لنز 24-105 به نظر بنده اصلا لنز جالبی نیست. دو نمونه از این لنز دیدم (یکی جلوی خودم از جعبه در اومد) که عکسهاشون اصلا شارپ نبوده، و به نسبت اینکه سری ال هستند، اصلا نباید ازشون انتظار خاصی داشت...
امیرحسین
من حدودا 4 سالی هست که از این لنز استفاده حرفه ای می کنم و اصلا مشکل خاصی باهاش نداشتم و اصلا مشکل شارپنس نداشته...قطعا شارپترین لنز کانن نیست...ولی با توجه به کاربردی که براش در نظر گرفته شده (جنرال زوم) مشکلی نداره...در رنج 70 تا 105 کمی دچار افت شارپنس در گوشه ها میشه که با یک استاپ بستن دیافراگم بهبود قابل قبولی پیدا میکنه...شاید بهتر باشه که به این ریویو اشاره کنم که اتفاقا اشاره خاصی به شارپنش داره:http://www.juzaphoto.com/article.php?l=en&article=43
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
روی دوربين کراپ 24-105 به اندازه کافی وايد نيست
من جديداً اين لنز رو گرفتم از نظر شارپنس توی همه رنج ها قابل قبوله و مشکل شارپنس نداره البته اگر بخوام با لنز سيگما 70-200 که داشتم مقايسه کنم سيگما روی 2.8 خيلی شارپ تر از کنون با ديافراگم 4.0
با اينکه لرزش گير داره اما بدون فلش يا نور زياد برای داخل خونه اصلاً قابل استفاده نيست
ساعت 5 عصر با ايزو 1000 به زور شاتر اسپيد روی 1/15 مياومد
من اين لنز رو به عنوان لنز وايد گرفتم اما برای استفاده داخلی در اولين فرصت 35 1.4 ميگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان عزیز ، لنز ۲۴-۱۰۵ من در حالت اتوفوکوس کار نمی کنه ، البته الان ۶-۵ سالی سن داره . هزینه تعمیرش چقدر می شه؟ کسی اطلاع داره از این موضوع ؟
تو اینجا عنوان کنین:
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
با سلام خدمت دوستان و اساتید
لنز من 1 مشکلی داره (البته به نظر مشکل میاد) و اون اینه که وقتی از بالا به سوژه ای بصورت عمود در حال عکاسی باشم اگر لنز رو نگه ندارم فوکال رو از دست میده و به سمت تله میره.
آیا این عادی است؟
شاید با آچار کشی درست بشه اما خواستم از دیگر دوستانی که از این مدل لنز استفاده می کنند سوال کنم آیا این مشکل رو دارن؟
و اگر دارن برای رفعش بنده رو راهنمایی کنن.
با تشکر
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
جناب نعمت الهی عزیز. شما با این لنز که دارین این مشکل رو دارین؟ تست کردین که قابل رفع هست یا نه؟ دروغ یا راست نمایندگی به من گفت لنز رو بیار آچارکشی کنیم درست میشه. گرچه تایید کرد برخی از لنزها مانند 18-200 این مشکل رو دارن اما در مورد این لنز تعجب کرد. هم دلم نمیاد لنز بره گارانتی هم این مشکل تو کار اذیت کنندست.
ویرایش توسط rezaa_100156 : Monday 4 November 2013 در ساعت 13:41
اين مشکل برای لنز هايی که قسمت جلو سنگين دارن پيش مياد ، چيز خاصی هم نيست چند تا واشر که به مرور زمان از ضخامتشون کم ميشه و بخاطر اون وقتی وزن لنز روشون مياوفته نميتونن لنز رو ثابت نگه دارند
مال من تو حالت عادی جابجا نميشه اما وقتی دوربين گردندم باشه و باهاش قدم بزنم يکی 2 سانت مياد جلو
واسه همينه بعضی از لنز ها قفل دارند
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid