سلام
دوستان از همگی برای راهنمایی تشکر
بدون یو وی هم همین طور هست من تو خود ویزور هم گوشه های تیره رو می بینم نمی دونم اونجا چشمام همرام نبوده)
اما این عکس ها که امروز گرفتم به نظر خیلی کمتر شده
این عکس 15mm f3.5
IMG_0181.JPG
این عکس 15mm f16
IMG_0182.JPG
این عکس 85mm f3.5
IMG_0183.JPG
این عکس 85mm f16
IMG_0184.JPG
دوستان این عکس ها با استفاده از فیلتر هست
اگر ممکنه بفرمایید ما چه طوری عکس تست بگیریم
عکسهای دیروز خیلی گوشه های تیره تری داشت
عکس از کاغذ سفید هم سعی می کنم بفرستم
واقعا از تمام زحمات شما تشکر می کنم
امیدواریم جران کنیم
توی این عکسها چیز غیر طبیعی مشاهده نمیشه.حتما عکس ها رو با و بدون فیلتر بگیرید و اینجا قرار بدید.
تعجب میکنم عکس دیروز رو توی چه شرایطی گرفته بودید که گوشه ها اینقدر غیر طبیعی سیاه بود؟!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
دوستان این عکس بدون فیلتر 85mm f16
چیزی که فهمیدیم اینه که فقط در 85mm و ریل فوکوس هم تا اخر کلمه macro باشه این طوری سیاه میشه و تو همین شرایط هم بعضی مواقع سیاه نیست.
توی ویزور توی رنج 85mm فوکوس های مختلف توی ویزور کمی سیاهی احساس می شود ولی در تصویر ثبت نمی شود و فقط وقتی فوکوس روی آخر کلمه macro هست بعضی مواقع با شرایط یکسان اما تیریگی متفاوت ظاهر میشه.
دوستان واقعا ممنون برای راهنمایی هایی که به ما دادید
IMG_0228.JPG
دوستان دوربینم گارانتی ایده آل هست ببرم پاساز آلومینیم هم لنز و هم دوربین رو تست می کنن اگر جای دیگری هم مد نظرتون هست سپاسگزار می شویم بفرمایید
لنز و بدنه رو جایی جز تعمیر گاه مرکزی نبرید ولی اینطور که پیداست لنز مشکل داره.بهتره تعویضش کنید.نگران هم نباشید فروشنده مجبور به تعویض هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
خسته نباشید
واقعا تشکر از راهنمایی هایی که به ما دادید
تعمیرگاه مرکزی همون پاساز الومینیوم هست؟
و اینکه به این تیرگی در اصطلاح چه می گن
لنز بعدی رو تو مغازه چه طور تست کنم
شما جای خاصی مد نظرتون هست که برم اونجا بخرم
واقعا تشکر از لطفی که به ما کردید
قاعدتا Vignetting ( تلفظ ميشود وين يتينگ ) اما اين يكي بيشتر به خطايي فيزيكي در تشكيل دايره تصوير روي سنسور شباهت دارد.و اینکه به این تیرگی در اصطلاح چه می گن
FD master
به نظر دوستان با وجود داشتن لنز 85-15 خرید Canon 50mm f1.8 II میتونه توجیه داشته باشه? و یا اینطوری مطرح کنم 85-15میتونه تو بازه کاری 50m کارآیی و کیفیت 50m رو داشته باشه؟
بادی canon 60D به منظور عکاسی صنعتی!
ممنون
گرافیک صنعتی
اگر بخواهید از دیافراگم باز 1.8 استفاده کنید (فرضا برای پرتره) بله این لنز 50 کاملا قابل استفاده و به درد بخور هست در غیر اینصورت به کار شما نمی آید. فرقی نمیکنه که عکاسی صنعتی یا ژانر دیگری باشد مهم استفاده شما از F باز است.