ممنون از همگی... چند تا مشکل منم حل شد...
ولی این حل نشد: چرا 50D مناسبتر از 40D نیست؟ (برای نوردهی بلند مدت و ...)
ممنون از همگی... چند تا مشکل منم حل شد...
ولی این حل نشد: چرا 50D مناسبتر از 40D نیست؟ (برای نوردهی بلند مدت و ...)
اصلان نورقاسمی
یکی از دلایل این است که On-Chip Lens در این دوربین در مقایسه با کانن40دی کوچکتر شده و نور کمتری را جذب می کند.که این عامل باعث خواهد شد که مقدار نور کمتری را در مقایسه با دوربین های دیگر کانن دریافت کند.On-Chip Lens ها هرچقدر کروی تر باشند نور بیشتری را به سمت فتودیود انتقال می دهند.
همین طور ساختار Cmos های کانن در مقایسه با Cmos های مثلا سونی متفاوت هستند.
Cmos های کانن در یک زمان مشخص ( مثلا X ) و با نوری به شدت مشخص ( مثلا Y ) تعداد کمتری فوتون را دریافت می کنند.
در تصویر بالا سمت چپ Cmos های کانن است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاملا درست و منطقی هست... ولی من اونو نگفتم، منظورم این بود که در 50d اندازه هر فوتودیود و میکرولنزش تقریبا با 40d برابره، فقط به خاطر نبود گپ، تونسته به این دنسیتی برسه... لطفا منو با دلیل روشن کنین...
غیر از اون، پردازنده DIGIC4 داره که اصولا باید بهتر عمل کنه... (البته اینهم هست که تو سری EOS xxxD ها هر چه digic بالاتر رفته، اکثرا کیفیت عکس کمتر شده! (منبع: review دوربین 450d تو dpreview) )
اصلان نورقاسمی
من برای خرید بین دوربین D90 نیکون و 50 D کنون دو دل هستم می خواستم اگه ممکنه کمکم کنید...مرسی
من هم زمانی که این kiss x3 رو می خریدم همین فکر رو می کردم ولی الان که با کار برد هاش آشنا تر شدم تازه فهمیدم که چه موجود بدرد بخوریه (مخصوصا برای کاربرد های آماتوری)
1- شما بدون اینکه از رابطه بین سرعت شاتر -ایزو - f - اطلاع دقیق داشته باشید می تونید در مود های حرفه ای و M با توجه به نور لایو ویو ببینید که عکس شما چه خروجی خواهد داشت(البته به غیر از حالات خاص مثل فلاش و همین طور افزایش شدید نور هم در زمان قبل از عکس دیده نمیشه ولی معلوم میشه که عکس قرار روشن تر از معمول بیفته)
2- هیستوگرام رو قبل از عکس برداری نشان می دهد
3- که کمی حرفه ای تر است برای فکوس کردن فوق دقیق (که خوراک مایکرو و پرتره-برای من- می باشد) به این صورت است که با زوم دیجیتال روعکس 5 برابر و با زوم بیشتر تا 10 برابر رو نشون می دهد و در این حالت شما دقیقا نقطه مورد نظرتان را با فکوس دستی یا اتو بدست می آورید
مسلما کاربرد های حرفه ای تری (مثلا در ترکیب بندی) و ... دارد که باید از اساتید با تجربه پرسید
پ ن : این امکانات در Kiss X3 بود مطمین نیستم که در 1000D هم باشد
ویرایش توسط Shadow1 : Wednesday 3 November 2010 در ساعت 02:12 دلیل: پ ن
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
دوستان بنده بعد از مدت ها تحقیق و شش ماهی تجربه جدی برای یادگیری عکاسی هنوز جواب این سوال و نمی تونم پیدا کنم که در شرایط نور برابر و فرض بفرمایید لنزهای 1.8 85 م م یا 70-200 2.8 در هر دو برند نیکون و کنون در آتلیه و فضای باز مخصوصا
بادی های فول فریم مثل 5D mrk III , 6D از کنون در کنار D750 نیکون کدام یک خروجی شارپ تری میده ؟ یعنی تفکیک بافت مو و پلک چشم ها و تفکیک رنگ بهتری داره در خروجیش ؟
به قول یکی از صاحبان تجربه عکاسی در تبریز بافت مو رو مثلا حس می کنی نه اینکه قبول کنی که بافت مو رو نشون میده ؟
لطفا در این مورد کمی عزیزان از اطلاعات خوبشون در اختیار بنده حقیر هم بزاره - از حالا خیلی ممنونم
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA