با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. من یک لنز 135-18 دارم و از شارپنس اون راضی نیستم. قصد دارم این لنز رو با یک لنز 85-15 تعویض کنم. میخوام بدونم تفاوت کیفیت این دو لنز چشمگیر هست و اینکه کلا" ارزش تعویض و هزینه رو داره یا نه؟؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. من یک لنز 135-18 دارم و از شارپنس اون راضی نیستم. قصد دارم این لنز رو با یک لنز 85-15 تعویض کنم. میخوام بدونم تفاوت کیفیت این دو لنز چشمگیر هست و اینکه کلا" ارزش تعویض و هزینه رو داره یا نه؟؟
این هم نمونه عکس بعد از فعال شدن Peripheral illumination correction
f8 - 85m
IMG_9371.JPG
f8 - 15m
IMG_9370.JPG
f5/6 - 85m
IMG_9373.JPG
f3/5 - 15m
IMG_9375.JPG
سلام
یه مدت بود دوستانی که 15-85 میخریدند از وینیت زیادش ایراد میگرفتند و گویا که در خط تولید شرکت مشکلی بود که برخی لنزهارو معیوب میداد بیرون...میخواستم بدونم این قضیه ختم به خیر شده یا اینکه هنوز برای خریدش باید حتما حضوری رفت و امتحانش کرد تا خیالمون راحت بشه؟
ببينيد درصد بسيار بسيار كمي از اين لنزها اين مشكل رو داشتن ، من خودم تا حالا فكر كنم بالاي ١٠ تا از اين لنز براي دوستان گرفتم ومشكلي هم نداشتند ، خط توليدشون هم سالمه خيالت راحت !! منتها چون شما اين قضيه رو خوندين واحتمالا به اون حساس شديد، بهتر هست كه از فروشندتون مهلت تست ٢٤ ساعته بگيريد
سلام یکی از دوستام امروز همین لنز را از مشهد به مبلغ 900 تومان خرید
ولی چیزی که بود اینه که فروشنده این لنز را از دوربین 7 دی برداشت یعنی این لنز کیتش بود
حالا میخواد ببینه این لنز با لنز مذکور در این تاپیک فرقی میکنه از لحاظ کیفیت یا نه؟
شماره سریال روش هم اینه
7832507226
چون هیچ جعبه ای چیزی نداره .میگه شاید تقلبی باشه یا کم کیفیت تر
چیزی به نام تقلبی در تجهیزات عکاسی(لنز و بدنه) وجود نداره!
لنز من هم به همین ترتیب خریداری شد.از روی یک 7دی برداشتن و چیزی جز همون کیسه پلاستیکی بادکنکی همراهش نبود.هیچ فرقی هم با لنزهای جعبه دار نداره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مسعود بیرامی
Jhowan photography
امیدوارم تکراری نباشد
مقایسه 85-15 و 40-17
کد:http://www.parkcamper.com/17-40-versus-15-85IS/Canon-15-85-versus-17-40L-comparison.htm
امثال اینگونه مقایسه ها به هیچ عنوان قابل استناد نیست و به نظر من وقت تلف کردن مطلق هستند.
یک لنز Full Frame با دیافراگم ثابت و یک لنز دیگر با دایره تصویر کوچکتر، دیافراگم متغیر، varifocal و محدوده کانونی تقریبا دو برابر، حرف های کاملا متفاوتی برای گفتن دارند...
اگر همین مقایسه توسط یکی از دوستان عزیز در این forum انجام می شد، سیل انتقاد ها و ... سرازیر می شد.
قصد جسارت به بردیای عزیز را ندارم، این مطلب را از این جهت نوشتم که محاطبان این forum از قشر های مختلف با سطح اطلاعات متفاوتی هستند و ممکن است این گونه مقایسه های آب دوغ خیاری () باعث گمراهی برخی از عزیان تازه وارد گردد.