم تبلیغات شاید هم نباشه ولی لنز حالا حالا ها میمونه
شخصا اگه جای شما بودم و پول هم مد نظر نداشتم 350 دی رو میگرفتم
آلفا 100 رو هم روش فكر كنید لنز های بسیار شارپی دارد
كاوه جان...........