سلام دوستان
کسی این لنز رو با اکستنشن تیوب استفاده کرده؟ نتیجه چی بوده؟
ممنون
سلام دوستان
کسی این لنز رو با اکستنشن تیوب استفاده کرده؟ نتیجه چی بوده؟
ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
من یکبار امتحان کردم (اکستنشن 13 میلیمتری)در فواصل نزدیک کمی میشه نزدیکتر شد نه به اندازه ای که کارا باشه یا تغییر خاصی حس بشه اگر برای ماکرو میپرسین که جالب نیست ولی در مورد فوکوس بینهایت دیگه از فکر کنم 60 سانت به بالا چیزی نخواهید داشت
کلا بی فایده خواهد بود و استفاده ای نداره
من در تبلیغاتی که از این لنز در اینترنت دیدم.وقتی رینگ زوم لنز رو از فاصله 85 به طرف 50 می چرخوند.در فاصله کانوی 50 لنز خود به خود به سمت داخل برمی گشت.ولی وقتی امروز این لنز رو تست می کردم.جوابی نگرفتم.
البته اونها تبیلغات نبوده :biggrin: رویو بوده , اون پدیده خزش یا creep نام داره و وقتی لنز را عمودی (روی به پایین یا رو به بالا) بگیرید , لنز تحت تاثیر وزن عدسی های خودش دچار افزایش طول میشود (باز یا بسته میشود) .
اگر شما لنز را عمودی گرفتید و خزش نداشته, خب باید خوشحال باشید. :)
سلام دوستان
خسته نباشید
ما یک 15-85 خریدیم اما گوشه های عکس سیاه هست
این اندازه طبیعیه
IMG_0038.JPG
این عکس از اسمان اگر تست دیگری نیاز هست لطفا بفرمایید تا انجام بدیم
دوستان این عکس خیلی نگرانمون کرد
گوشه ها بیش اندازه سیاه شدن.به نظر میاد لنز مشکل داره.گوشه راست لنز من هم کمی تیره تر از سمت چپ هست ولی نه با این شدت زیاد!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خيلي شبيه مشكلي هست كه 15-85 من داشت البته مشكل لنز من بيشتر در 15مم بود از قرار شما در 85مم مشكل داريد. آيا در همه فواصل كانوني وضع همين است يا فقط در 85 مشكل وجود دارد؟
به اين جا و بحث هاي آن زمان ها نگاهي بندازيد.
انتهاي داستان رو هم در بخش تجربيات با گارانتي هاي مختلف در آن زمان نوشته بودم ولي الان نتونستم پيدا كنم. خلاصه اين كه لنز ما رو يك بار تعمير كردند ولي اشكال درست نشد و شركت با دريافت هزينه تعمير لنز رو كلا عوض كرد.کد:http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=10247&p=186011&viewfull=1#post186011
محض كنجكاوي اگر سريال لنز خود رو پيام خصوصي كنيد ممنون مي شم
ویرایش توسط SinaVT : Thursday 8 September 2011 در ساعت 22:29
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام
دوستان تشکر برای راهنمایی
من از هود استفاده نمی کنم فقط یک فیلتر یو وی نصب کردم
به امید خدا فردا چند عکس دیگه هم مذارم
مموری بهم انداختن فکر کنم لنز هم مشکل سالم نباشه باتری دوربین هم الان فکر کنم اصلی نیست یه شارژ کم کرده حدود 60 شات و 10 دقیقه فیلم برداری و شاید 10 دقیقه هم لایو ویو
خداوکیلی عجب بازاری داریم ما
دوستان اگر لنز مشکل داشته باشه عرفش چه طوره پس می گیرن؟