از همه دوستان ممنونم...خيلي برام مفيد بود. طي اين چند مدت به نكته هاي جالبي رسيدم كه مهمترين اون اينكه ببينم از دوربينم چي ميخوام... درسته كه همه اين دوربينها در نوع خودشون امكانات جالبي دارن اما هيچ كدوم كامل نيستن و بايد به اين بسنده كرد. با خوندن مقالات مختلف به اين نتيجه رسيدم كه بهترين دوربين از نظر كيفيت عكس همون دوربين آنالوگ خودم هست و هيچ دوربين ديجيتالي به پاش نميرسه.
با اين حال دوربينهاي ديجيتال هم ويژگيهاي خودشون رو دارن كه مهمترين اون اينكه عكاس از نظر تعداد عكس محدوديتي نداره و ميتونه خيلي سريع نتيجه كارشو مشاهده كنه...
با اينكه مينولتا كاملترين امكانات رو داره ولي به نظرم براي من كنون بهتر باشه...چون به كيفيت كارش اطمينان دارم...در ضمن مطمئنم اگه سوني حجم كمتري رو داشت و همينطور نمايشگرش ثابت نبود، اونو انتخاب ميكردم. در مورد لرزه گير مينولتا، به نظرم كارايي چنداني نداشته باشه چون من كمي با مدل لرزه گير كنون(s1 Is) كار كردم و چيز دندونگيري نبود.
در مورد زوم مكانيكي مينولتا، نميدونم باهاش كار كرديد يا نه.....من يه لنز زوم روي دوربين آنالوگم دارم كه رينگي نيست و كار با اون خيلي راحته و ميتونم سريع كادر دلخواهم رو بدست بيارم. ولي در مينولتا اين طور نبود چون وقتي باهاش كار كردم متوجه شدم كه چون بدنه لنز از پلاستيك خالصه، اون انعطاف لازم رو نداره و در مواقع عكاسي نميتونه جوابگو باشه......با اينكه كنون هم رينگ دستي داره و هر چند تا وقتي دوربين روشن نباشه كار نميكنه يني در واقع تنها دستور دهنده به موتور زوم هست، ولي كارش بد نيست.
راستي يه مشاهده جالب بهم ميگه كه تعداد زيادي از كساني كه با دوربينهاي آنالوگ كار كرده اند(البته در ايران) نسبت به اين جور امكانات دوربين ديجيتال واكنش منفي نشون ميدن.......مثلا خيليها رو ديدم كه ميگن Lcd در دوربينهاي ديجيتال مهم نيست. در حاليكه از وقتي من با دوربينs1 Si كنون كار كردم و با قابليت اون در گردش كامل Lcd كار كردم....تونستم كه عكساي جالبي بگيرم........خلاصه اين واكنش آنالوگ كارا برام جالبه!!!!!!!!