می توان گفت این تستها اولین و معتبرترین تستهایی است که در این زمینه منتشر شده است. همان تستهایی که با روش Underexpose + Expose Correction انجام شده است.
در آخر هم گفته است که :
Differences are indeed subtle. If you disagree with my conclusion that they are real enough to further warrant shooting in 14-bit raw, I invite you to do your own testing
که من علاوه بر این روش تست، با روشهای دیگری هم نتوانستم به چنین نتایجی برسم. چیزی که برای رد کردن تست جانسون، کافی نیست.
پیشنهاد من این است که با توجه به ارزان شدن کارتهای حافظه، اگر دوربین 14 بیتی دارید، به صورت 14 بیتی عکس بگیرید.
اما برای خرید دوربین؟ نمیتوان براحتی گفت که 14 بیتی بودن، جزو معیارهای مهم در نظر گرفته شود.
این مساله را با یک عکس یکسان و اکسپوز یکسان مشاهده کردید؟اوایل که دوربین دی 300تازه خریده بودم من دوربین را روی راو تنظیم کرده بودم ولی متوجه نبودم که 12 بیت است برای همین هنگام پروسس خیلی عکس ها از نظر رنگی مشکل داشت رنگهای تیره حالت تقریبا ابرنگی داشت این مورد بخصوص زمانی که تصویر را در مانیتور خیلی بزرک می کردم به وضوح مشخص بود.بخصوص قسمتها رنگ های تیره .برایم تعجب اور بود من فکر می کردم که لنز دارد ضعیف عمل می کند .اما پس از چند روز که فرصت پیدا کردم توانستم در منوی دوربین بگردم متوجه قضیه شدم .از وقتی 14 بیت عکس می گیرم در پروسس عکسها دستم بسیار باز است و در پروسس با مشکل بر نمی خورم مگر عکسهایی که اکسپوژر ان خیلی مشکل داشته باشد که الحمدلله در دی 300 این موارد به ندرت بر خورده ام .