سلام
در متنی که جناب Viper از شما نقل کردند دوربین شما 5دی هست ولی در متن اصلیتون نیست.
در هر صورت اگر فول فریم دارید که هیچ کدام از لنزهایی که گفتید بدردتان نمیخورد.
شما دو گزینه دارید
1. Canon EF 16-35mm F2.8L II USM
2. Canon EF 17-40mm f/4L USM
پ.ن: این سوال چه ربطی به این تاپیک داره؟!
مهدی روجایی
سلام؛
اگر براي عكاسي منظره مي خواهيد استفاده كنيد (كه احتمالا همين طور هم هست) كمبود 10-15 ميليمتر بر روي دوربين كراپدار بسيار احساس خواهد شد. با توجه به لنزهايي كه داريد پيشنهاد من خريد 10-22 است.
-----------------------
سلام؛
تا فرصت كردم جواب بدهم دو تا پاسخ از طرف دوستان ارايه شد. دوربين شما فول فريم است:confused::confused::confused:
اتا فرصت كردم جواب بدهم دو تا پاسخ از طرف دوستان ارايه شد. دوربين شما فول فريم است:confused::confused::confused:
در مشخصات کاربری ایشان در پروفایل 5DMII ذکر شده است، آن پست هم ویرایش شده است احتمالا قبل از ویرایش جواب شان را از Viper گرفته اند.در متنی که جناب Viper از شما نقل کردند دوربین شما 5دی هست ولی در متن اصلیتون نیست.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
همان طور که دوستان اشاره کردند 10-22 یا 15-85 را نمی توانید روی 5DMII استفاده کنید. این لنز ها برای دوربین های کراپدار استفاده می شوند.
با تشکرشما دو گزینه دارید
1. Canon EF 16-35mm F2.8L II USM
2. Canon EF 17-40mm f/4L USM
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سینا جان من برای خودم یک لنز pro optic که در یکی از پستها نوشته بودم را با 269 دلار خریدم.
قابلیت واید 180 روی فول فریم مهمترین ویژگی آن بود. در مقابل قیمت بالای 16-35 فکر میکنم گزینه بهتری باشد مگر اینکه دوستمان مشکل مالی نداشته باشند.
نادر مسلمی
با سلام مجدد به دوستان.
امروز بعد از کش و قوس های فراوان، موفق به پس دادن لنز به شرکتی که لنز را از آنجا خریداری کرده بودم شدم.
داستان هم از این قرار بود که آنقدر این مشکل در لنز زیاد بود که خود فروشنده هم ناچار به پذیرش این مشکل گردید. البته چیزی که برای من جالب بود این بود که 2 لنز دیگر را هم برای تست آورد و نتیجه تقریبا مشابه لنز اول بود!!! میگفت لنز های 85-15 تا 3-2 روز آینده برایشان میرسد و من می توانم بیایم و یکی از آنها را بردارم. اما تصمیم گرفتم که لنز را با مقداری کسرِ مبلغ، مرجوع کنم. در تماسی که با جناب مسلمی داشتم (دراین مدت خیلی مزاحم-شان شدم، و ایشان یا روی باز کمکم کردند) تصمیم گرفتم در چند روز آینده از محلی که ایشان راهنمایی می فرمایند لنز جدیدی خریداری کنم.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
برای من عجیبه اوایل که این لنز خریداری میشد همچین مشکلی نبود(از جمله لنز خودم) اما حالا مدام گزارش میشه!...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
به نظر میاد این اواخر اتفاقاتی توی خط تولید این لنز افتاده...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی