با سلام مجدد خدمت همفرومیهای عزیز
عجب داستانی شد قصه دوربین گرفتن ما، خدمت با سعادتتان داستان به اینجا رسید که بنده از گرفتن Slr_Like به توصیه دوستان منصرف گردیده و متمایل به Slr شدیم. حالا هم قرار است به اتفاق یكی از دوستان مشتركا به صورت قسطی از نورنگار دو دستگاه دوربین خرید نماییم یكی Canon 40D به همراه یك لنز اضافی برای دوستمان و یكی Nikon D40خشك و خالی برای اینجانب.
از شانس من Nikon D40 را نورنگار موجود نداشته و فقط دوربین های زیر موجود می باشد:
Canon 400D ------------------------------ 7500000
Canon 350D-------------------------------- 6300000
Canon 40D ------------------------------- 13500000
------------------------------------------------------------
Nikon D80 ------------------------------ 11300000
Nikon D40x -------------------------------- 7000000
علی ماند و حوضش!
فروم عکاسی را مجددا به دنبال مقایسه 400D--350D---D40x شخم زدم
جناب سام مقدم: خودشان 400 دی دارند اما 350 دی را پیشنهاد می کنند.
جناب توفیق: نقل قول = به نظر بنده 350 دی از دی40 نیکون در خیلی از موارد سرتر است.
جناب بهنام: نقل قول = در انتخاب 350 دی شک نکنید این دوربین از هر لحاظ بهتره دلیل هم زیاد داره ... سرعت عکاسی، تعداد نقاط فوکوس اتوماتیک و ...
جناب مجهول: نقل قول = شارپ تر و کم نویزتر بودن 350 نسبت به 400 دی و امکان مشاهده عمق میدان
جناب آرش: نقل قول = احتمالا هفته های آینده دی 40 اکس را می شود حدود 700 هزارتومان و یا کمتر خرید/.. اون موقع میشه روش حسابی فکر کرد. 19 اردیبهشت
حب برای من که تفاوت قیمت این سه مدل دوربین چون قسطی می خواهم بخرم زیاد مهم نیست روی دی 40 نیکون به جمع بندی رسیدم (با توجه به متمایز بودن لنز کیتش) و فکر کنم کار من را که به عکاسی طبیعت بیشتر علاقمندم را راه می اندازد. اما چند مسئله نگران کننده وجود دارد:
1- عدم امکان مشاهده عمق میدان
2- عدم امکان براکتینگ
3- رفتار نویزی بیشتر و شارپ کمتر
4- نظر برخی از دوستان که هر کی دی 40 اکس بخره عقلش پاره سنگ بر میدارد (نزدیک به این مضمون) -- البته به خاطر قیمتشالبته خودم به دلیل ناآشنایی با دوربین اس ال آر نمی توانم قضاوت مناسبی داشته باشم لذا دوستان مطلع را دعوت می کنم در این مورد نظر داده و بررسی نمایند.
متشکرم