Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will
سلام، به نظر من هم بهترين مجموعه براي شما همون ٧ دي همراه با لنز ٤٠٠ اف ٥.٦ است، به همراه يه منوپاد.
نظرتون درباره 400-100 چیه ؟
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will
خوب شما براي آگاهي از معايب و مزاياي اين دوتا لنز ميتونيد به تاپيك مربوط به انها مراجعه كنيد، نتايج بهتري ميگيريد ولي در كل هر دو تا لنز يه سري معايب و مزايا دارن كه شما بايد انتخاب كنيد، اگه فقط قصد كار حيات وحش رو داريد و دنبال شارپنس و كيفيت بالا هستيد فقط به ٤٠٠ م م اف ٥.٦ فكر كنيد و بس. موفق باشيد
اساتید به نظر شما لنز 70-200 جدید نیکون به همراه تله کانورتر 2 برای حیات وحش مناسب هست؟
دوربینم دی90 هستش
کسی از اخرین قیمت این تجهیزات خبر داره؟
سپاس
سلام
دوست عزیزاگر برای عکاسی از حیات وحش در ایران بصورت تخصصی قصد استفاده دارید جواب شما قطعا خیر خواهد بود.ضمن اینکه بدنه دوربین شما برای عکاسی حیات وحش با لنز 70-200همراه باتله کانورتور ،شما را با چالش هایی مواجه خواهد کرد.در کل به نظر من ترکیب لنز و بدنه مورد نظر شما برای عکاسی تفننی هم مناسب نخواهد بود.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح
ممنون جناب مداح
به صورت تخصصی که اصلا!
پس به نظر شما چی تهیه کنم؟
70-200 خیلی محاسن زیادی داره و با تله کانورتر حدود 600 م.م را بهم میده(درسته؟)
برای پرتره هم مناسبه
چالش هایی که فرمودید یعنی چی هست مثلا؟ سرعت پایین فوکاس دی90؟ سرعت فوکاس 70-200 که خوبه.درسته؟ یا 11 نقطه فوکاس کمه؟
خودتون هم دی90 دارید با 300 م.م و تله کانورتر 1.7 درسته؟ مشکلی ندارید؟
منم امیدوارم شما که اکثرا باعث شادی کاربران میشوید همیشه شاد شاد باشید...!