صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 77
Like Tree40تشکر

موضوع: SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2853

پیش فرض پاسخ: SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!

نقل قول نوشته اصلی توسط Hasan نمایش پست ها
    1- اگر مجبور شوم توقعات خود را از عكاسی فقط در یك مورد خلاصه كنم. عكاسی منظره و طبیعت است. با توجه به این آیا می توانم لنز كیت این دوربین را موقع خرید با یك لنز كاملتر تعویض كنم؟ هدفم این است كه یك دوربین تك لنز اما با محدوده وسیع داشته باشم (مانند لایك ها).
    .
    بله, لنزهایی وجود دارند كه دامنه ی وسیعی داشته باشند مثلا از 200_18
    2- آیا برای عكسبرداری سوپرماكرو و ایجاد عمق میدان به لنزهای خاصی نیاز دارم؟ (چطور است كه خود لایك ها با یك لنز همه این کارها را انجام می دهند؟.:
    بله، اگر هم نخواستید لنز مخصوص ماکرو بخرید سروته گرافی کار جالبیه.
    3- آیا استفاده از ویزور به جایLCD خیلی عذاب آور است؟ یك از دوستان این فروم گفته بود LCD روی SLRها بیشتر به یك شوخی شبیه است؟ شوخی یعنی چه؟ یعنی واقعا فاقد كاربری مفید هستند؟:
    نه من که خیلی راحت باهاش کنار اومدم. شبیه شوخی نیست کاربری مفید هم داره: مثلا سرعت شاتر، دیافراگم،سایز عکس، iso،و..... و یا برای فوکوس دستی که دقت بالایی لازم داره تو LCD می خواهید فوکوس کنید؟
    اگر بخواهم بعدها بدنه دوربین را عوض كنم لنزهای فعلی تا چه اندازه بدردم خواهند خورد؟ منظورم این است كه تكنولوِجی ساخت لنزها همگام با خود دوربینها ارتقا یافته و در آینده خرید لنزهای با کیفیت تری را توجیه پذیر خواهند نمود؟.
    باید ببینید که بدنه رو تغییر می دید یا برند رو مثلا اگه نیکون بخرید و بعدا تغییر برند به کنون بدید لنزهاش به همدیگه نمی خوره.
    یادتون باشه هرچقدر که تلاش کنید همیشه یه چیز جدید تر و بهتر داره تولید میشه.
    5- اگر لنزها را دیر به دیر (شاید اصلا!) و یا در مکان های تمیز عوض کنیم باز باید نگران نشستن غبارها روی سنسور بود؟.
    نه، زیاد مشکلی نداره فوقش 7،8 ماه یه بار سنسور رو تمیز می کنید....
    6- آیا لنزهایی که قابلیت اتصال به این دوربین را دارند خود دارای لرزشگیر هستند؟:
    بله. مثلا لرزشگیر IS & OS در کنون و سیگما و یا A100 Sony لرزشگیر روی بدنه....
    Mashhadi Vahid و Hasan تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا Hasan آواتار ها
    تشکر کرده
    16

نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam_703 نمایش پست ها
    بله, لنزهایی وجود دارند كه دامنه ی وسیعی داشته باشند مثلا از 200_18
    می توانم نتیجه گیری كنم كه این لنز در محدوده 55-18 عین لنز كیت عمل می كنه علاوه بر آن محدوده تله وسیع تری دارد؟بله، اگر هم نخواستید لنز مخصوص ماکرو بخرید سروته گرافی کار جالبیه.
    منظورتان را درست نگرفتم!؟
    نه من که خیلی راحت باهاش کنار اومدم. شبیه شوخی نیست کاربری مفید هم داره: مثلا سرعت شاتر، دیافراگم،سایز عکس، iso،و..... و یا برای فوکوس دستی که دقت بالایی لازم داره تو LCD می خواهید فوکوس کنید؟
    آیا در دوربین های SLR كه نمایش زنده دارند نمی توان از LCD فوكوس كرد؟ یا منظورتان این است كه دقت لازم را ندارد؟باید ببینید که بدنه رو تغییر می دید یا برند رو مثلا اگه نیکون بخرید و بعدا تغییر برند به کنون بدید لنزهاش به همدیگه نمی خوره.
    نه منظورم در همان محدوده نیكون است. (دیگه ما رو خیلی دست كم گرفتیدها!!
    بله. مثلا لرزشگیر IS & OS در کنون و سیگما و یا A100 Sony لرزشگیر روی بدنه....
    منظورم در خصوص Nikon D40 بوده.
    از نظراتتان بسیار ممنونم
    یک ذره کار درست یک خروار معرفت میخواد!

كاربر همراه
    تشکر کرده
    842

گفتنی ها رو جناب بهنام گفتند، اما . . .

می توانم نتیجه گیری كنم كه این لنز در محدوده 55-18 عین لنز كیت عمل می كنه علاوه بر آن محدوده تله وسیع تری دارد؟
    بله، و تا جایی که میدونم کیفیت بهتری هم دارد. (اگر اشتباه میکنم، دوستان دیگر تصحیح بفرمایند)
    اما یک نکته: اگر میبینید که واقعا علاقه یا امکان هزینه یا حوصله خرید و عوض کردن لنز رو ندارید، بنظر من SLR نگیرید. اگر قرار است فقط همان یک لنز روی دوربینتان باشد، چرا SLR؟ یک SLR-Like بگیرید. با وزن کمتر، اندازه کوچکتر، قیمت کمتر، عدم نگرانی از بابت کثیف شدن سنسور و . . .

آیا استفاده از ویزور به جایLCD خیلی عذاب آور است؟
    شوخی میفرمایید؟ بنظر من که تا بحال با دوربینی که بجای ویزور باید از lcd استفاده کرد، کار نکرده ام، استفاده از lcd واقعا عذاب آور است.
    در یک مسافرت بندگان خدایی که منو با دوربین SLR با آن هیبت (به نسبت اولترا کامپکت خودشان) دیده بودند و فکر کرده بودند که من دیگر آخر عکاسی هستم و اینها، از من خواستند که با دوربینشان ازشان عکس بگیرم . . . چشمتان روز بد نبیند . . . آخرش نفهمیدم چه کادری بستم تازه تاکید داشتند که نمیدونم چی بکگراند بیفته دقیقا پشت سرشون و این حرفها، نمیدونم خلاصه چه عکسی تحویلشون دادم و چقدر بهم فحش دادند، چرا؟ چون اولین باری بود که مجبور بودم از توی lcd کادربندی کنم و اصلا نمیفهمیدم چی به چیه، الان هم همینطوره.
    بنابراین اینجور موارد کاملا بستگی به تجربه داره و نکته ای نیست که تبدیل بشه به معیار اصلی برای انتخاب دوربین.

آیا در دوربین های SLR كه نمایش زنده دارند نمی توان از LCD فوكوس كرد؟ یا منظورتان این است كه دقت لازم را ندارد؟
    اطلاعی ندارم!!

منظورم این است كه تكنولوِجی ساخت لنزها همگام با خود دوربینها ارتقا یافته و در آینده خرید لنزهای با کیفیت تری را توجیه پذیر خواهند نمود؟
    بنظر نمیرسد تکنولوژی ساخت لنز به سرعت تکنولوژی دوربینها در حال پیشرفت باشد، بنابراین از لنزهاتون به شرط عوض نکردن بدنه میتونید استفاده کنید.

اگر لنزها را دیر به دیر (شاید اصلا!) و یا در مکان های تمیز عوض کنیم باز باید نگران نشستن غبارها روی سنسور بود؟
    فکر میکنم بله ولی به میزان کمتر. گرچه من خودم هم نگران این موضوع هستم ولی فکر نمیکنم موضوع چندان مهمی باشد. (دوستان بیشتر راهنمایی بفرمایند)

آیا لنزهایی که قابلیت اتصال به این دوربین را دارند خود دارای لرزشگیر هستند؟
    بعضی بله و بعضی خیر.
    Ahmad Reza، Behnam_703 و Hasan تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!

سلام

شوخی میفرمایید؟ بنظر من که تا بحال با دوربینی که بجای ویزور باید از lcd استفاده کرد، کار نکرده ام، استفاده از lcd واقعا عذاب آور است.
    در یک مسافرت بندگان خدایی که منو با دوربین SLR با آن هیبت (به نسبت اولترا کامپکت خودشان) دیده بودند و فکر کرده بودند که من دیگر آخر عکاسی هستم و اینها، از من خواستند که با دوربینشان ازشان عکس بگیرم . . . چشمتان روز بد نبیند . . . آخرش نفهمیدم چه کادری بستم تازه تاکید داشتند که نمیدونم چی بکگراند بیفته دقیقا پشت سرشون و این حرفها، نمیدونم خلاصه چه عکسی تحویلشون دادم و چقدر بهم فحش دادند، چرا؟ چون اولین باری بود که مجبور بودم از توی lcd کادربندی کنم و اصلا نمیفهمیدم چی به چیه، الان هم همینطوره.
    بنابراین اینجور موارد کاملا بستگی به تجربه داره و نکته ای نیست که تبدیل بشه به معیار اصلی برای انتخاب دوربین.
    راستش, شاید فوكوس كردن در LCD به نسبت یك ویزور دقیق در اوایل كار سخت باشه, ولی كادر بندی كه ربطی به این حرفا نداره!!!

لطفا" اینقدر این حسن آقا رو دودل نكنید, یك D40 با لنز كیتش و یك لنز 300-70 وی آر به نظرم سالیان سال كارشان را راه می اندازد.

من خودم از طرفداران SLR-Like ها هستم, ولی تو این قضیه نظرم روی آنها نیست!!!!
    Behnam_703 تشکر می‌کند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

تشکر کرده
    16

با سلام مجدد
    بالاخره تصمیم گرفتم SLR بخرم خب نظر اكثر دوستان D40 نیكون بود اما راستش باز هم كمی مردد هستم.
    اولا در پست قبلی كسی به سوال:

آیا اگر کمی بودجه خود را برای خرید افزایش دهم به نتیجه بسیار بهتری خواهم رسید؟ ببینید بحث مقایسه مشخصات فنی و عملکردهای دوربین های مختلف (مثل Nikon D80, Canon 400D و غیره) را ندارم. برای من مهم این است كه مثلا اگر یك عكاس حرفه ای بخواهد بطور مثال از میدان آزادی یا یك كلبه روستایی در یك دشت پهناور در شرایط روز عكس تبلیغاتی بگیرد و این كار را برای هر یك از دوربین های فوق به طور مجزا با رعایت فاصله زاویه و شرایط نوری برابر انجام دهد. آیا می توان تفاوت فاحشی در خروجی ها مشاهده کرده و عکسها را به ترتیب کیفیت رده بندی کنیم ؟یا خیر؟ اختلاف ها ناچیز بوده و برای یک مشاهده گر نه چندان حرفه ای قابل اغماض می باشد؟ (فرض کنید عکسها همگی در سایز ِA4 چاپ شوند)
    پاسخ نداد. نمی دانم چرا؟ شاید سوال چندان مناسب و درستی نباشد ولی به انتخابم خب كمك خواهد كرد.
    مسئله دیگر اینكه فرض كنید مثلا Canon 400D و Nikon D40 و Olympus E510 همگی هم قیمت بودند! در اينصورت كدام را پيشنهاد مي فرموديد؟ آيا تفاوت شان قابل چشمپوشي است؟ يا نه امتيازات غيرقابل اغماضي نسبت به همديگر دارند؟ شايد پاسخ سوال قبلي من هم به نوعي در اين نتيجه گيري كمك كند/ راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم.
    سوال ديگه هم دارم اينكه اگر Nikon D40 را بگيرم چه تجهيزاتي نياز دارم نظير سه پايه ، فيلتر ، كيف و غيره اگه ممكنه يك ليست به من معرفي كنيد كه به طور دقيق مدل و قيمت داشته باشد. خدا را چه ديديد شايد زدم به سيم آخر و همه را امروز يكجا خريدم و خودم را خلاص كردم
    با تشكر
    ویرایش توسط Hasan : Sunday 23 September 2007 در ساعت 11:10 دلیل: تصحيح غلط تايپي

كاربر همراه
    تشکر کرده
    842

مسئله دیگر اینكه فرض كنید مثلا Canon 400D و Nikon D40 و Olympus E510 همگی هم قیمت بودند! در اينصورت كدام را پيشنهاد مي فرموديد؟ آيا تفاوت شان قابل چشمپوشي است؟ يا نه امتيازات غيرقابل اغماضي نسبت به همديگر دارند؟ شايد پاسخ سوال قبلي من هم به نوعي در اين نتيجه گيري كمك كند/ راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم.
    خوب اگر هم قیمت بودند که دیگه بحث 300 تومن اضافه مطرح نبود که
    اگر هم قیمت بودند بین 400d و d40 خوب معلومه که 400d. اما در مورد اولمپیوس اطلاعات چندانی ندارم.

اما وقتی بحث قیمت هست، شما باید ببینید که اضافه قیمت برای شما میارزه یا نه. آخه یکی براش 300 تومن چیزی نیست، یکی باهاش صد تا کار میخواد بکنه، خوب فرق میکنه، شما باید خودتون تصمیم بگیری. اما وقتی بحث قیمت مطرح میشه، میگم چرا 400d؟ چرا 350d رو انتخاب نمیکنید؟ البته الان نمیدونم که فرق قیمتشون چقدر هست ولی بالاخره پول سه پایه و کیف و مموری که از توش درمیاد اگر پول لنز در نیاد.

اما بین انتخاب d40 و 400d به لنز کیتشون هم فکر کنید اگر نمیخواهید لنز بخرید. چون اگر لنز 400d رو نتونید تحمل کنید، و مجبور بشید که لنز بخرید، تفاوت خیلی بیشتر از 300 تومن میشه.
    Mashhadi Vahid و Hasan تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!

سلام

آیا اگر کمی بودجه خود را برای خرید افزایش دهم به نتیجه بسیار بهتری خواهم رسید؟ ببینید بحث مقایسه مشخصات فنی و عملکردهای دوربین های مختلف (مثل Nikon D80, Canon 400D و غیره) را ندارم. برای من مهم این است كه مثلا اگر یك عكاس حرفه ای بخواهد بطور مثال از میدان آزادی یا یك كلبه روستایی در یك دشت پهناور در شرایط روز عكس تبلیغاتی بگیرد و این كار را برای هر یك از دوربین های فوق به طور مجزا با رعایت فاصله زاویه و شرایط نوری برابر انجام دهد. آیا می توان تفاوت فاحشی در خروجی ها مشاهده کرده و عکسها را به ترتیب کیفیت رده بندی کنیم ؟یا خیر؟ اختلاف ها ناچیز بوده و برای یک مشاهده گر نه چندان حرفه ای قابل اغماض می باشد؟ (فرض کنید عکسها همگی در سایز ِA4 چاپ شوند)
    نه, مطمئن باشید تفاوت چندانی نخواهد داشت....به گردن من!!!!
    در ثانی,شما باید بعد از خرید SLR به سمت عكاسی با فرمت RAW و پروسس آن بروید و هر چقدر در این كار ماهرتر شوید, نقص و كمبود احتمالی دوربینتان را بهتر میتوانید بپوشانید.

دوربینهای فوق هم (به فرض محال) اگر هم قیمت بودند, مسلما" از نظر امكانات المپوس 510 از همه شان بالاتر بود, ولی من خودم از ابعاد و قیافه اش خوشم نمیاد!!!

بنده در طول این مدتی كه نظرات اساتید باتجربه فوروم را خوانده ام, به این نتیجه رسیدم كه سرمایه گذاری روی بدنه اشتباه است و به جایش میتوان روی لنز سرمایه گذاری كرد , چون هم افت قیمت لنز (در زمان فروش) كمتر از بدنه است و هم اینكه عمر مفید یك بدنه كمتر از لنز است!!!

300 تومن هم كم پولی نیست, حداقل یك لنزه!!!

چیزایی هم كه باید بخرید:
    كیف+ 3پایه + مموری+فیلتر+كارتخوان+ دستمال لنز
    و در آینده: فلاش و لنز و هود و شاید باتری زاپاس و باتری گریپ و ....

D40 مبارك باشه!!!!
    Hasan تشکر می‌کند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

تشکر کرده
    16

با تشكر از آقا وحید نازنین كه همیشه ما را درمی یابد!!
    لطفا سایر دوستان هم در این مورد نظرات كارشناسی بدهند.
    متشكرم.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    9

خوب اگر به خواهید این برنامه را ادامه دهید (با لحن دوستانه بخوانید ) (راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم. ) احتمالا تا چند روز دیگر به 40d می رسید چرا ؟!
    خوب اختلاف D40 با 40x تقریبا 200 تومان است اختلاف 40x با D80 ( با لنز 18..55 )هم 300 تومان است و اختلاف D80 با شرایط بالا با 30d هم 230 تقریبا است و اختلاف 30d هم با 40d با لنز 18...55 معمولی 350 تومان است (تقریبا) خوب حالا کدام می خواهید انتخاب کنید ؟!
    من هم مثل شما می خواهم یک دوربین بخرم و بین این همه برند مختلف برای خرید انتخاب یک مقدار سخت شده است اما هر کدام از این دوربینها شرایط خاص خودشان دارند (چه خوب چه بد)
    مثلا 350d قیمت خوبی دارد و به کم نویزی در رده خودش معروف است
    1. اما زیاد خوش دست نیست (این نظر من است)
    2. لامپ کمکیaf هم ندارد و از فلاش برای این کار استفاده می کند
    3. لنز کیتش هم کیفیتی خیلی خوبی ندارد
    که مورد 3.4 در مورد 400d هم برقرار است
    اما 400d پاک کننده غبار دارد (البته می گویند تاثیر فوق العاده ای ندارد اما بودنش بهتر از نبودنش است) 2مگاپیکسل بیشتر است و فوکوس 9 نقطه ای دارد قیمتش هم گرانتر است
    در نیکون لامپ فوکوس وجود دارد و ارگومونیک بهتری دارد (این نظر شخصی من است )
    اما در D40 فقط می توانی از لنز های Af-s ب صورت اتوماتیک فوکوس کنی 6 مکاپیکسل است و مسائل دیگر
    اما قیمتش ارزان است
    D80 مگاپیکسلی بیشتری دارد (نسبت به D40) یک Lcd اضافه دارد که اطلاعات خوبی می دهد و عکس های شارپی هم می اندازد فوکوس 11 نقطه ای دارد و یک سری امکانات اضافه دیگر هم دارد اما نویزش از 400d بیشتر است و قیمتش هم گرانتر است
    در مورد دوربین های گرانتر (30d ,d200,40d…… ) هم با توجه به قیمتشان امکانات بیشتری دارند
    حالا این دیگر به شما بستگی دارد که چه سلیقه و چه نیازی دارید و می خواهید چقدر پول برای بدنه هزینه کنید

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    9

امیدوارم دوستان هم نظراتشان بدهند تا ما را در یک انتخاب خوب یاری دهند

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین