با درود دوباره
نقل قول:
FREE with Super Saver Shipping -1- تنها برای آدرس های داخل آمریکا میباشد ( a single U.S. address) و حتی بنده که از کانادا خرید میکنم باید کرایه آنرا بپردازم. اگر با UPS که ارزانترین آپشن آن میباشد ، برای دبی خرید کنید نزدیک 90 هزار تومان باید کرایه بدهید.
از تصحیحتان سپاسگذارم . ولیکن دوست عزیزم ، ظاهرا پی نوشت 2 رو نخوندید :
نقل قول:
پی نوشت 2 : به فرض که حمل و نقل رایگان نباشد ، می توان مابه تفاوت دلار 1120 تومن و دلاری که من بر مبنای نرخ برابری 1150 تومن حساب کردم رو به عنوان این هزینه فرض کرد ؛ یعنی 80 هزار تومان .
نقل قول:
2- شما تنها سود فروشنده دست اول (وارد کننده) را محاسبه کردید . حدود 10% هم سود مغازه دار یا فروشنده دست بعد را حساب کنید.
برای این هم شما رو به پی نوشت 1 ارجاع می دهم :
نقل قول:
پی نوشت 1 : یک وارد کننده از آمازون نمی خرد بلکه از نمایندگی مرکزی کمپانی خرید می کند ؛ مثل نحوه ی خرید آمازون . لذا مابه تفوت قیمت نمایندگی اصلی و قیمت آمازون را به عنوان سود فروشنده فرض می کنیم .
در ضمن چه کسی گفته که فروشنده باید 10% قیمت نهایی رو سود بگیره ؟ فرضا در زمینه ی خودرو ، آیا روی یک ماشین 100 میلیونی ، 10 میلیون سود گرفته می شه ؟ قطعا خیر . سود روی کالایی مثل دوربین ، مثلا روی 60D باید نهایتا 100 تومن باشه . در غیر اینصورت ، می تونیم پول مازاد اخذ شده رو توسط وزارت بازرگانی یا 124 پس بگیریم . این 100 تومن رو هم بنده تعیین نمی کنم ، نهاد هایی مثل اصناف برای هر جنس ، سودی رو تخمین می زنن که با توجه به سیاست های نظارتی فعلی ، پیشروی از اون قیمت ، جرم محسوب میشه .
نقل قول:
3- این سود فروشنده ها شامل هزینه های جاری آنها نمیباشد . و باید آنرا جداگانه محاسبه نمایند. بعنوان مثال هزینه کارمندان، اجاره دفتر یا فروشگاه، مالیات شرکت و محل کار، هزینه های آب برق و ... هزینه تبلیغات و بسیاری از هزینه های جاری دیگر که یک شرکت یا مغازه با آن مواجه است.
بسیاری از مواردی که فرمودید مثل هزینه اجاره و تبلیغات ، هیچ ربطی به خریدار نداره . این مسایل به خود فروشنده مربوطه و حق نداره فرضا هزینه ی تبلیغتش رو روی جنس بکشه . باقی هزینه ها هم در توضیح فوق اِعمال شده .
نقل قول:
4- به دلیل آشنا بودن با مسائل واردات و انجام امور مکاتبه ای و مترجمی 2 شرکت وارد کننده لوازم ساختمانی و حمل و نقل ( چندین سفر به کشور چین بعنوان مترجم این شرکتها) متوجه شده ام که وارد کنندگان مبنای قیمت گذاری پارت موجود را، با پیش بینی افزایش قیمت دلار برای پارت بعدی انجام میدهند تا حداقل بتوانند همین مقدار جنس را برای سری بعد تهیه کنند. به عنوان مثال: اگر پارت 200 تائی موجود را با قیمت دلار حال حاضر بفروشند و پس از 2 یا 3 ماه با افزایش قیمت دلار، قصد خرید داشته باشند، دیگر حتی نمیتوانند همان تعداد دوربین را بخرند.
نقل قول:
دوست گرامی فرموده اند " نرخ ارز در این مدت فقط 2.3 درصدافزایش داشته است". توجه داشته باشید قیمت ارز در ابتدای بهمن ماه 1090 تومان بوده و در 2.5 ماه بعد یعنی 19 اردیبهشت 1160 تومان میباشد. که میشود 6.5 % افزایش قیمت دلار نه 2.3 %. مبنای محاسبه قیمت دلار در بازار سایت مثقال میباشد.
دقیقا به خاطر همینه که بنده دلار رو 1150 تومن محاسبه کردم . در ضمن همین طور که بنده قبلا عرض کردم ، نرخ اعلام شده توسط بانک مرکزی ملاکه نه نرخ صرافی های تهران . نرخی که بانک مرکزی میگه ، بر اساس اصول تطابق اقتصاد جهانیه و هنگام بازرگانی ، اون نرخ باید لحاظ بشه . نرخی که صرافی ها می گن ، بر اساس سود صرافی ، رقابت بازار داخلی و بسیاری از عوامل اصطلاحا مزاحم دیگه تعیین میشه و برای بازار دیگه ایه نه بازار صادرات و واردات .
نقل قول:
در بازار آزاد هر فروشنده ای با فروش ارزانتر به دنبال جلب مشتری بیشتر میباشد و دوربین مانند اجناس استراتژیک نمیباشد که تنها چند نفر بصورت مافیائی، اجازه و یا قدرت وارد کردن آنرا داشته باشند. مسلم بدانید در بازار آزاد تعداد بسیار زیادی وارد کننده با سرمایه های کلان آزاد در کمین بازار های جدید پر سود میباشند و اگر ببینند که وارد کننده دیگری در بازار دوربین سود کلانی دریافت میکند در کمتر از یک ماه به واردات دوربین روی خواهند آورد.
من هم مثل شما با این مطلب که بازار دوربین مافیاییه مخالفم . ولیکن اون رو یک شبکه ی هماهنگ می دونم . همچنین لازمه تصحیح کنم که بازار ایران رو نباید "بازار آزاد" خطاب کرد . در بازار آزاد ،اصلا چیزی به نام سامانه ی 124 یا گروه بازرسی اصناف معنایی نداره ، یارانه ای روی نرخ دلار وجود نداره ، حق گمرکی در این حد بالا نیست ، ... .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی